Οικογενειακή τραγωδία: Mαχαίρωσε μέχρι θανάτου την μητέρα του

Το φονικό εξελίχθηκε μέσα στην οικογενειακή οικία, περί τις 8:00 π.μ. και μάλιστα μπροστά στα μάτια του συζύγου της γυναίκας και πατέρα του 36χρονου μητροκτόνου, Σάββα Παντελή, γνωστότερου ως και "Αφάνα".

Ο μητροκτόνος 36χρονος, παραδόθηκε στις 8:30 π.μ. στην Αστυνομία, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μαχαίρωσα τη μητέρα μου», ενώ μετέβη στον αστυνομικό σταθμό με την μοτοσικλέτα του.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο ότι το θύμα δέχτηκε την πρώτη μαχαιριά στην καρωτίδα, ενώ αργότερα εντοπίστηκε από την Αστυνομία στο πάτωμα δίπλα από το κρεβάτι μέσα σε λίμνη αίματος, ενώ η η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα ανέφερε και δεύτερο τραύμα.

Η Αστυνομία έφτασε στη σκηνή αμέσως μετά, αλλά η 65χρονη ήταν ήδη νεκρή. Ειδοποιήθηκε ο ιατροδικαστής και η Υπηρεσία Εγκληματολογικών Ερευνών, ενώ η σκηνή αποκλείστηκε.

Επί τόπου βρέθηκε ο Αστυνομικός Διευθυντής Λευκωσίας, Δημήτρης Δημητρίου, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες επίσημες δηλώσεις από την Αστυνομία, το θύμα την ώρα του φονικού βρισκόταν στο υπνοδωμάτιο, με τον σύζυγό της να ετοιμάζεται να πάρει το εγγόνι του, παιδί της αδελφής του δράστη, σε νηπιαγωγείο, ενώ άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παππούς είχε ήδη αναχωρήσει. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, στο σπίτι που βρίσκεται ακριβώς πάνω από το πατρικό του μητροκτόνου, διαμένει η αδελφή του δράστη με την οικογένεια της.

Τα αίτια του άγριου φονικού παραμένουν προς το παρόν άγνωστα, καθώς η διερεύνηση της υπόθεσης βρίσκεται ακόμα σε αρχικό στάδιο, σε κάθε περίπτωση, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 36χρονος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, καθώς μπαινόβγαινε σε ψυχιατρικές κλινικές, ενώ έχει πιστοποιηθεί ότι τα ψυχολογικά του προβλήματα είναι απότοκο της χρήσης ναρκωτικών.

Ο δράστης είναι αναγνωρίσιμο πρόσωπο στον Άγιο Δομέτιο, με τους γείτονες να γνωρίζουν ότι ο 36χρονος ήταν συχνά νοσηλευόμενος στο ψυχιατρείο της Αθαλάσσας.

Ο μητροκτόνος εργαζόταν σε ζαχαροπλαστείο της περιοχής και σε φούρνο στην Έγκωμη, καθώς μετά από τετράμηνη παραμονή του στο Ψυχιατρείο η ψυχική του πάθηση εμφάνισε σημάδια ύφεσης.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα