Τοπικές βροχές και νοτιάδες σήμερα Κυριακή 13 Ιανουαρίου

Παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές από το απόγευμα στο Ιόνιο και στα βορειοδυτικά, λίγα χιόνια στα βορειοδυτικά ορεινά και τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά, προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για σήμερα Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013.

Η θερμοκρασία, θα κυμανθεί από -5 έως 7 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από -1 έως 10 στη Βόρεια Ελλάδα, από 1 έως 12 βαθμούς στη Κεντρική Ελλάδα, από 2 έως 15 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 6 έως 12 στο Βόρειο Αιγαίο και από 9 έως 16 βαθμούς στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι μέχρι μέτριοι και στο υπόλοιπο Αιγαίο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί σχεδόν μέτριοι, ενισχυόμενοι το απόγευμα σε μέτριους μέχρι ισχυρούς.

Αναλυτικά

Αττική
Τοπικές νεφώσεις. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη μέχρι και το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 και το βράδυ νότιοι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις που το βράδυ θα αυξηθούν. το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία από τα δυτικά θα αυξηθούν και στη δυτική Μακεδονία θα σημειωθούν τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά. Ομίχλη τοπικά μέχρι και το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 (μηδέν) έως 10 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος
Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική στερεά και λίγα χιόνια στα ορεινά της Ηπείρου. Ομίχλη τοπικά μέχρι και το πρωί.Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 4 με 5 βαθμούς.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος
Λίγες νεφώσεις. Ομίχλη τοπικά μέχρι και το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και τοπικά νότιοι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη
Λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν 3 με 5 μποφόρ. Στα βόρεια βορειοανατολικοί και στα νότια βόρειοι βορειοδυτικοί. Βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα