Πλάτη για την Μαρινόπουλος ΑΕ από Σκλαβενίτη

Τις πιθανότητες ώστε να συνεισφέρει, ίσως και σε καθοριστικό βαθμό, στην εξυγίανση της Μαρινόπουλος ΑΕ, με βάση το άρθρο 99, διερευνά η εταιρεία Σκλαβενίτης.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε επιστολή που έστειλε στη Μαρινόπουλος, η εταιρεία Σκλαβενίτης θα εξετάσει το ενδεχόμενο να αναλάβει την προβληματική εταιρεία, αν τα χρέη που εμφανίζονται είναι πραγματικά και δεν υπάρχουν και άλλα κρυφά.

Νομικοί κύκλοι εκτιμούν πως η Μαρινόπουλος θα κάνει χρήση αυτής της επιστολής στο δικαστήριο την Παρασκευή, όταν και θα εκδικαστεί το αίτημα για την υπαγωγή της σε διαδικασία εξυγίανσης.

Κύκλοι της εταιρείας Σκλαβενίτη αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι “θέλουμε να βοηθήσουμε, αλλά πρέπει πρώτα να ελέγξουμε τα οικονομικά στοιχεία, γιατί σε μια κρίσιμη στιγμή για την αγορά, θέλουμε να βάλουμε πλάτη”.

Ωστόσο, επισημαίνουν πως θα πρέπει να ελεγχθούν αυτά τα στοιχεία, ώστε να μην τεθεί σε κίνδυνο η δική τους εταιρεία. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο έλεγχος θα διαρκέσει συνολικά έναν με δύο μήνες.

Η κίνηση της Σκλαβενίτης είναι μια πολύ σημαντική εξέλιξη, καθώς πρόκειται για μια μεγάλη εταιρεία που αυτή τη στιγμή είναι η πιο υγιής στον χώρο των σούπερ μάρκετ, με πολλά καταστήματα, των οποίων οι εργαζόμενοι εκφράζουν την ικανοποίησή τους για τις συνθήκες εργασίας, σε κάθε ευκαιρία. Πρόκειται για μια κίνηση... σωτηρίας που δείχνει διάθεση να φέρει τη λύτρωση στο λιανεμπόριο, μετά το τεράστιο πλήγμα στη Μαρινόπουλος.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα