Προσοχή! Μήπως τις έχετε δει; 28χρονη και 17χρονη λείπουν από το σπίτι τους

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία ότι, από τις 26/5/16 λείπει από την οικία της στη Λεμεσό η OLGA MITIENOVA, ηλικίας 28 ετών μαζί με την ενός έτους κόρη της.

Σύμφωνα με την περιγραφή που δόθηκε στην Αστυνομία, η 28χρονη είναι λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.74μ. περίπου, με ξανθά κοντά μαλλιά.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.



Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία ότι, λείπει από την οικία της στη Λακατάμεια, η Παρασκευή (Σκεύη) Δημητρίου, ηλικίας 17 ετών.

Σύμφωνα με την περιγραφή που δόθηκε στην Αστυνομία η 17χρονη είναι πολύ λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.53εκ. περίπου, με καστανόξανθα μαλλιά μέχρι τους ώμους και πράσινα μάτια.

Κατά την αναχώρησή της φορούσε σχολικό γκρίζο παντελόνι, άσπρη μακρυμάνικη φανέλα και αθλητικά παπούτσια.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.
newsit

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα