Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Τι προβλέπουν τα άστρα για σένα σήμερα;

Κριός
Η σημερινή ημέρα, φίλε Κρι,έ θα σε μπερδέψει κάπως αλλά εσύ οφείλεις να κάνεις μια προσπάθεια να δείς τα πράγματα πιο ψύχραιμα γιατί αυτά που σε χαλάνε μπορεί τελικά να είναι πιο ανούσια απ’ όσο πιστεύεις… Ίσως απλώς να σε έχει πάρει από κάτω και να τα βλέπεις όλα απαισιόδοξα. Άλλαξε οπτική και όλα μονομιάς θα καλυτερέψουν…

Αισθηματικές
Σε ότι αφορά τα αισθηματικά σου, αγαπητέ Κριέ, φρόντισε να ανοιχτείς περισσότερο στον σύντροφό σου και μίλησε του για ότι εσύ θέλεις. Θα έχεις την αμέριστη κατανόηση του. Οι ελεύθεροι εκπρόσωποι του ζωδίου αν δεν βγείτε με τις κατάλληλες παρέες δεν θα βρείτε κάτι που να σας ενδιαφέρει, γι αυτό προτιμήστε τους μοναχικούς φίλους σας και όχι τους ζευγαρωμένους, που δύσκολα κάποιος μπορεί να σας πλησιάσει… Η ζωή σου έχει πολλές πιθανότητες να αλλάξει προς το καλύτερο το αποψινό βράδυ.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου μπορεί να προχωρήσει περίφημα, αν καταφέρεις να συγκεντρωθείς και να μην αγχώνεσαι άδικα με καθυστερήσεις που θα σου παρουσιαστούν και που ουσιαστικά δεν μπορείς να κάνεις κάτι για αυτές. Οι προτάσεις που θα σου γίνουν χρειάζονται σκέψη και ίσως και γνωμοδότηση από κάποιους ανθρώπους πιο έμπειρους. Μάζεψε τα οικονομικά σου ανοίγματα για να νιώσεις καλύτερα.


Ταύρος
Σήμερα, φίλε Ταύρε, θα πρέπει να δείς τα πράγματα αλλιώς. Η απογοήτευση σε κάνει δύστροπο και δυσλειτουργικό, γι αυτό πρέπει άμεσα να αλλάξεις οπτική. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να ανταποκριθείς στις υποχρεώσεις σου που είναι πάρα πολλές. Η αλήθεια πάντως είναι ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα. Απλώς όταν σε παίρνει από κάτω δεν υπάρχει φρένο γιατί δεν αφήνεις τη λογική να σε συγκρατήσει.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου, αγαπητέ Ταύρε, θέλουν λίγο σκέψη ή μάλλον λίγη κουβέντα για να βρεις τις κατάλληλες λύσεις σε προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφο σου. Επιδίωξε κάποιες συζητήσεις που αναβάλεις εδώ και καιρό και θα δεις ότι τελικά και οι δύο έχετε τους ίδιους στόχους και τις ίδιες ανησυχίες. Οι ελεύθεροι Ταύροι αποδεχτείτε μία πρόσκληση που θα σας κάνει ένα άτομο από το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Δεν έχετε τίποτα να χάσετε.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου μπορούν να προχωρήσουν με τον καλύτερο τρόπο και να κάνεις κινήσεις που θα βελτιώσουν την καριέρα σου αλλά και το εισόδημα σου. Σκέψου ψύχραιμα και βρες λύσεις εκεί που οι υπόλοιποι σηκώνουν τα χέρια ψηλά. Πρόσεξε τα χρήματα που ξοδεύεις ώστε να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Δίδυμοι
Η σημερινή ημέρα αγαπητέ Δίδυμε θα έχει αρκετό τρέξιμο και υποχρεώσεις για εσένα. Και εκεί που θα νομίζεις ότι έχεις τελειώσει και τα έχεις τακτοποιήσει όλα, νέες εκκρεμότητες θα εμφανίζονται και θα σε κάνουν να είσαι σε μια συνεχή εγρήγορση. Μην το βάλεις κάτω! Δες το σαν ευκαιρία να ξεμπερδεύεις μια και καλή με όλα εκείνα τα θέματα που έχουν μαζευτεί και σου έχουν γίνει κόμπος στο λαιμό…

Αισθηματικές
Φίλε Δίδυμε, όταν ξεμπερδέψεις με όλους τους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου που σε αγχώνουν και σου χαλάνε την διάθεση γύρισε στην αγκαλιά του συντρόφου σου και απόλαυσε τα θετικά που σου προσφέρει η σχέση σου, όπως μια καλή κουβέντα και κατανόηση. Θα σε αποζημιώσει για όλη την ημέρα… Οι ελεύθεροι βρείτε απάγκιο στις αγκαλιές των φίλων σας. Θα περάσετε εξίσου ωραία!

Επαγγελματικές
Η ημέρα κρύβει κάποιους κινδύνους στον επαγγελματικό σου τομέα και πρέπει να επιστήσεις την προσοχή σου σε ότι νέο εισβάλλει στον τομέα της. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά και πέρνα από κόσκινό όσα σου λένε κάποιοι συνάδελφοι σου, υποτίθεται για να σε προστατέψουν. Τα οικονομικά σου δεν περνούν και την καλύτερη τους φάση και πρέπει να έχεις το νου σου ώστε να μην προβείς σε περιττές σπατάλες.

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσεις αρκετές εκκρεμότητες και να κάνεις κινήσεις που θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς και να βγεις από τη στασιμότητα που σε χαρακτηρίζει τον τελευταίο καιρό. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και μην προσπαθήσεις να τα κάνεις όλα μαζί γιατί θα γίνουν σπασμωδικά και δεν θα έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις. Προσπάθησε να είσαι μεθοδικός και μετρημένος στις αποφάσεις σου και αν χρειαστεί, συμβουλεύσου κάποιους ανθρώπους που εκτιμάς και υπολογίζεις τη γνώμη τους.

Αισθηματικές
H αισθηματική σου ζωή έχει πάρει τα πάνω της οπότε δε σε σταματά τίποτα. Είτε έχεις σχέση, είτε είσαι μόνος, η σημερινή μέρα θα είναι άκρως ερωτική και θα περάσεις ένα πολύ όμορφο και ρομαντικό βράδυ. Παραμέρισε τις αναστολές σου και άφησε ελεύθερο τον εαυτό σου στα δίχτυα του έρωτα που έχεις πιαστεί.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου μπορούν να εξελιχθούν προς όφελός σου αν είσαι προσεκτικός σε αυτά που λες και σε αυτά που κάνεις. Όσο κι αν διαφωνείς με τις απόψεις των συναδέλφων σου μην γίνεσαι εριστικός απέναντι τους αλλά με όμορφο τρόπο εξήγησε τους που κάνουν λάθος. Θα το εκτιμήσουν.

Λέων
Η ημέρα, αγαπητέ Λέοντα, σε βρίσκει γεμάτο ενέργεια και όρεξη να κάνεις διάφορα πράγματα. Όχι μόνο αυτά που πρέπει αλλά και αυτά που επιθυμείς. Γενικά έχεις πάρει φόρα και δε σε σταματά τίποτα. Θέλεις να διώξεις κάθε τι που έχει μείνει στάσιμο στη ζωή σου και πραγματικά μπορείς να το καταφέρεις, αρκεί να ζητήσεις τη βοήθεια των δικών σου ανθρώπων. Είναι παραπάνω από πρόθυμοι να σου προσφέρουν ότι θελήσεις.

Αισθηματικές
Φίλε Λέοντα, η σχέση σου δεν πρόκειται να εξελιχθεί, αν δεν δώσεις αγάπη και φροντίδα στο σύντροφό σου. Κάνε ότι μπορείς για να δείξεις τα συναισθήματά σου και μην τον αφήνεις συνεχώς παραπονεμένο. Εσύ που βασανίζεσαι από την μοναξιά σου απλώς πλησίασε το άτομο που σε έλκει και βρες τρόπους να του εκφράσεις αυτά που νιώθεις. Θα έχεις θετική ανταπόκριση…

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου μπορεί να εξελιχθούν με τον καλύτερο τρόπο και να σου δώσουν ώθηση για το μέλλον. Οι ιδέες και οι προτάσεις σου σήμερα θα εκτιμηθούν αναλόγως από τους ανωτέρους σου που φαίνεται πως έχουν αξιολογήσει θετικά τις προσπάθειες που κάνεις. Τα οικονομικά σου θα αυξηθούν.

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα είναι ημέρα διευθετήσεων για το ζώδιο σου και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις αρκετά ζητήματα που σε απασχολούν και να προχωρήσεις τα σχέδια σου σε μεγάλο βαθμό. Κάνε έναν καλό προγραμματισμό από το πρωί για να μην αγχωθείς και πάρε με τη σειρά τις υποχρεώσεις σου. Έτσι θα μπορέσεις να κάνεις αρκετά πράγματα χωρίς να νιώσεις ότι κουράζεσαι. Να είσαι σε εγρήγορση και να μην αφήσεις καμιά ευκαιρία να πάει χαμένη.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή μπορεί να γίνει πολύ καλύτερη αν μιλήσεις με τον άνθρωπό σου και βρεις το χρόνο να μείνετε οι δυο σας δημιουργώντας μια ρομαντική ατμόσφαιρα. Εσύ που ακόμη αναζητάς το άλλο σου μισό, φρόντισε να ανοίξεις τον κύκλο που συναναστρέφεσαι και να γίνεις πιο θετικός απέναντι στα νέα πρόσωπα που γνωρίζεις γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι κρύβουν…

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός για να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις και γίνουν λάθη που θα σε εκθέσουν. Προτίμησε να δουλέψεις μόνος σου και να τελειώνεις μια και καλή με υποθέσεις που τραβούν πίσω την καριέρα σου. Πρόσεξε τα οικονομικά σου γιατί το τελευταίο διάστημα όλο και κάποια επιπλέον αγορά κάνεις και έχεις χάσει τον λογαριασμό.

Ζυγός
Φίλε Ζυγέ η σημερινή ημέρα σε βρίσκει σε μια υπερδιέγερση και με έντονα δημιουργική διάθεση. Θα μπορέσεις να προωθήσεις αρκετά ζητήματα και να βρεις λύσεις σε προβλήματα που σε απασχολούν μόνο και μόνο επειδή η ένταση που αισθάνεσαι δεν καταστέλλεται με τίποτα. Μπορείς να ασχοληθείς μέχρι και με καλλιτεχνικής φύσεως ενασχολήσεις για να διοχετεύσεις όλες τις ιδέες που σου έρχονται στο μυαλό. Εκμεταλλεύσου το!!!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου ζητήματα, είναι μια πολύ καλή στιγμή για να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να ξεπεράσετε μικρά προβληματάκια της σχέσης σας. Εσύ που βασανίζεσαι από την μοναξιά σου, προτίμησε το βράδυ σου να αποδεχτείς την πρόσκληση ενός φίλου σου και ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να σε βγάλει…

Επαγγελματικές
Η καριέρα σου μπορεί να πάρει μια σημαντική ώθηση σήμερα και θα έχεις τη δυνατότητα να ξεπεράσεις αρκετά ζητήματα που σε ενοχλούν. Οι σχέσεις με τους συνεργάτες σου είναι σε καλά επίπεδα και θα έχεις την υποστήριξη και την βοήθεια τους. Τα οικονομικά σου απαιτούν προσεχτικό χειρισμό για να μην μειωθούν.

Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, η σημερινή ημέρα σε βρίσκει έτοιμο για όλα. Σε έχουν εκνευρίσει οι κωλυσιεργίες και θέλεις να ξεμπερδεύεις με εκκρεμότητες τους παρελθόντος, για να βάλεις μπροστά νέα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Όλα θα γίνουν αρκεί να κάνεις λίγη ακόμη υπομονή. Να θυμάσαι ότι δεν μπορείς να βάλεις νέες υποχρεώσεις αν δεν τελειώσεις με τις ήδη υπάρχουσες.

Αισθηματικές
Πέρασε σήμερα ουσιαστικό χρόνο με το σύντροφό σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός και μην εκδηλώνεις τα νεύρα σου στη σχέση σου. Η μέρα δημιουργεί πολύ καλές ερωτικές συνθήκες τόσο για τους δεσμευμένους, όσο και για τους αδέσμευτους εκπροσώπους του ζωδίου, που μπορεί να συναντήσετε τελείως ξαφνικά το άλλο σας μισό εκεί που δεν το περιμένετε.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου προχωράνε με σταθερό ρυθμό και πρέπει να είσαι ικανοποιημένος. Άφησε λοιπόν την γκρίνια και κοίταξε να απολαύσεις τις εξελίξεις που έρχονται και θα σε αποζημιώσουν. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να σταθεροποιούνται και οφείλεις να τα προστατεύσεις και να μην κάνεις περιττές αγορές.

Τοξότης
Σήμερα αγαπητέ Τοξότη η τύχη σου χαμογελά και αρκετές αναποδιές θα βρουν τη λύση τους και θα αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά από κάποια τυχαία γεγονότα που θα συμβούν. Έτσι θα απαλλαγείς από το άγχος που νιώθεις και θα ηρεμήσεις. Αν καταφέρεις κιόλας να μη χάσεις την πίστη στον εαυτό σου και παραμείνεις προσηλωμένος στους στόχους σας όλα θα πάνε πολύ καλά.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή έχει να σου δώσει πολλά, αν είσαι ένας δεσμευμένος Τοξότης, αλλά πρέπει να είσαι παρών για να τα λάβεις. Φρόντισε λοιπόν να τελειώνεις μία ώρα αρχύτερα από την δουλειά και να βρεις χρόνο να περάσεις ευχάριστα το υπόλοιπο αυτής ημέρας με τον σύντροφο σου. Εσύ που αναζητάς το άλλο σου μισό στο πρόσωπο ενός συναδέλφου σου, ήρθε η στιγμή για να του ομολογήσεις τον έρωτα σου και να βρεις την ανταπόκριση που θέλεις.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα βρεις τρόπους να ξεπεράσεις κάποιες δυσκολίες που θα σου φέρει αυτή η Τετάρτη και θα προχωρήσεις με καλύτερες προοπτικές για το μέλλον. Αρκεί μόνο να είσαι συγκεντρωμένος και σοβαρός στον τρόπο που χειρίζεσαι τις καταστάσεις. Προσοχή στα οικονομικά ανοίγματα για να μην πιεστείς αργότερα.

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε σήμερα θα αισθανθείς δικαιωμένος από τις επιλογές που έχεις κάνει καθώς βλέπεις τα αποτελέσματα αυτών, τα οποία είναι προς όφελός σου. Εκείνο που θα σε απασχολήσει είναι που να διοχετεύσεις όλη την ενέργεια και τη δημιουργικότητα που νιώθεις να βράζει μέσα σου. Μπορείς να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου και να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν, αφού τελευταία έχεις παραμελήσει τις προσωπικές σου ανάγκες.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου παίρνουν τα πάνω τους, αν είσαι Αιγόκερως και αν κάνεις κι εσύ κάποιες κινήσεις προς το μέρος του συντρόφου σου θα δείς μια εντυπωσιακή αλλαγή στην σχέση σου. Οι αδέσμευτοι Αιγόκεροι θα έχετε μία είδηση από άτομο του ερωτικού σας παρελθόντος που θα σας ζητήσει επανασύνδεση. Η απόφαση είναι αποκλειστικά δική σας, προσέξτε μόνο να μην ξαναπέσετε στα ίδια λάθη και αν ξεκινήσετε κάτι μαζί του, να είναι επί ίσοις όροις.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου όλα προχωράνε όπως θέλεις και θα δείς τις υποθέσεις σου να εξελίσσονται με τον καλύτερο τρόπο. Απόφυγε τις νέες συμφωνίες και παράμεινε πιστός στο σχεδιασμό που έχεις κάνει. Άλλωστε είσαι ευχαριστημένος από όλες τις πλευρές. Φρόντισε λοιπόν να μην γίνεις αχάριστος, πάνω από όλα απέναντι στον ίδιο σου τον εαυτό, γιατί θα το πληρώσεις ακριβά.

Υδροχόος
Φίλε Υδροχόε, θα πρέπει επιτέλους να βάλεις ένα πρόγραμμα στη ζωή σου για να νιώσεις καλύτερα. Υπάρχουν πράγματα που δεν πάνε καλά και γνωρίζεις ποια είναι. Απλώς δεν παίρνεις απόφαση να κάνεις κάτι γι’ αυτά. Ίσως σήμερα είναι μια καλή στιγμή για αποφάσεις αφού πρώτα ακολουθήσεις το ένστικτο σου. Βάλε σε σειρά τις προτεραιότητές σου και μην αποσυντονίζεσαι από εξωτερικούς παράγοντες. Έχε στραμμένη την προσοχή σου σε συζητήσεις που θα κάνεις, γιατί οι επιρροές που δέχεσαι από την ανάδρομη πορεία του Ερμή ίσως σε οδηγήσουν σε συγκρούσεις και τσακωμούς με τους οικείους σου.

Αισθηματικές
Αγαπημένε Υδροχόε, αν αφήσεις την απόσταση να αυξηθεί ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου τότε δεν θα μπορείς να την καλύψεις με τίποτα. Κάνε σήμερα τις απαραίτητες κινήσεις για να τον πλησιάσεις και εξέφρασε του τα συναισθήματα σου αλλά και τις έννοιες σου. Εσύ που βαδίζεις μόνος στην ζωή, δείξε τις προθέσεις σου στο άτομο που σε ενδιαφέρει και μην κάνεις πίσω λόγω της μόνιμης ανασφάλειας που σε διακατέχει.

Επαγγελματικές
Μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα για τη δουλειά σου χωρίς να πιέζεσαι τόσο πολύ. Δεν χρειάζεται να πάθεις υπερκόπωση για να αναγνωριστούν οι προσπάθειές σου. Καλύτερα να κρατήσεις και λίγη ενέργεια για τη σχέση σου, την οποία έχεις ξεχάσει το τελευταίο διάστημα. Στα οικονομικά σου θα υπάρχει μία μικρή βελτίωση.

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, κάποιες απρόσμενες καταστάσεις θα κάνουν τη σημερινή ημέρα λίγο δυσάρεστη ή στην καλύτερη περίπτωση λίγο έντονη για εσένα. Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις έκτακτα γεγονότα και αυτό θα σε βγάλει εκτός προγράμματος. Μείνε ψύχραιμος και ζήτησε βοήθεια από τους δικούς σου ανθρώπους για να μην πελαγώσεις. Αν δεν ξεφύγεις και πάρεις τα πράγματα με τη σειρά τους τότε θα είσαι πολύ αποτελεσματικός και η διάθεσή σου θα παραμείνει πολύ αισιόδοξη.

Αισθηματικές
Φίλε Ιχθύ, μεγάλη προσοχή χρειάζεται σήμερα η αισθηματική σου ζωή, γιατί είναι πολύ εύκολο να διαφωνήσεις χωρίς κάποιον σοβαρό λόγο και να βρεθείς τσακωμένος με το σύντροφό σου από το πουθενά. Καλύτερα μίλησε ήρεμα και γίνε λίγο πιο διπλωματικός στις συζητήσεις σας και μείνε ήσυχος ότι θα αποφύγεις ακραία σενάρια… Εσύ που είσαι μόνος σου, μπορείς να ξεκουραστείς και να φροντίσεις περισσότερο την εξωτερική σου εμφάνιση.

Επαγγελματικές
Οι εξελίξεις στην δουλειά σου μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα ευχάριστες, θα ξεκαθαρίσουν όμως πολλές από τις προβληματικές καταστάσεις που βιώνεις τον τελευταίο καιρό και θα σου ανοίξουν το δρόμο για επαναπροσδιορισμό των σχεδίων σου. Στα οικονομικά σου κάνε τα απαραίτητα κράτει για να μην έρθεις αντιμέτωπος με πιο δυσμενείς καταστάσεις από τις τωρινές.

tlife

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα