Με βροχές και έκτακτα μέτρα η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα

Με ασθενείς τοπικές βροχές ενδέχεται να γίνει η επιστροφή πολλών εκδρομέων του Πάσχα στις πόλεις τους.

Συγκεκριμένα, αναμένονται λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών κυρίως στη δυτική, κεντρική και νότια Ελλάδα.

Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης από την Αφρική.

Για την ασφαλή μετακίνηση των εκδρομέων, η Τροχαία θέτει ξανά σήμερα σε εφαρμογή μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας, μεταξύ αυτών και απαγόρευση της κίνησης φορτηγών ωφέλιμου φορτίου άνω των 1,5 τόνου.

Συγκεκριμένα, για το ρεύμα εισόδου προς τα αστικά κέντρα και από τις 15.00 έως τις 22.00 απαγορεύεται η κυκλοφορία φορτηγών:

Στη νέα Εθνική Οδό (Ν.Ε.Ο) και στην παλαιά Εθνική Οδό (Π.Ε.Ο). Πατρών – Κορίνθου – Αθηνών, από τα Διόδια Ρίου μέχρι τα Διόδια Ελευσίνας.

Στη Ν.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Αθηνών, στο ρεύμα προς Αθήνα, από την κάτω διάβαση περιοχής, Σκοτίνας (χ.θ. 410) μέχρι τη Λάρισα (χ.θ. 365+400), από τον κόμβο Ραχών Φθιώτιδας μέχρι τον κόμβο Λαμίας και από τη διασταύρωση του Μπράλου μέχρι τον κόμβο Αγ. Στεφάνου (Κρυονέρι).

Στην Εθνική Οδό Ν. Μουδανιών – Θεσσαλονίκης, από το 34ο χλμ. μέχρι την αερογέφυρα Θέρμης.

Στην Εθνική Οδό Χαλκίδας – Σχηματαρίου, από την υψηλή γέφυρα Χαλκίδας (χ.θ. 12+300) μέχρι τη διασταύρωσή της με τη Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα