Αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια

Διαβάστε μια ερμηνευτική προσέγγιση των ζωδίων για την εβδομάδα που διανύουμε... Τι λένε οι πλανήτες για κάθε ζώδιο ξεχωριστά; Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά...

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα απαιτεί περισσότερη εστίαση όσον αφορά στα του οίκου σου (σπίτι, χώρος, οικογένεια), ειδικά αν γεννήθηκες κατά το μήνα Μάρτιο. Επικοινωνιακά (δημόσιες σχέσεις, συνδιαλλαγές, εμπόριο, πάσης φύσεως έγγραφα) μπορείς να πας πραγματικά καλά, κυρίως αν γεννήθηκες από τις 2/4 έως και τις 13/4. Παράλληλα, μπορείς να κάνεις μια μικρή εκδρομή ή ν’ ασχοληθείς με το μεταφορικό σου μέσον.  Ο ερωτισμός είναι μάλλον διάχυτος στην ατμόσφαιρα για εσένα της 29/3, ενώ ο εκνευρισμός σε φέρνει ενίοτε στα όριά σου, αν γεννήθηκες κοντά στις 17/4.

ΤΑΥΡΟΣ

Η εβδομάδα δίνει περισσότερα όσον αφορά στις δημόσιες σχέσεις, συνδιαλλαγές, στο εμπόριο, αλλά και στα πάσης φύσεως έγγραφα, κυρίως σ’ εσένα του Απριλίου. Μικρές διαδρομές ευνοούνται, επίσης. Προσπάθησε να βρεις τους ενδεδειγμένους τρόπους που θα σε οδηγήσουν στην πολυπόθητη αύξηση του εισοδήματος. Η ατμόσφαιρα είναι μάλλον «ηλεκτρισμένη» στα ερωτικά, για εσένα της 13/5. Προσωπικοί κι επαγγελματικοί στόχοι έχουν την τιμητική τους και μπορείς να θεωρείς εαυτόν τυχερό, κυρίως αν έχεις γενέθλια κοντά στις 6/6.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εβδομάδα αυτή θα μπορούσε ν’ αποδειχθεί θετική όσον αφορά στον τομέα των οικονομικών, καθώς η Αφροδίτη βοηθάει στην αύξηση των εισοδημάτων σου και στην επίλυση μιας προβληματικής κατάστασης. Εξωστρέφεια και ιδιαίτερη κινητικότητα φαίνεται να σε χαρακτηρίζουν, εφόσον έχεις γενέθλια από τις 3/6 έως και τις 13/6. Ο εκνευρισμός σε φέρνει ενίοτε στα όριά σου, αν γεννήθηκες κοντά στην 1/6.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ  

Η εβδομάδα σε κάνει να εστιάσεις μ’ έναν τρόπο στις προσωπικές σου ανάγκες, απαιτήσεις και προτεραιότητες. Ομορφιά, γοητεία, αλλά και τύχη αφορούν ως έννοιες κυρίως εσένα του Ιουνίου. Ο ερωτισμός είναι μάλλον διάχυτος στην ατμόσφαιρα για εσένα της 29-30/6, η «κατάκτηση» είναι ζητούμενο για εσένα της 15/7,  ενώ ο εκνευρισμός σε φέρνει ενίοτε στα όριά σου, αν γεννήθηκες κοντά στις 19/7. Κάποια ζητήματα σε αγχώνουν και φαίνεται πως τα διαχειρίζεσαι εν κρυπτώ.

ΛΕΩΝ

Η εβδομάδα φαίνεται θετική για εσένα που γεννήθηκες από τις 4/8 έως και τις 15/8 όσον αφορά στις ευκαιρίες που μπορούν να παρουσιαστούν εν μέσω γνωριμιών, φίλων και κοινωνικών περιστάσεων, για την προώθηση επαγγελματικών τε και προσωπικών στόχων. Παράμεινε όσο είναι δυνατόν εξωστρεφής και κάνε εκείνες τις κινήσεις που πρέπει, ακόμα και με πλάγιους τρόπους, ώστε να βγεις κερδισμένος/η. Η ατμόσφαιρα είναι μάλλον «ηλεκτρισμένη» στα ερωτικά, για εσένα της 15/8.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εβδομάδα σε ενισχύει μέσα από τις έννοιες της φιλίας, των γνωριμιών, των εταιριών, αλλά και της συλλογικότητας, κυρίως αν έχεις γεννηθεί κατά τον Αύγουστο. Προσωπικοί κι επαγγελματικοί στόχοι έχουν την τιμητική τους και μπορείς να θεωρείς εαυτόν τυχερό, κυρίως αν έχεις γενέθλια κοντά στις 8/9. Ο εκνευρισμός σε φέρνει ενίοτε στα όριά σου, αν γεννήθηκες κοντά στις 3/9.

ΖΥΓΟΣ

Η εβδομάδα απαιτεί περισσότερη εστίαση όσον αφορά στις επαγγελματικές / οικογενειακές / κοινωνικές υποχρεώσεις. Ο Ερμής από τους Διδύμους σε ενισχύει σημαντικά- αν γεννήθηκες από τις 5/10 έως και τις 16/10- σχετικά με ταξίδια, νομικές υποθέσεις, διαγωνισμούς, αλλά και οτιδήποτε σχετίζεται με το Εξωτερικό ή τα πολυεθνικά περιβάλλοντα, κυρίως εφόσον αναζητάς μια επαγγελματική ευκαιρία. Ο ερωτισμός είναι μάλλον διάχυτος στην ατμόσφαιρα για εσένα της 1/10, ενώ ο εκνευρισμός σε φέρνει ενίοτε στα όριά σου, αν γεννήθηκες κοντά στις 20/10.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εβδομάδα αυτή δείχνει ιδιαιτέρως θετική – κυρίως για εσένα που γεννήθηκες έως και τις 2/11- όσον αφορά σε ταξίδια, νομικές υποθέσεις, διαγωνισμούς, μεγάλες συμφωνίες, εργασία στο Εξωτερικό ή σε πολυεθνικά περιβάλλοντα. Ο ερωτισμός είναι μάλλον διάχυτος στην ατμόσφαιρα για εσένα της 15/11. Τα (κοινά) οικονομικά (στο γάμο / στο συνεταιρισμό), όπως και ζητήματα χρεών απασχολούν και οι καταστάσεις σε βάζουν στη διαδικασία να βρεις τις σωστές λύσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η εβδομάδα θα μπορούσε να δώσει μια ανάσα στα κοινά οικονομικά (στο γάμο / στο συνεταιρισμό), αλλά και σε τυχόν προβλήματα με χρέη, δάνεια, κλπ., με βοήθεια όμως που έρχεται έξωθεν κι όχι από τη δουλειά σου. Επικοινωνιακά μπορείς να βρεις κοινό έδαφος και αμοιβαίως αποδεκτές λύσεις με όσους ανθρώπους έχεις ανοιχτούς λογαριασμούς, κυρίως εφόσον γεννήθηκες από τις 4/12 έως και τις 15/12. Ο εκνευρισμός σε φέρνει ενίοτε στα όριά σου, αν γεννήθηκες κοντά στις 3/12.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εβδομάδα θα μπορούσε να υποσχεθεί ορισμένες θετικές εξελίξεις όσον αφορά στις σχέσεις και στις συνεργασίες, κυρίως αν έχεις γεννηθεί μέσα στο Δεκέμβριο. Είναι φυσιολογικό να σε απασχολούν ορισμένες εκκρεμότητες ρουτίνας (στο σπίτι  / στον εργασιακό χώρο) ή ένα ζήτημα φυσικής κατάστασης (δικό σου ή κάποιου συγγενικού προσώπου). Παράλληλα, δεν αποκλείεται ν’ ασχοληθείς με το κατοικίδιο ζωάκι σου. Προσωπικοί κι επαγγελματικοί στόχοι έχουν την τιμητική τους και μπορείς να θεωρείς εαυτόν τυχερό, κυρίως αν έχεις γενέθλια κοντά στις 6/1. Ο ερωτισμός είναι μάλλον διάχυτος στην ατμόσφαιρα για εσένα της 29-30/12, ενώ ο εκνευρισμός σε φέρνει ενίοτε στα όριά σου, αν γεννήθηκες κοντά στις 17/1.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εβδομάδα πιθανώς απασχολεί με ένα ζήτημα φυσικής κατάστασης – δικό σου ή συγγενικού προσώπου- και η Αφροδίτη στον Καρκίνο δείχνει πως μπορείς να θεωρείς ότι θα υπάρξει η κατάλληλη βοήθεια / υποστήριξη, ώστε τα πράγματα να πάνε καλά. Μια άλλη εκδοχή είναι να πρέπει να καταπιαστείς με εκκρεμότητες ρουτίνας (στην εργασία ή στο σπίτι) ή με το κατοικίδιο ζωάκι σου και να προσπαθείς να εφεύρεις τρόπους, ώστε η καθημερινότητά σου να γίνει πιο ποιοτική. Ο Ερμής από τους Διδύμους δίνει ευκαιρίες για ενδιαφέρουσες συναισθηματικές επαφές που αποτελούν …«το αλατοπίπερο στο κυρίως γεύμα σου», αν γεννήθηκες στις πρώτες 12 ημέρες του Φεβρουαρίου. Η ατμόσφαιρα είναι μάλλον «ηλεκτρισμένη» στα ερωτικά, για εσένα της 12/2.

ΙΧΘΥΕΣ

Η εβδομάδα δίνει ανάσες αισιοδοξίας, χαράς, ερωτισμού, τύχης και ξεγνοιασιάς, κυρίως σ’ εσένα που έχεις γενέθλια κατά το Φεβρουάριο μήνα. Η διέλευση του Ερμή από τους Διδύμους δείχνει πως κάποια ζητήματα/ ορισμένες καταστάσεις (στο σπίτι, στην επαγγελματική έδρα, στην οικογένεια ή στις σταθερές σου σχέσεις) σε απασχολούν ιδιαίτερα και ζητούν επίλυση ή αλλαγή, κυρίως αν γεννήθηκες από τις 2/3 έως και τις 13/3. Η αποφασιστικότητα και η δυναμική σου μάλλον είναι παροιμιώδεις, αν έχεις γενέθλια κοντά στις 13/3, με ό,τι κι αν καταπιαστείς. Προσωπικοί κι επαγγελματικοί στόχοι έχουν την τιμητική τους και μπορείς να θεωρείς εαυτόν τυχερό, κυρίως αν έχεις γενέθλια κοντά στις 6/3. Ο εκνευρισμός σε φέρνει ενίοτε στα όριά σου, αν γεννήθηκες κοντά στην 1/3.

enikos

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα