Ζώδια: Οι προβλέψεις για τη σημερινή μέρα 18/6/2016

Οι αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα Σάββατο 18 Ιουνίου

Κριός

Αγαπητέ Κριέ τα σχέδιά σου προχωράνε με αργούς ρυθμούς, αλλά αυτό δεν πρέπει να σε προβληματίζει. Όταν θέλεις κάτι πολύ το πετυχαίνεις ότι κι αν γίνει χάρη στις ικανότητες αλλά και το πείσμα σου που δεν αφήνει τίποτα να του ξεφύγει. Η Σελήνη στον Τοξότη θα σου ανοίξει σήμερα το δρόμο για να πετύχεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου μπορείς να μιλήσεις με τον άνθρωπό σου για όσα σκέφτεσαι και κυρίως για όσα αφορούν το κοινό σας μέλλον. Αν του δώσεις να τα καταλάβει, θα έχεις και την υποστήριξη και την βοήθεια του. Εσένα που η μοναξιά σου έχει γίνει πλέον μόνιμη παρέα, οι γνωριμίες που θα κάνεις αυτές τις μέρες θα σε ενθουσιάσουν και θα σε βοηθήσουν να απαλλαγείς από αυτή μια και καλή.

Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά σου, κάποιες υποθέσεις σου φέρουν αρκετά εμπόδια και έχεις αρχίσει να απογοητεύεσαι. Μην το επιτρέψεις αυτό στον εαυτό σου και αν δεις ότι δεν τα καταφέρνεις μόνος σου, ζήτησε την βοήθεια των ανθρώπων που εμπιστεύεσαι και είναι σίγουρο ότι θα ξελαφρώσεις. Τα οικονομικά σου φαίνονται να βελτιώνονται καθώς θα βρεις τρόπο να αυξήσεις τα έσοδά σου. Υπάρχει εύνοια σε μικρές επενδύσεις, αλλά με μέτρο!!!

 

Διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις για κάθε ζώδιο ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα