Πήγε για κυνήγι και βρέθηκε με σφαίρα στο νοσοκομείο

Με σφαιρίδια στον ώμο, από πυροβολισμό κυνηγού που τον έπληξε κατά λάθος, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας 47χρονος από τη Ξυλοτύμπου, ο οποίος αφού δέχθηκε τις Πρώτες βοήθειες από τους γιατρούς επέστρεψε σπίτι του.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας Σπύρος Σωτηρίου «σήμερα γύρω στις 07.45 στη περιοχή Ξυλοτύμπου ένας 47χρονος κάτοικος Ξυλοτύμπου βρισκόταν στο χωράφι του κάνοντας διάφορες εργασίες».

Πρόσθεσε ότι «67χρονος που κυνηγούσε στην ίδια περιοχή, έριξε πυροβολισμό εναντίον θηράματος αλλά κατά λάθος ο πυροβολισμός έπληξε τον 47χρονο στον ώμο. Περίπου 11 σφαιρίδια έπληξαν τον 47χρονο ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου αφού του προσφέρθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες απελύθη».

Ο κ. Σωτηρίου ανέφερε ακόμα ότι «ο 67χρονος κυνηγός μετέβη στον Αστυνομικό Σταθμό Δεκέλειας και ανέφερε το γεγονός. Η Αστυνομία αφού έλαβε κατάθεση από τον 67χρονο τον κατηγόρησε για το γεγονός ότι κυνηγούσε σε περιοχή που βρίσκεται λίγο έξω από την επιτρεπόμενη για κυνήγι περιοχή και για αμέλεια».

Ο 67χρονος αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση και αναμένεται να προσέλθει ενώπιον του Δικαστηρίου των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας το Νοέμβριο.


ΠΗΓΗ: alfanews.com.cy

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα