Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 17 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ: Καταπολεμήστε τον φόβο και καλλιεργήστε την αυτοπεποίθησή σας. Απαιτείται υπομονή για να πετύχετε τους στόχους σας, καθώς οι εποχές αλλάζουν και οι καταστάσεις δεν σας ευνοούν όσο θα θέλατε. Σχέσεις, υγεία και επαγγελματικά σχέδια θα διανύσουν μια φάση ρευστότητας.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι εξελίξεις δεν θα σας ικανοποιήσουν, αλλά δεν εξαρτάται από εσάς για να κάνετε διαφορετικά. Θα πρέπει, ακόμα και αν δεν το θέλετε, να αναθεωρήσετε αρκετές από τις σχέσεις ή τις συνεργασίες σας. Στην παρούσα κατάσταση, μόνο η υπομονή και η ψυχραιμία μπορούν να σας βοηθήσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφύγετε να θίξετε τα κακώς κείμενα των ατόμων του στενού σας περιβάλλοντος, γιατί θα δημιουργήσετε προστριβές, συγκρούσεις και ρήξη. Συγκρατηθείτε και μην ενδώσετε στη νευρικότητα, αλλά ούτε να παρασυρθείτε και να κάνετε επιπόλαιες κρίσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εντονα θα σας απασχολήσει και ένα πρακτικό ζήτημα του επαγγελματικού χώρου, αλλά θα σας δοθεί η ευκαιρία να το τακτοποιήσετε και παράλληλα θα αποδείξετε την αξία σας στους άλλους. Πάψτε να κάνετε συνέχεια το λάθος να «κολλάτε» στην τελειομανία σας.

ΛΕΩΝ: Μελετήστε σωστά τα σημάδια σε ό,τι αφορά το παρόν και το μέλλον του επαγγελματικού σας τομέα, βλέποντας καλοπροαίρετα τα γεγονότα. Βασιστείτε και στο ένστικτό σας, που σας βοηθά να βρείτε τις σωστές λύσεις. Μερικές αστοχίες στη σχέση σας μπορούν να διορθωθούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σταματήστε να γκρινιάζετε συνέχεια, όσο κι αν έχετε δίκιο, και αγωνιστείτε για αυτά που πιστεύετε και θέλετε να πετύχετε. Να είστε βέβαιοι ότι θα τα καταφέρετε. Οι ικανότητες που έχετε σε συνδυασμό με τις αρετές σας θα σας επιτρέψουν να βγάλετε σωστά συμπεράσματα.

ΖΥΓΟΣ: Αρκεί να αποφασίσετε και να προτιμήσετε να μη σπαταλάτε τον χρόνο σας σε ανούσια πράγματα για να αφοσιωθείτε στους στόχους σας και σε αυτά που πραγματικά θέλετε. Εκμεταλλευτείτε τα προσόντα σας για να τα καταφέρετε ακόμα και στα πιο δύσκολα, χωρίς να ζημιωθείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το ότι είστε ευγενικοί και ανθρωπιστές, θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από όσους σας περιβάλλουν, είτε ανήκουν στον προσωπικό σας χώρο είτε στον επαγγελματικό. Αφήστε τη δημιουργική διάθεση και την πρακτικότητα να σας βοηθήσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα σας προσφέρουν απλόχερα τη βοήθειά τους, γι' αυτό δεν πρέπει να χάσετε την αισιοδοξία σας για κανέναν λόγο. Ακόμα και αν υπάρξουν δυσκολίες, τα θετικά θα είναι πολλά. Ασχολούμενοι μόνιμα με τη μανία της λεπτομέρειας χάνετε τον χρόνο σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είναι απαραίτητο να κάνετε λεπτές διακρίσεις ανάμεσα σε αυτούς που πιστεύετε ότι σας αγαπούν πραγματικά και σε αυτούς που απλά σας κάνουν να το πιστεύετε. Αυξήστε την κοινωνικότητά σας με νέες γνωριμίες για να βρείτε υποστηρικτές και συμμάχους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεν θα πρέπει να μπερδεύεστε και να καταχωρίζετε άτομα που δεν νοιάζονται για εσάς σε εκείνα που στέκονται πάντα στο πλευρό σας. Εκτιμήσετε σωστά τα άτομα που σας πλαισιώνουν για να σας βοηθήσουν.

ΙΧΘΥΣ: Εάν θέλετε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες στον εργασιακό χώρο, αλλά και στις προσωπικές σας σχέσεις, βάλτε πιο υγιείς βάσεις στους κυρίους τομείς της ζωής σας. Η σημερινή ημέρα θα σας δώσει καλές προοπτικές για συνεργασίες και συμφωνίες

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα