Σοκ στη Κύπρο από το τριπλό φονικό για τα μάτια μια γυναίκας

Δύο αδέλφια και ο γαμπρός τους, πήγαν στο εστιατόριο του 61χρονου πατέρα του δράστη και τότε οι 3 κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του 31χρονου δράστη, ενώ άρπαξαν και καρέκλες, απειλώντας να τον χτυπήσουν, κάτι το οποίο όμως δεν έπραξαν.

Στην αρχή, όπως αναφέρει το newsit.com.cy,  υπήρξαν λεκτικές αντεγκλήσεις, ωστόσο μετά ο 31χρονος άρπαξε ένα κουζινομάχαιρο, με τον πατέρα του να φέρεται να προσπάθησε να τον αποτρέψει. Τότε οι 3 αποχώρησαν, αλλά ο δράστης ήταν αποφασισμένος να σκοτώσει.

Οι 3 δεν έτρεξαν για να διαφύγουν, καθώς δεν πίστευαν ότι θα τους μαχαίρωνε ο 31χρονος. Ωστόσο, ένας από τους 3 σκόνταψε πάνω σε ένα αυτοκίνητο και τότε ο 31χρονος τους πρόλαβε.

Η καταδίωξη των τριών έγινε, σύμφωνα με το ewsit.com.cy, μπροστά στα μάτια δεκάδων πολιτών που βρίσκονταν την ώρα εκείνη στην Πλατεία Ηρώων αλλά και στην πολυσύχναστη οδό Ανεξαρτησίας, ενώ τα θύματα δέχθηκαν τα μοιραία κτυπήματα σε πάροδο δίπλα από το κτίριο της Επαρχιακής Διοίκησης Λεμεσού, λίγα μόνο μέτρα από γεμάτες από κόσμο καφετέριες.

"Πέτρα του σκανδάλου" φέρεται να είναι μια γυναίκα από την Λάρνακα, η οποία αναμένεται να δώσει κατάθεση, προκειμένου να εξηγήσει το τι ήταν αυτό που συνέδεε τους 3 με τον δράστη, αλλά και το τι έιναι αυτό που εξόργισε τόσο πολύ τα δύο αδέλφια και τον γαμπρό τους, αλλά οδήγησε και στην άγρια δολοφονία τους.

Η ιατροδικαστής κα. Μπαμπέτα ανέφερε ότι τα θύματα είχαν δεχθεί και πισώπλατες μαχαιριές.

Ο 61χρονος πατέρας του δράστη, ιδιοκτήτης του εστιατορίου δεν συνεργάζεται με τις αστυνομικές Αρχές, ενώ ο γιος του έχει "βαρύ παρελθόν" και είναι γνώριμος της αστυνομίας για υποθέσεις ναρκωτικών και επιθέσεων. Φέρεται να έχει και ψυχολογικά προβλήματα, ενώ είχε ξανατραβήξει μαχαίρι κυνηγώντας πολίτη.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα