Έκτακτο δελτίο εξέδωσε η ΕΜΥ. Ο καιρός την Μεγάλη Εβδομάδα

Με ισχυρές βροχές, καταιγίδες, ανέμους και πιθανή χαλαζόπτωση ξεκινά η Μεγάλη Εβδομάδα στη νότια νησιωτική χώρα.

Σύμφωνα με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εκδόθηκε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, έως σήμερα το βράδυ προβλέπονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που είναι πιθανό να συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους, στην Κρήτη και πιθανόν μέχρι το απόγευμα και στις Κυκλάδες, ενώ δεν αποκλείεται από τις απογευματινές ώρες να επηρεαστούν πρόσκαιρα και οι νοτιότερες περιοχές των Δωδεκανήσων.

Τη νύχτα τα ισχυρά φαινόμενα θα συνεχιστούν μόνο στην Κρήτη, όπου βαθμιαία μέχρι το πρωί της Μεγάλης Τρίτης θα περιοριστούν στα ανατολικά και θα εξασθενήσουν.

Από το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, ο καιρός βελτιώνεται και επανέρχεται σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα, ενώ οι θερμοκρασίες του Μεγάλου Σαββάτου δεν αποκλείεται να οδηγήσουν πολλούς Έλληνες στις … παραλίες, καθώς θα σημειωθεί μεγάλη άνοδος της θερμοκρασίας!

Όπως όλα δείχνουν την Κυριακή του Πάσχα, οι σούβλες, οι χοροί και τα πανηγύρια θα πραγματοποιηθούν χωρίς .....καιρικά προβλήματα στους κήπους, στα μπαλκόνια, αλλά και στις παραλίες με τον καιρό να είναι σύμμαχος ….. στα γλέντια της Λαμπρής!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα