Πότε και γιατί θα είναι κλειστό το Taxisnet;

Εκτός λειτουργίας θα παραμείνει το Taxisnet κάποια Σαββατοκύριακα του Οκτωβρίου, όπως επίσης και του επόμενου μήνα. Συγκεκριμένα, θα παραμείνει κλειστό λόγω εργασιών αναβάθμισης των πληροφοριακών συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 07:00 έως τις 22:00, καθώς και τα Σαββατοκύριακα 7-8 Νοεμβρίου και 14-15 Νοεμβρίου 2015.

«Κατά τη διάρκεια των εργασιών αυτών, δεν θα είναι προσβάσιμα τα portals www.gsis.gr και www.minfin.gr και κατά συνέπεια δεν θα είναι διαθέσιμες και οι αντίστοιχες εφαρμογές του υπουργείου» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Οι προγραμματισμένες εργασίες εντάσσονται στο πλαίσιο ευρύτερης αναβάθμισης που συγχρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ και του Υπουργείου Οικονομικών και αφορά την ανάπτυξη κέντρου δεδομένου και υπηρεσίας νέφους (GCloud). και παραγωγική λειτουργία DATA CENTER και GCLOUD.

H Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων θα αποκτήσει έτσι την υποδομή για την υποστήριξη «όλων των πληροφοριακών συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών για την επόμενη δεκαετία».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα