Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 16 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ: Σκεφτείτε με μεγαλύτερη διαύγεια το πώς και το γιατί κάθε ενέργειάς σας. Μην αφήσετε άτομα του περιβάλλοντός σας να ανακατευτούν με δική τους πρωτοβουλία στα μελλοντικά σας σχέδια. Ο χρόνος θα βοηθήσει στην αποκατάσταση οποιασδήποτε ζημιάς υπήρξε τον τελευταίο καιρό.

ΤΑΥΡΟΣ: Κρατήστε την ενέργειά σας αμείωτη και μην επιτρέψετε να σας την απορροφήσουν. Πάρτε θέσεις και αποφάσεις για να σημειωθούν εξελίξεις στις συνεργασίες και στον συναισθηματικό τομέα. Υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιο εξωτερικό περιστατικό να σας απογοητεύσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η ημέρα είναι ιδανική για διαπραγματεύσεις, συζητήσεις, μετακινήσεις και νέες δραστηριότητες. Αποφάσεις που θα πάρετε τώρα θα έχουν ισχύ για μεγάλο διάστημα. Παραμείνετε αμετακίνητοι στις θέσεις σας και υπερασπιστείτε τα συμφέροντά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα υπάρξουν μια μικρή καθυστέρηση στον συναισθηματικό τομέα και ένταση στον εργασιακό σας χώρο, καθώς κάποιοι συνεργάτες σας θα σας δυσκολέψουν αρκετά. Βρίσκεστε σε φάση που γνωρίζετε καλύτερα τις ανάγκες σας, οπότε τολμήστε να ζητήσετε την κάλυψή τους.

ΛΕΩΝ: Η ημέρα θα είναι γεμάτη περιστατικά γύρω από τις επαγγελματικές και οικογενειακές σας σχέσεις, που άλλα θα σας αγγίζουν και άλλα θα σας αφήνουν αδιάφορους. Θα σας απασχολήσουν θέματα οικογένειας και του στενού σας περιβάλλοντος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δώστε προτεραιότητα στις οικογενειακές υποθέσεις, ρυθμίζοντας παράλληλα κάποιες σοβαρές εκκρεμότητες που έχετε και σχετίζονται με τον οικονομικό τομέα και τους επιμέρους διακανονισμούς σας.

ΖΥΓΟΣ: Οι συναναστροφές σας θα παίξουν τον βασικότερο ρόλο στη ζωή σας και πρέπει να είστε προετοιμασμένοι και αποφασισμένοι για να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις. Μη χάσετε τον εαυτό σας, αλλά ούτε και τα «θέλω» σας, φροντίζοντας τα οικονομικά σας συμφέροντα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι συζητήσεις, οι μετακινήσεις, οι διαπραγματεύσεις και οι νέες δραστηριότητές σας θα σας ωθήσουν να πάρετε αποφάσεις που θα έχουν ισχύ για μεγάλο χρονικό διάστημα και θα σας βγάλουν από αδιέξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποφύγετε να πιέσετε ή να αγνοήσετε συνεργάτες σας, γιατί θα μπλοκάρετε τα σχέδιά σας. Οπλιστείτε με γερά νεύρα και υπομονή για να αντέξετε υποχρεώσεις και εκκρεμότητες. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αρχίσετε να αμελείτε τα ζητήματα της καριέρας σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι εξελίξεις στις συνεργασίες και τις σχέσεις σας θα είναι ραγδαίες και σημαντικές. Ανασυντάξτε τις δυνάμεις σας και εκμεταλλευτείτε και την παραμικρή ευκαιρία που θα σας δοθεί. Πρέπει πάση θυσία να αντέξετε τις δοκιμασίες που θα προκύψουν στον επαγγελματικό τομέα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην κάνετε τίποτα ριψοκίνδυνο στον συναισθηματικό ή στον οικονομικό τομέα, αλλά προσπαθήστε να προστατέψετε τόσο τα συμφέροντα όσο και την υγεία σας. Ατομα του περιβάλλοντός σας θα σπεύσουν να σας δώσουν οδηγίες.

ΙΧΘΥΣ: Η διάθεσή σας θα επηρεαστεί από εξωτερικούς παράγοντες και μερικές αντιξοότητες θα προκαλέσουν φόβο ή πανικό. Πρέπει να μείνετε ψύχραιμοι και να μη βιαστείτε να αντιδράσετε. Δεν αποκλείεται να κληθείτε να αποφασίσετε οριστικά για κάποια θέματα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα