Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 30/8/2016

Οι προβλέψεις αναλυτικά για όλα τα ζώδια  σήμερα Τρίτη 30 Αυγούστου

Κριός
Μία περίεργη Τρίτη ξημερώνει για εσένα φίλε Κριέ, με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του και κάποιες απρόοπτες καταστάσεις που θα συμβούν θα σε βγάλουν από το πρόγραμμα σου και θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Κοίτα να συμπεριφερθείς ψύχραιμα, λογικά και να μην αγχωθείς. Σκέψου πολλές φορές τις κινήσεις και τα λόγια σου για να μην φέρεις τα πράγματα στα άκρα χωρίς να το καταλάβεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου να περιμένεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από τον σύντροφό σου. Φρόντισε να διώξεις το πολύ άγχος που έχεις και να το ευχαριστηθείς. Αν πάλι έχεις βαρεθεί την μοναξιά σου, να ξέρεις ότι το βράδυ θα σου κάνει δώρο μία πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία. Έχε μόνο τα μάτια σου ανοιχτά για να μην την προσπεράσεις.


Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου πρέπει να προσέχεις στις κινήσεις σου, γιατί από το άγχος, την ένταση και την ενέργεια που θα έχεις, μπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις. Στα οικονομικά μην παρασύρεσαι σε άσκοπες αγορές. Αν δεχτείς κάποια οικονομική πρόταση, μην απαντήσεις αν πρώτα δεν την έχεις σκεφτεί πολύ καλά και εξέτασε όλες τις παραμέτρους της.

 

Διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις για κάθε ζώδιο ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα