Οικογενειακή τραγωδία: Σκότωσε τη σύζυγό του μπροστά στα παιδιά

Ευθύνες στην αστυνομία αποδίδει η οικογένεια της 31χρονης Σταυρούλας Φλώρου, την οποία δολοφόνησε ο εν διαστάσει σύζυγός της μπροστά στα μάτια των δύο παιδιών τους, σε μια νέα οικογενειακή τραγωδία που συγκλονίζει την Κύπρο. Κι αυτό γιατί η άτυχη γυναίκα είχε ζητήσει επανειλημμένα προστασία από τον 35χρονο, που δεν μπορούσε να δεχτεί τον χωρισμό τους.

Οι σχέσεις τους ήταν κακές και ο Χρήστος Ελευθερίου επιδείκνυε συχνά επιθετική και βίαιη συμπεριφορά. Η Σταυρούλα Φλώρου είχε υποβάλει παράπονα στον Αστυνομικό Σταθμό Κοφίνου και η υπόθεση είχε φτάσει στα δικαστήρια, με αποτέλεσμα ο 35χρονος να καταδικαστεί για παρενόχληση, όπως παραδέχτηκε ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης. Ομως εξακολουθούσε να ζητεί φορτικά από τη σύζυγό του να τα ξαναβρούν. Μάλιστα δεν του είχε αφαιρεθεί η άδεια κατοχής κυνηγετικού όπλου, αν και είχε ιστορικό ψυχασθενούς, είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρείο και βρισκόταν υπό παρακολούθηση και φαρμακευτική αγωγή!

Το μεσημέρι της Τετάρτης ο 35χρονος πήγε στο πατρικό της πρώην γυναίκας του στο χωριό Κόρνος της Λάρνακας και την πυροβόλησε στο κεφάλι με την κυνηγετική καραμπίνα! Από τα πυρά του τραυματίστηκαν ελαφρά η γιαγιά της 31χρονης και ο 39χρονος σύντροφός της που κάθονταν μαζί της στη βεράντα, ενώ τα δύο παιδάκια του πρώην ζεύγους γλίτωσαν από τύχη! Η άτυχη γυναίκα πέθανε λίγες ώρες αργότερα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου διακομίστηκε.
Μετά το έγκλημα ο συζυγοκτόνος έφυγε με το αυτοκίνητό του, δίπλα στο οποίο βρέθηκε νεκρός σε ερημική δασώδη περιοχή μεταξύ Δελίκηπου και Κάτω Λευκάρων. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Σοφοκλή Σοφοκλέους, αυτοπυροβολήθηκε με το ίδιο όπλο. Η κηδεία του 35χρονου θα τελεστεί το Σάββατο στον Κόρνο και η οικογένειά του ζήτησε αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για τα ορφανά παιδιά του.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα