Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα

ΚΡΙΟΣ: Πρέπει, επιτέλους, να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα και να μην πετάτε στα σύννεφα. Μην προσπαθήσετε να αλλάξετε τα άτομα που βρίσκονται κοντά σας, γιατί το μόνο που θα πετύχετε είναι να σπάσετε τα νεύρα σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Ενθαρρύνετε τον σύντροφό σας να βάλει πρόγραμμα για να μη βρίσκει δυσκολίες και εμπόδια. Δείξτε προσοχή στους χειρισμούς σας, καθώς η μαχητικότητά σας είναι έντονη. Μόνο με καλοζυγισμένες ενέργειες θα οδηγηθείτε στην επιτυχία που ζητάτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ξεκαθαρίζουν πολλά και εμφανίζονται εσωτερικές αλήθειες που θα σας φέρουν ανακούφιση. Αφήστε στους συνεργάτες σας πρωτοβουλίες, γιατί χρειάζεταινα έχουν τον έλεγχο και την κυριαρχία στις αλλαγές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αντιμετωπίστε με κατανόηση τις προσωπικές υποχρεώσεις του συντρόφου σας, προκειμένου εκείνος να ανταπεξέλθει αποτελεσματικά σε αυτές. Κάντε πράγματα που δεν συνηθίζατε για να ταράξετε λίγο τη στασιμότητα που υπάρχει στη σχέση σας.

ΛΕΩΝ: Λύστε έγκαιρα κάποιες διαφωνίες, καθώς πρέπει να γίνετε πιο ξεκάθαροι στις καθημερινές εξελίξεις. Αποφασίστε να ξεφύγετε από διφορούμενες καταστάσεις. Μια αναταραχή που θα υπάρξει θα είναι προσωρινή και δεν πρέπει να αλλάξει τους ρυθμούς σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις για το μέλλον σας, κάντε σκληρές διαπραγματεύσεις. Γίνετε ακόμα πιο κοινωνικοί, διευρύνοντας τον κύκλο των γνωριμιών σας. Φροντίστε να είστε δημιουργικοί όχι μόνο στην εργασία σας, αλλά και στα ερωτικά σας.

ΖΥΓΟΣ: Μην επιτρέψετε σε κάποιες μικρές απογοητεύσεις να σας γεμίσουν με αρνητισμό. Εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις που επικρατούν για να κάνετε πιο εύκολη τη ζωή σας. Από το να αναλάβετε και άλλες ευθύνες, διαλέξτε να μοιράσετε αυτές που ήδη έχετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεν χρειάζεται να παρασυρθείτε από επιπολαιότητες ατόμων που δεν γνωρίζετε καλά. Μην έρθετε σε ρήξη με τους συνεργάτες ή τους ανώτερούς σας, γιατί δεν σας συμφέρει. Ασχοληθείτε περισσότερο με την οικογένειά σας, την οποία τον τελευταίο καιρό έχετε παραμελήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην επιτρέψετε στην κούραση που θα νιώσετε να σας κάνει δύστροπους. Για να καταλάβουν οι συνεργάτες σας μέχρι πού φτάνουν τα όριά σας, πρέπει να τους τα εξηγήσετε. Ξεφύγετε από καταστάσεις που σας έχουν κουράσει, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η συμπαράσταση των φίλων σας θα σας βοηθήσει να κατασταλάξετε σε πολλά πράγματα. Λύστε τις οποιεσδήποτε εκκρεμότητες έχετε, ακόμα και νομικές, για να μη βρεθείτε εγκλωβισμένοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αυξημένες υποχρεώσεις δεν θα σας επιτρέψουν να ασχοληθείτε με αυτά που αγαπάτε. Εάν θέλετε να ελπίζετε σε κάτι καλύτερο, δείξτε τον καλύτερό σας εαυτό. Συνδυάστε κάποιο ταξίδι σας με τα επαγγελματικά σας θέματα και θα είστε διπλά κερδισμένοι.

ΙΧΘΥΕΣ: Η στασιμότητα θα σας κουράσει, ενώ η τόλμη και η ταχύτητα θα είναι τα όπλα σας για να καταφέρετε πολλά ταυτόχρονα. Η αδρεναλίνη σας θα σας κάνει ανυπόμονους, μαχητικούς και εκρηκτικούς.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα