Τα ζώδια της ημέρας, Κυριακή 17 Ιουλίου

Τι βλέπουν τα άστρα για τα ζώδια σήμερα Κυριακή 17 Ιουλίου 2016. Διαβάστε το ημερήσιο οροσκόπιο αναλυτικά για τα δώδεκα ζώδια...

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Άρη ενδέχεται να σου δημιουργήσει κάποιες έντονες επιθυμίες, που μάλιστα θα «πρέπει» να ικανοποιηθούν άμεσα. Κι όσο εύκολο είναι να πετύχεις τον στόχο σου, άλλο τόσο είναι να πέσεις θύμα συναισθηματικής εκμετάλλευσης ή χειραγώγησης κι ας πιστεύεις ότι είσαι εσύ που «κάνεις κουμάντο»!
Ερωτικά
Το τρίγωνο του Άρη με τον Χείρωνα σε ωθεί να ζήσεις μια δυνατή εμπειρία, καλό είναι όμως να το... πάθεις με ένα πρόσωπο που γνωρίζεις καλά, αφού αν «ρισκάρεις στο άγνωστο», ίσως βιώσεις κάτι που σε υπερβαίνει!


ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Άρη σε θέλει σε θέση μάχης για να διεκδικήσεις τα δικαιώματά σου απέναντι σε φανερούς αλλά και κρυφούς ανταγωνιστές. Έχεις ωστόσο και μια εναλλακτική, να διαχειριστείς την ενέργεια της όψης, ασχολούμενος/η με εντατικές δραστηριότητες, όπως είναι για παράδειγμα τα σπορ ή οι τεχνικές εργασίες.
Ερωτικά
Από όποια πλευρά κι αν το πιάσεις, η ισοτιμία στις σχέσεις σου δείχνει εξαιρετικά δύσκολη, οπότε εκείνο που σου μένει να αποφασίσεις είναι το αν θα παίξεις τον ρόλο του «κυνηγού» ή εκείνον του «θηράματος».


ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Αν έχεις κατά νου να περάσεις μια ήσυχη Κυριακή, μάλλον πρέπει να αναθεωρήσεις, αφού σε περιμένουν κάποιες έκτακτες εργασίες, που δεν παίρνουν αναβολή. Κι αν φημίζεσαι για την «καπατσοσύνη» σου, το τρίγωνο του Ήλιου με τον Άρη σε καλεί να μην υπερβείς τις αντοχές σου, γιατί μπορεί να υπάρξουν συνέπειες στην υγεία σου.
Ερωτικά
Παρότι οι «συναισθηματικές εξαρτήσεις» δεν είναι του γούστου σου, σήμερα ίσως υπάρξει κάποιος/α που θα σε κάνει να αλλάξεις γνώμη. Ίσως μάλιστα να πρόκειται για ένα πρόσωπο που θα γνωρίσεις σε ταξίδι.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Άρη σε καλεί να ζήσεις έντονα κάθε στιγμή κι αν μεν πρόκειται για κάποιο μοναχικό χόμπι, θα μπορέσεις να του αφοσιωθείς ολόψυχα, ίσως μάλιστα πετύχεις και μια σπουδαία επίδοση. Από την στιγμή όμως που θα υπάρξουν και άλλοι στο «παιχνίδι», ίσως προκύψουν κάποιες μικρές παρεξηγήσεις!
Ερωτικά
Το τρίγωνο του Άρη με τον Χείρωνα σε φέρνει πολύ ψηλά στη λίστα των προτιμήσεων του.. κοινού και το μόνο που σου μένει είναι να διαχειριστείς το πλεονέκτημά σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Άρη δεν πρόκειται να σε αφήσει να ησυχάσεις, οπότε καλό είναι να το πάρεις απόφαση και να ασχοληθείς με δουλειές του σπιτιού, τακτοποιώντας όσες εκκρεμότητες υπάρχουν. Κι αν θες να αποφύγεις την «μουρμούρα», δεν έχεις παρά να παροτρύνεις τους οικείους σου να εγκαταλείψουν για λίγο την οικογενειακή εστία!

Ερωτικά
Το τρίγωνο του Άρη με τον Χείρωνα σε καλεί να αποφασίσεις οριστικά αν θα συνεχίσεις να συντηρείς μια «κρυφή» κατάσταση κι αν δυσκολεύεσαι να το πράξεις, ίσως τελικά το σύμπαν να αποφασίσει για σένα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Άρη σε καλεί να υπερασπίσεις τις απόψεις σου κι ίσως το κάνεις με έναν τρόπο που θα προκαλέσει αντιδράσεις και θα δημιουργήσει έναν φαύλο κύκλο αντεγκλήσεων. Προσπάθησε λοιπόν να μην γίνεσαι προκλητικός/η κι αν διαπιστώσεις ότι κάποιοι/ες δεν «στροφάρουν», καλύτερα άστο. Δεν θα τους αλλάξεις εσύ μυαλά!
Ερωτικά
Το τρίγωνο του Άρη με τον Χείρωνα σε ωθεί να «σκαλίσεις» μια υπόθεση του παρελθόντος, αν όμως δεν είσαι έτοιμος/η για όλα, ίσως είναι προτιμότερο να αφήσεις τα πράγματα στην ησυχία τους!


ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Άρη σε καλεί να αντισταθείς στην καταναλωτική σου «μανία», αφού μπορεί να εξανεμίσεις τα αποθέματά σου μέσα σε ελάχιστο χρόνο για να καλύψεις εφήμερες ανάγκες. Αν όμως πάρεις το ίδιο «ζεστά» έναν οικονομικό σου στόχο, είναι βέβαιο ότι μπορείς να κάνεις θαύματα, υπερκαλύπτοντας τελικά το πλάνο σου.
Ερωτικά
Το τρίγωνο του Άρη με τον Χείρωνα τονίζει την σεξουαλικότητά σου, παράλληλα όμως αυξάνει την τάση σου να σου να εξαρτάσαι συναισθηματικά από πρόσωπα ή καταστάσεις, που ίσως και να σε βασανίζουν!


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Ο Άρης στο ζώδιό σου σε θέλει πρωταγωνιστή των εξελίξεων αλλά και «ετοιμοπόλεμο/η», αφού μπορεί να αντιμετωπίσεις εμπόδια, ανταγωνισμούς κι εγωισμούς που θα δυσκολέψουν το έργο σου. Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι αν θες να πετύχεις θα πρέπει κάποια στιγμή να «πατήσεις πόδι», διεκδικώντας δυναμικά το δίκιο σου.
Ερωτικά
Το τρίγωνο του Άρη με τον Χείρωνα θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τον εαυτό σου και να προσφέρεις «απίστευτες» στιγμές στον άνθρωπο που αγαπάς. «Παίζει» ακόμη και η αναβίωση μιας σχέσης του παρελθόντος.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Άρη σου ζητά να αφιερώσεις την ημέρα σου στην διερεύνηση του παρασκηνίου, όπου γίνονται «πράματα και θάματα» κι ίσως τελικά πικράνεις κάποιον/α που επιχειρεί να σε βλάψει κρυφά. Από την άλλη πλευρά όμως, αν έχεις κάτι να κρύψεις, καλό είναι να το ομολογήσεις πρώτος/η, πριν σε προλάβουν άλλοι!
Ερωτικά
Ερωτικά και σεξουαλικά, το τρίγωνο του Άρη με τον Χείρωνα σου παρέχει την δυνατότητα να ζήσεις σε ένα «μυστικό» μέρος, κάτι που είναι συνάμα «δυνατό» αλλά και «αισθαντικό», οπότε καλή διασκέδαση!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Αν το φιλικό σου περιβάλλον ταλανίζεται από έριδες, δες το σαν μια καλή ευκαιρία για να βγάλεις πολύτιμα συμπεράσματα σε σχέση με το ποιος/α τελικά αξίζει να λέγεται φίλος/η σου. Επιπλέον, αν συμμετέχεις σε κάποια συλλογική προσπάθεια, πρόσεξε γιατί με τον Άρη «παρόντα», τα πράγματα μπορεί να «αγριέψουν» απότομα.
Ερωτικά
Όταν ο έρωτας υπαγορεύεται από το συμφέρον, τότε δεν είναι έρωτας αλλά αγοραπωλησία. Υπερασπίσου λοιπόν την αγνότητα των συναισθημάτων σου κι αν είναι να τα «σπάσεις» για ένα τέτοιο λόγο, τότε χαλάλι σου!


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Σήμερα καλείσαι να εξαντλήσεις την αποφασιστικότητά σου, ώστε να βάλεις πρόσωπα και πράγματα στην θέση τους, πριν «ξεφύγουν» εντελώς! Και βέβαια, με το τρίγωνο Ήλιου-Άρη είναι λογικό να υπάρξουν και κάποιες έντονες διαφωνίες, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα χαλάσεις τις σχέσεις σου. Τα άλλα να φοβάσαι, τα «υπόγεια».
Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση τα συναισθήματά σου υπερβαίνουν τις αντιλήψεις και τα νοητικά «φίλτρα» σου, με συνέπεια να κάνεις πράγματα που θα ξαφνιάσουν ακόμη και σένα.
Μην ανησυχείς όμως, η «ασθένειά» σου δεν θα κρατήσει για πολύ!


ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Ο πιο ασφαλής και δημιουργικός τρόπος για να διαχειριστείς την πλεονάζουσα ενέργεια του Άρη είναι να ασχοληθείς εντατικά με ένα χόμπι ή να το ρίξεις στο διάβασμα, ίσως μάλιστα καταφέρεις να μάθεις πράγματα που θα σε εντυπωσιάσουν. Αν όμως βγεις έξω, έχε τον νου σου αφού μπορεί να προκύψουν καταστάσεις που απαιτούν γρήγορα αντανακλαστικά.

Ερωτικά
Το τρίγωνο του Άρη με τον Χείρωνα κάνει το αίμα σου να «βράζει» και τις επιθυμίες σου πολύ «καυτές». Τυχερό λοιπόν το ταίρι σου αλλά ακόμα κι αν είσαι μόνος/η, ευκαιρία να δείξεις το πόσο καλός/η είσαι στις κατακτήσεις!
astrology

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα