Θρίλερ στην Κύπρο: Πυροβόλησε την πρώην σύζυγο του

Σε εξέλιξη βρίσκεται στο χωριό Ορόκλινη της Λάρνακας στην Κύπρο, επιχείρηση της  αστυνομίας, προκειμένου να αφοπλιστεί και να συλληφθεί ένας 43χρονος ο οποίος πυροβόλησε τη Μολδαβή πρώην σύζυγο του και τώρα απειλεί να αυτοκτονήσει!

Συγκεκριμένα η γυναίκα πήγε μαζί με τις φίλες της στην μπυραρία του πρώην συζύγου της, με σκοπό να συζητήσουν για κάποια οικονομικά θέματα που είχαν προκύψει.

Το ένα έφερε το άλλο και το πρώην ζευγάρι άρχισε να τσακώνεται. Τότε, εκείνος, φέρεται να άρπαξε ένα κυνηγητικό όπλο και την πυροβόλησε στον ώμο, ευτυχώς όχι σοβαρά.

Εκείνη, πήγε όσο πιο γρήγορα μπορούσε στην αστυνομία και κατήγγειλε το βίαιο περιστατικό. Η αστυνομία, η οποία έσπευσε στο σημείο βρήκε τον 43χρονο οχυρωμένο, να αρνείται να παραδοθεί και να απειλεί ότι θα αυτοκτονήσει.

Αμέσως οι Αρχές κάλεσαν τους διαπραγματευτές της αστυνομίας για να τον πείσουν να παραδοθεί ωστόσο ο άνδρας δεν συνεργάζεται μαζί τους.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι προς το παρόν δεν εξετάζεται υπόθεση απόπειρας φόνου αλλά υπόθεση βίας μέσα σε οικογένεια.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα