Έρανος για την κηδεία 54χρονου που η σορός του έμεινε στα αζήτητα

Για 45 ολόκληρες μέρες η σορός του 54χρονου βρισκόταν στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου και κανένας δεν ενδιαφέρθηκε να τον θάψει.

Πρόκειται για τη σορό του Νικόλα Ματαράγκα από την Ελλάδα, ο οποίος απεβίωσε στις 13 Μαρτίου.

Σύμφωνα με τον Διευθυντή του Νοσοκομείου Πάφου, Σπύρο Γεωργίου "ο 54χρονος έπασχε από ανεπάρκεια καρδιάς, και απεβίωσε κατά τη νοσηλεία του. Από τότε δεν βρέθηκε κανένας συγγενής του, για να τον κηδεύσει, παρά το γεγονός ότι έχει ενημερωθεί η Ελληνική Πρεσβεία. Ζούσε στην Πάφο για 20 χρόνια".

Και πρόσθεσε πως "ο εκλιπών κατάγεται από την Κέρκυρα και τα τελευταία χρόνια διέμενε στην Πάφο. Δούλευε σε εστιατόριο, αλλά μετά από εγχείρηση ανοικτής καρδιάς, δεν μπορούσε πλέον να εργαστεί".

Επιστήθιος φίλος του 54χρονου επεσήμανε ότι όταν ο άνδρας έμεινε άνεργος διέμενε σε πανδοχείο.
Αντάλλαγμα για τη διαμονή του στο πανδοχείο ήταν κάποιες υπηρεσίες που προσέφερε ο Ελλαδίτης στον χώρο υποδοχής. Ο φίλος του 54χρονου αδυνατεί και ο ίδιος να βοηθήσει χρηματικά στο να πραγματοποιηθεί η κηδεία και για αυτόν τον λόγο θα κάνει έρανο μεταξύ φίλων προκειμένου να τελεστεί η τελετή.

Συγκινητικά είναι τα λόγια του φίλου του που θέλει να του προσφέρει μια κηδεία αντάξιά του, μιας και ήταν ένας άνθρωπος που ξεχώριζε για την μεγαλοψυχία του.

.newsit.com.c

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα