Πέθανε από πείνα δίπλα σε κάδο απορριμμάτων...

Ένα δράμα φαίνεται να κρύβεται πίσω από τον θάνατο του άντρα του οποίου το άψυχο σώμα, εντοπίστηκε λίγο μετά τις εννέα προχθές το βράδυ από πολίτη, δίπλα από μεγάλο κάδο απορριμμάτων, στην οδό Παναγίας και Σταυραετού του Μαχαιρά στον Άγιο Αθανάσιο.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου άνδρα, 40 περίπου ετών, αναμένεται να καταδείξει η νεκροψία, νεκροτομή που θα διενεργηθεί σήμερα.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, το πτώμα του άτυχου άνδρα δεν έφερε εμφανή σημάδια κάκωσης.

Ο άτυχος άνδρας, ελληνικής καταγωγής, ήταν άνεργος και σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής οι συνθήκες διαβίωσής του ήταν άθλιες, αφού αναγκαζόταν να ψάχνει για φαγητό στα σκουπίδια και βασιζόταν στην ελεημοσύνη του κόσμου.

Λίγες ώρες πριν το μοιραίο είχε επισκεφθεί εστιατόριο ζητώντας φαγητό, το οποίο μετέφερε μαζί του στο σημείο όπου τελικά εντοπίστηκε το άψυχο σώμα του.

Ενδεχομένως η πείνα και η εξαθλίωση οδήγησε έναν ακόμη συνάνθρωπό μας στον θάνατο... ένας ακόμη νεκρός ... συνεπεία  της οικονομικής κρίσης.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα