Ο καιρός σήμερα Σάββατο 23 Νοεμβρίου

Βροχές και καταιγίδες στη Δυτική Ελλάδα και πιθανόν σε νησιωτικά τμήματα του Ανατολικού Αιγαίου που κατά τη διάρκεια της ημέρας θα επεκταθούν σε αρκετές περιοχές της χώρας, περιμένουμε το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 16 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 7 έως 17 στην Κεντρική Ελλάδα, από 12 έως 19 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 11 έως 20 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 13 έως 18 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου, με τις μέγιστες στα Δωδεκάνησα και στη Βόρεια Κρήτη να είναι 2 με 4 βαθμούς υψηλότερες.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν νότιοι μέτριοι, ενισχυόμενοι σταδιακά σε ισχυρούς και τοπικά στα βόρεια πελάγη σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις, αλλά σταδιακά θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν.

Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής ή καταιγίδας, περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 20 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι μέτριοι μέχρι ισχυροί.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές ή καταιγίδες μετά το μεσημέρι, περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί μέτριοι και από το βράδυ μεταβλητοί ασθενείς.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα