Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα 21/10/2016

Οι προβλέψεις για κάθε ζώδιο αναλυτικά σήμερα Παρασκευή 21 Οκτωβρίου

Κριός
Σήμερα αγαπητέ Κριέ με την Σελήνη να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ποσειδώνα θα σου παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες που αν τις εκμεταλλευτείς θα δείς πολύ σύντομα μια αισθητή βελτίωση στη ζωή σου. Το πρόβλημα είναι πως με την κούραση που σε χαρακτηρίζει τον τελευταίο καιρό, μάλλον δεν έχεις τη διαύγεια αλλά ούτε και τη δύναμη να αξιοποιήσεις τίποτα. Ξεκίνησε λοιπόν αλλάζοντας τον τρόπο ζωής σου και βρες χρόνο για να ξεκουραστείς.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Κριός, μπορείς να λύσεις αρκετά ζητήματα που απασχολούν τη σχέση σου. Μην αναβάλεις άλλο την κουβέντα που θέλεις να κάνεις με τον σύντροφό σου για να τα ξεκαθαρίσεις. Εσύ που βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια μην κλειστείς και το σημερινό βράδυ στο σπίτι, γιατί με την θέση της Σελήνης στον Καρκίνο σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου εξακολουθεί να είναι αρκετά απαιτητική και χρειάζεται από εσένα απόλυτη ωριμότητα και σύνεση σε κάθε σου κίνηση φίλε Κριέ. Τα οικονομικά σου πάλι, μπορούν να εξελιχθούν θετικά σήμερα αν είσαι λίγο προσεκτικός στις επιλογές σου.

 

Διαβάστε εδώ αναλυτικά τις προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα