Στην Αθήνα ο Μοσκοβισί στις 28 και 29 Νοεμβρίου

Στην Αθήνα θα βρίσκεται στις 28 και 29 Νοεμβρίου ο επίτροπος Οικονομικών και Δημοσιονομικών Υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί.

Ο Γάλλος επίτροπος θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στις 17:00 στο Μέγαρο Μαξίμου. Νωρίτερα, στις 15:00 θα συναντηθεί με τον υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Δήμο Παπαδημητρίου, ενώ αργότερα, στις 18:15, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο. Το βράδυ της ίδιας ημέρας, ο επίτροπος θα εκφωνήσει κεντρική ομιλία, κατά τη διάρκεια δείπνου, που οργανώνεται στο πλαίσιο του Συνεδρίου "THE GREEK ECONOMY CONFERENCE" από το Ελληνο-Αμερικανικό Επιμελητήριο (ώρα 20:30, ξενοδοχείο "Athenaeum Intercontinental").

Την Τρίτη 29 Νοεμβρίου, ο Επίτροπος Μοσκοβισί, θα συμμετάσχει σε πρόγευμα εργασίας με τον πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ του ΣΕΒ και αμέσως μετά θα συναντηθεί με την υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Εφη Αχτσιόγλου (ώρα 10:15, στο Υπουργείο).

Θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου του Επιτρόπου στα γραφεία της αντιπροσωπείας της ΕΕ στην Ελλάδα (ώρα 11:15).

Το πρόγραμμα του κ. Μοσκοβισί στην Αθήνα θα ολοκληρωθεί με επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει στο 7ο Δημοτικό Σχολείο του δήμου Γέρακα (ώρα 14.00, Αισώπου 11Β, Γέρακας), πρότυπο έργου ΣΔΙΤ (Σύμπραξη Δημοσίου & Ιδιωτικού Τομέα), που συγχρηματοδοτείται από την ΕΕ (πρόγραμμα Jessica).

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα