Ανακοινώνει φοροελαφρύνσεις ο Σαμαράς

Οδικό χάρτη με φοροελαφρύνσεις θα παρουσιάσει ο Αντώνης Σαμαράς στη ΔΕΘ, σύμφωνα με τον γραμματέα της ΝΔ Ανδρέα Παπαμιμίκο.

«Στα εγκαίνια της ΔΕΘ ο πρωθυπουργός θα παρουσιάσει έναν συγκεκριμένο οδικό χάρτη με στοχευμένες ελαφρύνσεις βαρών, με διόρθωση αδικιών αλλά και με συνέχιση των μεταρρυθμίσεων» δήλωσε ο κ. Παπαμιμίκος μιλώντας σε δημοσιογράφους στη Θεσσαλονίκη και συμπλήρωσε: «O Αντώνης Σαμαράς θα οδηγήσει τη χώρα στην έξοδο από το μνημόνιο και θα μας προσφέρει ένα πολύ συγκεκριμένο όραμα και τη νέα Ελλάδα που έχει ανάγκη ο τόπος. Ενώ πριν δυο χρόνια, παραμονές της ΔΕΘ, η Ελλάδα θεωρούταν αναξιόπιστη χώρα και η οικονομία της κρεμόταν από μία κλωστή, σήμερα όλα έχουν αλλάξει με τη δουλειά του πρωθυπουργού, την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης αλλά κυρίως με τις θυσίες που έχουν κάνει όλοι».

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι μεταρρυθμίσεις πλέον προχωρούν στην Ελλάδα και η διαπραγμάτευση του Παρισιού «αποτελεί την αφετηρία για την επόμενη μέρα, για μια νέα εποχή όπου η Ελλάδα θα έχει τον πρώτο λόγο».

«Πλέον μπαίνουν οι βάσεις για μια χώρα που επιτέλους θα παράγει και θα λειτουργεί βασισμένη σ΄ ένα πρότυπο ορθολογικό και σύγχρονο» πρόσθεσε ο ίδιος, ο οποίος σχολιάζοντας δημοσκοπήσεις που δίνουν προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ είπε: «Ας αφήσουμε τον κόσμο να επιστρέψει από τις διακοπές του στα σπίτια του και στις δουλειές του και μετά να συζητήσουμε για δημοσκοπήσεις».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα