Στα μαχαίρια για τα μάτια μιας καλλονής! 3 τραυματίες, χαροπαλεύει 24χρονος

Με τραύματα που προκλήθηκαν από σφαιρίδια κυνηγετικού όπλου και μαχαίρι, νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού τρία πρόσωπα, τα οποία το βράδυ της Πέμπτης επιχείρησαν να λύσουν τις διαφορές τους με δυο αδέλφια, τα οποία τους τραυμάτισαν και συνελήφθησαν για υπόθεση απόπειρας φόνου.

Σε δηλώσεις του στη σκηνή, ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, ανέφερε ότι το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 23:30, στην περιοχή Μονοβόλικου, όπου βρίσκεται η οικία των δυο αδελφών, 38 και 40 χρόνων.

Τα τρία πρόσωπα, ηλικίας 24,26 και 30 ετών, εισήλθαν στην οικία για να ζητήσουν εξηγήσεις, αφού ένας εκ των αδελφών, σύμφωνα με μαρτυρία, παρενοχλούσε την πρώην κοπέλα του, με την οποία διατηρούσε πλέον δεσμό ένας εκ των θυμάτων.

Η λογομαχία εξελίχθηκε σε συμπλοκή και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, τα δυο αδέλφια ανέσυραν κυνηγετικό όπλο και μαχαίρι, τραυματίζοντας τους τρεις νεαρούς, με τον έναν να καταφέρνει να αποσπά το όπλο και να εγκαταλείπει με τους φίλους του τη σκηνή.

Τα θύματα έφτασαν στο Νοσοκομείο Λεμεσού με ιδιωτικό όχημα και όπως διαπιστώθηκε οι δυο φέρουν σοβαρά τραύματα, από μαχαίρι και από πυροβόλο όπλο και εισήχθηκαν στο χειρουργείο, ενώ το τρίτο πρόσωπο τραυματίστηκε ελαφρά.

Η σκηνή αποκλείστηκε από την Αστυνομία και τα δυο αδέλφια οδηγήθηκαν στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού όπου ανακρίθηκαν, ενώ όπως ανέφερε ο κ.Σωτηριάδης "αναμένεται η έκδοση ενταλμάτων σύλληψης εναντίον τους για τα αδικήματα της απόπειρας φόνου, του τραυματισμού και της συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος".

Πρόσθεσε δε ότι, σύμφωνα πάντα με τις μαρτυρίες, τα θύματα και οι φερόμενοι δράστες, είχαν συναντηθεί και νωρίτερα για να λύσουν τι διαφορές τους, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση μεταξύ τους. Αναφέρεται πως νωρίτερα, ο 24χρονος είχε υποστεί ξυλοδαρμό από τον ένα από τα δύο αδέλφια, 39 ετών, ενώ λίγο αργότερα η κοπέλα που παλαιότερα διατηρούσε δεσμό με τον 39χρονο μετέβη στο σπίτι στα Κάτω Πολεμίδια, προκειμένου να του ζητήσει τον λόγο, οξύνοντας όμως περισσότερο τα πνεύματα.

Το κυνηγετικό όπλο εντοπίστηκε και παραλήφθηκε ως τεκμήριο, ενώ οι δυο ύποπτοι αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησης τους.

newsit

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα