ΔΕΗ: Παράταση έως το Σεπτέμβριο για το πρόγραμμα διακανονισμού

Το πρόγραμμα ρυθμίσεων σε 36 δόσεις χωρίς προκαταβολή που ξεκίνησε την 1η Απριλίου παρατάθηκε ήδη ως τις 30 Σεπτεμβρίου. Οι ρυθμίσεις των οφειλών προς τη ΔΕΗ χωρίς προκαταβολή δεν θα ισχύουν για τις περιπτώσεις που γίνει διακοπή της ηλεκτροδότησης λόγω χρέους, διευκρινίζει η ΔΕΗ σε αποψινή ανακοίνωση.

Η ΔΕΗ ανακοίνωσε επίσης ότι ως τώρα 290.000 πελάτες ρύθμισαν τις οφειλές τους με το συγκεκριμένο πρόγραμμα και καλεί τους υπόλοιπους 1,5 εκατ. πελάτες με ληξιπρόθεσμες οφειλές να σπεύσουν να τις ρυθμίσουν.

Η ΔΕΗ διαψεύδει εξάλλου δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο η εταιρεία «πήρε πίσω πελάτη με φέσι σε ιδιώτη προμηθευτή». Στη σχετική ανακοίνωση επισημαίνει: «Η ΔΕΗ έχει πρωτοστατήσει στη μάχη για την καθιέρωση ξεκάθαρων κανόνων ώστε η απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας να γίνει συντεταγμένα και να σταματήσουν φαινόμενα αθέμιτου ανταγωνισμού, όπως συχνά συνέβη σε βάρος της Επιχείρησης από τρίτους».

Επισημαίνεται ότι η διοίκηση της ΔΕΗ έχει δώσει αυστηρές οδηγίες προς το προσωπικό σχετικά με αιτήσεις αλλαγής προμηθευτή.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα