Κύπρος: Βίασε και τραυμάτισε 38χρονη σε δημόσιες τουαλέτες

Βαριά τραυματισμένη και γυμνή μέσα σε δημόσια αποχωρητήρια βρέθηκε από την αστυνομία μια 38χρονη γυναίκα, η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Λευκωσίας μετά τον βιασμό της από 38χρονο άστεγο.

Μια σοβαρή υπόθεση βιασμού διερευνά η Αστυνομία, αφού χθες 40 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα πολίτες άκουγαν φωνές από τα δημόσια αποχωρητήρια παρά την πλατεία Σολωμού καλώντας τις Αρχές να επέμβουν γιατί μια γυναίκα βιάζονταν από 38χρονο άστεγο.

Όταν οι αστυνομικοί βρέθηκαν στο σημείο έπιασαν επ' αυτοφόρω μέσα στις αντρικές τουαλέτες μια γυναίκα να είναι γυμνή και έναν άντρα μόνο με το εσώρουχο.

Η γυναίκα που κατάγεται από τη Ρωσία έφερε εμφανή τραύματα τόσο στο πρόσωπο και όσο και σε άλλα σημεία του σώματός της κι όταν ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς για το πώς προκλήθηκαν, η γυναίκα φάνηκε να είναι σε κατάσταση μέθης και να μην μπορεί να ανταποκριθεί.

Έτσι οι αστυνομικοί τους βοήθησαν να ντυθούν, με τον άνδρα να ακολουθεί στο αστυνομικό τμήμα και η άτυχη γυναίκα να μεταφέρεται με ασθενοφόρο στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει αιμάτωμα, εκχυμώσεις, εκδορές και δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με το περιβάλλον ενώ μύριζε έντονα και αλκοόλ.

Όταν ο 38χρονος κλήθηκε στο ΤΑΕ για ανάκριση, ανέφερε πως ό,τι συνέβη, συνέβη με τη συγκατάθεσή της 38χρονης Ρωσίδας, δηλώνοντας άγνοια για τα τραύματά της.

Σχετικά με την 38χρονη γυναίκα πρόκειται για Ρωσίδα η οποία ήρθε ως επισκέπτρια στην Κύπρο στις 31 Μαρτίου και ενώ θα έπρεπε να αναχωρήσει στις 29 Ιουνίου, παρέμεινε παράνομα και για το περιστατικό ενημερώθηκε άμεσα η πρεσβεία της χώρας της.

Τόσο την 38χρονη αλλοδαπή όσο και τον 38χρονο Κύπριο εξέτασε ιατροδικαστής τα ευρήματα του οποίου θα καταγραφούν σε έκθεση που θα παραδοθεί στην Αστυνομία.

Χθες, ο ύποπτος παρουσιάστηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας για διερευνώμενη υπόθεση βιασμού και επίθεση με πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης.

Η Ρωσίδα αν και συνήλθε χθες, λόγω της άσχημης κατάστασής της δεν μπόρεσε να δώσει κατάθεση, ενώ αναμένεται να την εξετάσει και ψυχολόγος.

Οι αρχές ερευνούν πολύ σοβαρά την υπόθεση διότι δεν αποκλείεται η γυναίκα να υπέστη και σεξουαλική κακοποίηση.

 

newsit

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα