Deutsche Telekom: Περικοπές θέσεων εργασίας στον ΟΤΕ;

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Handelsblatt, η Deutsche Telekom προσανατολίζεται σε περικοπές χιλιάδων θέσεων εργασίας, επανεξετάζοντας τις δραστηριότητές της στην ανατολική Ευρώπη και την Ελλάδα, με την εφημερίδα να σημειώνει πως ο κολοσσός προσανατολίζεται και στην πώληση της T -Systems.

Το δημοσίευμα της εφημερίδας δεν αναφέρει τα ονόματα όσων πήραν μέρος στη συνεδρίαση του Ομίλου την περασμένη εβδομάδα, κατά την οποία κορυφαία στελέχη και μέλη του ΔΣ συζήτησαν ποια στρατηγική πρέπει να ακολουθηθεί για να μειωθούν τα πάγια έξοδα της εταιρίας.

Επίσης, σημειώνεται ότι δεν υπάρχουν επίσημες αποφάσεις ακόμα, ενώ μέχρι στιγμής η DT δεν έχει κανένα σχόλιο σχετικά με το δημοσίευμα της Handelsblatt. Μάλιστα, ένας εκπρόσωπος τόνιζε στο σχετικό ρεπορτάζ ότι δεν υπάρχουν σκέψεις για νέες περικοπές.

Ο όμιλος καλείται να υπερνικήσει τον ανταγωνισμό με τη Vodafone στη γερμανική αγορά, όπου οι επενδύσεις αυξήθηκαν κατά το δεύτερο τρίμηνο .

Ο όμιλος έχει 225.000 υπαλλήλους παγκοσμίως, εκ των οποίων 69.000 εργάζονται στη Γερμανία . Σχετικά με τις επιχειρήσεις πληροφορικής διατηρεί περίπου 46.000 υπαλλήλους σε περισσότερες από 20 χώρεςν ενώ τα ετήσια έσοδα ανέρχονται σε 8,2 δις ευρώ

koutipandoras

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα