Αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια!

Τι προβλέπουν τα αστρα για τα ζώδια την εβδομάδα που διανύουμε; Διαβάστε αναλυτικά για καθε ζώδιο τις προβλέψεις της εβδομάδας...                                                                                                      

ΚΡΙΟΣ

Ακόμα περισσότερη επικοινωνία, μετακινήσεις, ενασχόληση με το μεταφορικό σας μέσον ή με κάποια απαραίτητα έγγραφα ή με τα αδέλφια / ξαδέλφια, έμφαση στις δημόσιες σχέσεις κι επαφές, συζητήσεις και προτάσεις, αλλά και ιδέες για επιμόρφωση δείχνουν οι πλανητικές διελεύσεις στο εξής για το δικό σας ζώδιο. Από τις 17/6 έως τις 11/7  η Αφροδίτη φροντίζει για ποιοτικότερες και πιο ζεστές σχέσεις με τους κοντινούς σας ανθρώπους (οικογένεια) ή δίνει την ευκαιρία για εξωραϊσμό του χώρου σας (σπίτι / επαγγελματική έδρα). Αγάπες από το παρελθόν δεν αποκλείεται να σας απασχολήσουν με κάποιον τρόπο, τουλάχιστον ως ανάμνηση που φέρνει νοσταλγία. Γεννημένοι στις 13/4: κάπου ανάμεσα στις επαφές που κάνετε,  κρύβεται για εσάς μια ευκαιρία,  ωστόσο, αποφύγετε τη νευρικότητα και τις σπασμωδικές ενέργειες. Γεννημένοι στις 6/4: αποφύγετε τη διάθεση ελέγχου των άλλων, την τάση επιβολής των απόψεών σας και διαχειριστείτε με μαεστρία την παροδική καχυποψία ή / και τυχόν εμμονές. Γεννημένοι στις 17/4: διλήμματα, προβληματισμοί, καθυστερήσεις, εμπόδια, αίσθηση ανικανοποίητου ή καταστάσεις ασθενικότητας / σύγχυσης πιθανώς σας κουράζουν ιδιαίτερα κάποιες στιγμές.

ΤΑΥΡΟΣ

Η εποχή δίνει έμφαση στον τομέα των οικονομικών και σας βάζει στη διαδικασία να βρείτε έξυπνους τρόπους απόκτησης χρημάτων. Συζητήσεις, προτάσεις και έγγραφα ή συμφωνητικά περί τα οικονομικά, κέρδη από το εμπόριο ή από μετακινήσεις, αλλά και συναλλαγές με αδέρφια / ξαδέρφια / γείτονες είναι στο πρόγραμμα.  Από τις 17/6 έως τις 11/7  η Αφροδίτη κάνει το λόγο σας πιο γλυκό ή διπλωματικό, ευνοεί την αγορά ή πώληση μεταφορικού μέσου, σας φέρνει πιο κοντά (συναισθηματικά) με τα αδέλφια ή τα ξαδέλφια, οδηγεί σε επίλυση παρεξηγήσεων κι εξομάλυνση των σχέσεων με το κοντινό σας περιβάλλον και ευεργετεί τις έννοιες της συνδιαλλαγής και της επιμόρφωσης, τουλάχιστον για εσάς του Απριλίου. Κινηθείτε με περισσότερη προσοχή στις εστίες εντάσεων / αντιπαραθέσεων, αν γεννηθήκατε στις 13, 14, 15 Μαΐου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εβδομάδα που ακολουθεί φέρνει περισσότερη επικοινωνία κι εξωστρέφεια για πολλούς από το ζώδιό σας. Ασχοληθείτε με το εμπόριο, τις δημόσιες σχέσεις, το μεταφορικό σας μέσον ή / και προβείτε στις απαραίτητες μετακινήσεις για να φέρετε σε πέρας οτιδήποτε έχετε στο πρόγραμμα. Τα αδέλφια  / ξαδέλφια ή κάποιο άτομο από το κοντινό σας περιβάλλον ενδεχομένως για κάποιο λόγο θα σας επηρεάσουν σε μια κατάσταση / απόφαση της εποχής. Από τις 17/6 έως τις 11/7  η Αφροδίτη δίνει τύχη στα έσοδα, πολύ περισσότερο αν ασχολείστε με τον τομέα των οικονομικών / με τη διατροφή / με μια τέχνη / με την αισθητική / με νομικές υποθέσεις. Γεννημένοι στις 13-14/6: κάπου ανάμεσα στις επαφές που κάνετε,  κρύβεται για εσάς μια ευκαιρία. Γεννημένοι στις 29/5: αποφύγετε τη νευρικότητα και τις σπασμωδικές ενέργειες. Γεννημένοι στις 22/5: αποφύγετε τη διάθεση ελέγχου των άλλων, την τάση επιβολής των απόψεών σας και διαχειριστείτε με μαεστρία την παροδική καχυποψία ή / και τυχόν εμμονές. Γεννημένοι στις 2-3/6: διλήμματα, προβληματισμοί, καθυστερήσεις, εμπόδια, αίσθηση ανικανοποίητου ή καταστάσεις ασθενικότητας / σύγχυσης  πιθανώς σας κουράζουν ιδιαίτερα κάποιες στιγμές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ  

Η εποχή απαιτεί ξεκούραση, ένα είδος φυγής από τις καθημερινές υποχρεώσεις και τα τρεξίματα που δημιουργούν ένταση. Δεν αποκλείεται να νιώσετε ή και να φαίνεστε πιο εσωστρεφείς, να ακούτε περισσότερο και να μιλάτε λιγότερο, γιατί δεν έχετε ακόμα τη διάθεση να μοιραστείτε τα σχέδιά σας. Επίσης, κάποιοι ενδεχομένως συζητούν για εσάς παρασκηνιακά είτε εσείς αγχώνεστε για μια υπόθεση που αφορά ένα κοντινό σας πρόσωπο (πχ. αδελφό / ξαδέλφη) ή για μια υπόθεση σχετική με το μεταφορικό σας μέσον ή για μια συμφωνία που προετοιμάζετε. Από τις 17/6 έως τις 11/7  η Αφροδίτη σας κάνει να ομορφαίνετε και να προβάλλετε προς τα έξω το πιο γοητευτικό και γλυκό πρόσωπό σας. Κατά συνέπεια μπορείτε να μαγνητίσετε την τύχη, τόσο στα χρήματα, όσο και στα αισθήματα. Γεννημένοι στις 15/7: αποφύγετε τη νευρικότητα και τις σπασμωδικές ενέργειες. Γεννημένοι στις 8/7: αποφύγετε τη διάθεση ελέγχου των άλλων, την τάση επιβολής των απόψεών σας και διαχειριστείτε με μαεστρία την παροδική καχυποψία ή / και τυχόν εμμονές. Γεννημένοι στις 19/7: διλήμματα, προβληματισμοί, καθυστερήσεις, εμπόδια, αίσθηση ανικανοποίητου ή καταστάσεις ασθενικότητας / σύγχυσης πιθανώς σας κουράζουν ιδιαίτερα κάποιες στιγμές.

ΛΕΩΝ

Η εποχή δίνει έμφαση στη συλλογικότητα, στην έννοια της εταιρίας, στη φιλία, στην πρωτοποριακή ιδέα και στους νεωτεριστικούς στόχους. Προβείτε σε επαφές και δημόσιες σχέσεις, λοιπόν, γιατί μπορείτε να προωθήσετε κάθε στόχο (στα συναισθηματικά ή στα επαγγελματικά ζητήματα). Μιλήστε με φίλους, με γνωστούς, επικοινωνήστε διαδικτυακά ή/ και πηγαίνετε σε μια εταιρία να εκφράσετε το ενδιαφέρον σας για τη θέση εργασίας που επιθυμείτε. Ένα κοντινό άτομο (πχ. αδελφός) ενδεχομένως θα παίξει κάποιο ιδιαίτερο ρόλο στην προώθηση / στη διαμόρφωση ενός σχεδίου σας. Από τις 17/6 έως τις 11/7  η Αφροδίτη υπόσχεται περισσότερη ψυχοσυναισθηματική ηρεμία ή ένα είδος πίστης που καλμάρει το υποσυνείδητο. Παράλληλα, κάποιες παρασκηνιακές επαφές δεν αποκλείεται να υποβοηθήσουν την περαιτέρω πορεία των επαγγελματικών σας επιδιώξεων. Κρυφά φλερτ είναι στο πρόγραμμα, επίσης. Για τους γεννημένους στις 15-16/8: διαχειριστείτε με μαεστρία τις αλλαγές ή τον εκνευρισμό ή τις εστίες προβλημάτων  / έντασης στον προσωπικό σας χώρο (σπίτι / οικογένεια / επαγγελματική έδρα). Παράλληλα, αδράξτε την ευκαιρία που περνά μπροστά από τα μάτια σας!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εποχή στρέφει το βλέμμα στα σημαντικά της ζωής σας ζητήματα (καριέρα / κοινωνική εικόνα / οικογένεια) και στις υποχρεώσεις που θέτετε σε προτεραιότητα. Σκέφτεστε κι επικοινωνείτε πρακτικά, στρατηγικά, κάποτε παρασκηνιακά, αλλά σε κάθε περίπτωση προγραμματισμένα κι αποτελεσματικά. Ένα κοντινό πρόσωπο (πχ. αδελφός ή φίλος) μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο σε μια σοβαρή υπόθεση / απόφασή σας. Ένα έγγραφο / μια συμφωνία ή μια εμπορική πράξη ενδεχομένως αποτελούν σημαντική εξέλιξη για εσάς Από τις 17/6 έως τις 11/7   η Αφροδίτη φροντίζει ώστε να έχετε κέρδη (σε ηθικό, υλικό ή συναισθηματικό επίπεδο) μέσ’ από την εξωστρέφεια, την κοινωνικότητα και τις στοχευμένες δημόσιες σχέσεις. Αυτό σημαίνει πως φίλοι και γνωστοί στηρίζουν τα πάσης φύσεως σχέδια και τις επιθυμίες σας και πως έχετε κάθε λόγο να κάνετε αισθητή την παρουσία σας σε συλλόγους κι εταιρίες για να προωθήσετε τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Γεννημένοι στις 31/8: αποφύγετε τη νευρικότητα και τις σπασμωδικές ενέργειες. Γεννημένοι στις 24/8: αποφύγετε τη διάθεση ελέγχου των άλλων, την τάση επιβολής των απόψεών σας και διαχειριστείτε με μαεστρία την παροδική καχυποψία ή / και τυχόν εμμονές. Γεννημένοι στις 4/9: διλήμματα, προβληματισμοί, καθυστερήσεις, εμπόδια, αίσθηση ανικανοποίητου ή καταστάσεις ασθενικότητας / σύγχυσης  πιθανώς σας κουράζουν ιδιαίτερα κάποιες στιγμές.

ΖΥΓΟΣ

Η εποχή δίνει έμφαση σε ζητήματα που αφορούν σπουδές, μακρινά ταξίδια, διαγωνισμούς, μεγάλες συμφωνίες, νομικές υποθέσεις, επαγγελματικές ευκαιρίες στο Εξωτερικό / σε πολυεθνικά περιβάλλοντα / στις Εκδόσεις. Έχετε κάθε λόγο να κάνετε επαφές και σχέδια σχετικά με όλα τα παραπάνω θέματα. Κινηθείτε όσο γίνεται σ’ ένα μοτίβο συγκρατημένης αισιοδοξίας. Από τις 17/6 έως τις 11/7  η Αφροδίτη φέρνει εύνοια από ανώτερα πρόσωπα, αλλά και δημοτικότητα ή δείχνει μια σχέση / ένα γάμο που τελείται περισσότερο στα πλαίσια της θεσμικής κατοχύρωσης και της κοινωνικής καταξίωσης. Αν η καριέρα σας σχετίζεται με την τέχνη, τα οικονομικά, την αισθητική, τη διπλωματία, τα νομικά ή τις δημόσιες σχέσεις, τότε μάλλον επωφελείστε ακόμα περισσότερο. Γεννημένοι στις 16/10: κάπου ανάμεσα στις επαφές που κάνετε,  κρύβεται για εσάς μια ευκαιρία,  ωστόσο, αποφύγετε τη νευρικότητα και τις σπασμωδικές ενέργειες. Γεννημένοι στις 9/10: αποφύγετε τη διάθεση ελέγχου των άλλων, την τάση επιβολής των απόψεών σας και διαχειριστείτε με μαεστρία την παροδική καχυποψία ή / και τυχόν εμμονές. Γεννημένοι στις 20/10: διλήμματα, προβληματισμοί, καθυστερήσεις, εμπόδια, αίσθηση ανικανοποίητου ή καταστάσεις ασθενικότητας / σύγχυσης πιθανώς σας κουράζουν ιδιαίτερα κάποιες στιγμές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Ήλιο και τον Ερμή να διελαύνουν στους Διδύμους, φαίνεται πως τώρα – περισσότερο από ποτέ- εστιάζετε σε θέματα κοινού ταμείου  (στο γάμο, στο συνεταιρισμό), κληρονομικών, χρεών, αποζημιώσεων και γενικότερα οικονομικών αποθεμάτων. Είτε υπάρχουν καταστάσεις που ενδεχομένως γεννούν στενοχώρια κι αγωνία είτε εσείς διάγετε μια χρονική περίοδο όπου αδυνατείτε να δείτε το ποτήρι μισό γεμάτο και γίνεστε ακόμα πιο καυστικοί, ειρωνικοί, αναλυτικοί, παρατηρητικοί (κυρίως στα αρνητικά σημεία), σαρκαστικοί κι εν τέλει ενίοτε κουραστικοί για τον εαυτό σας και για τους άλλους. Ευτυχώς, από τις 17/6 έως τις 11/7  η Αφροδίτη δίνει την ευκαιρία για κάποιες χαρές και για μια σπίθα αισιοδοξίας. Μπορείτε σιγά σιγά να επενδύσετε στο χαμόγελο και στο κέρδος (ηθικό, υλικό, συναισθηματικό) που συνδέεται με ταξίδια, σπουδές, νομικές υποθέσεις, διαγωνισμούς, επαγγελματικές ευκαιρίες στο Εξωτερικό ή σε πολυεθνικά περιβάλλοντα ή στις Εκδόσεις. Και η αγάπη έχει κάτι να δώσει, ακόμα κι αν υπάρχει διαφορά ηλικίας / κουλτούρας ή χιλιομετρική απόσταση ανάμεσα σε εσάς και στο έτερον ήμισυ. Γεννημένοι στις 15-16/11: κινηθείτε με στρατηγική, μην αντιδράτε σπασμωδικά ή προκλητικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σχέσεις, συνεργασίες και νομικές αντιδικίες είναι σε πρώτο πλάνο αυτήν την εποχή. Τώρα έχετε κάθε λόγο να επενδύσετε στην επικοινωνία με στόχο την εξεύρεση κοινά αποδεκτών λύσεων / διεξόδων σε κάθε ζήτημα που προκύπτει. Ο πολιτισμένος διάλογος με την απαραίτητη διάθεση κατανόησης και σύμπλευσης αποδίδει. Μια εμπορική συμφωνία ή ένα συμβόλαιο με κάποιο κοντινό σας πρόσωπο (πχ. αδελφό / φίλο / ξάδελφο / γείτονα) είναι στο πρόγραμμα. Από τις 17/6 έως τις 11/7  η Αφροδίτη επιφυλάσσει κέρδη από το κοινό ταμείο (με το σύζυγο / με το συνέταιρο) ή μια καλύτερη εικόνα οικονομικών αποθεμάτων λόγω κάποιων εξελίξεων. Παράλληλα, η έννοια του ερωτικού- αδιέξοδου πάθους φαίνεται να σας ελκύει ιδιαίτερα. Γεννημένοι στις 15/12: κάπου ανάμεσα στις επαφές που κάνετε,  κρύβεται για εσάς μια ευκαιρία. Γεννημένοι στις 30/11: αποφύγετε τη νευρικότητα και τις σπασμωδικές ενέργειες. Γεννημένοι στις 23-24/11: αποφύγετε τη διάθεση ελέγχου των άλλων, την τάση επιβολής των απόψεών σας και διαχειριστείτε με μαεστρία την παροδική καχυποψία ή / και τυχόν εμμονές. Γεννημένοι στις 4/12: διλήμματα, προβληματισμοί, καθυστερήσεις, εμπόδια, αίσθηση ανικανοποίητου ή καταστάσεις ασθενικότητας / σύγχυσης  πιθανώς σας κουράζουν ιδιαίτερα κάποιες στιγμές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Υποχρεώσεις και τρεξίματα ρουτίνας φαίνεται να κυριαρχούν στο καθημερινό σας πρόγραμμα αυτήν την εποχή. Ζητήματα δουλειάς είτε φυσικής κατάστασης απασχολούν (είτε δικά σας είτε κάποιου κοντινού προσώπου). Δεν αποκλείεται ν’ αποφασίσετε ν’ ακολουθήσετε κάποιους κανόνες διατροφής και άσκησης και να διακόψετε παλιές, επιβλαβείς για τον οργανισμό σας συνήθειες. Μπορείτε, βεβαίως, να διεκπεραιώνετε κάθε εργασία με τον καλύτερο τρόπο και με αξιοθαύμαστο προγραμματισμό. Από τις 17/6 έως τις 11/7  η  Αφροδίτη φροντίζει για πιο ποιοτικές σχέσεις (στα προσωπικά, στις φιλίες, στο γάμο), αλλά και για αποδοτικότερες επαγγελματικές συνεργασίες. Γεννημένοι στις 13/1: αποφύγετε τη νευρικότητα και τις σπασμωδικές ενέργειες. Γεννημένοι στις 6/1: αποφύγετε τη διάθεση ελέγχου των άλλων, την τάση επιβολής των απόψεών σας και διαχειριστείτε με μαεστρία την παροδική καχυποψία ή / και τυχόν εμμονές. Γεννημένοι στις 17/1: διλήμματα, προβληματισμοί, καθυστερήσεις, εμπόδια, αίσθηση ανικανοποίητου ή καταστάσεις ασθενικότητας / σύγχυσης πιθανώς σας κουράζουν ιδιαίτερα κάποιες στιγμές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εποχή κρίνεται άκρως δημιουργική κι αποδοτική, τόσο στα προσωπικά (έρωτας, σχέση με τα παιδιά, διασκέδαση, χαρά της ζωής), όσο και στα επαγγελματικά (ελεύθερο επάγγελμα, δημιουργική- καλλιτεχνική δραστηριότητα). Ο τρόπος σκέψης φωτίζει κάθε στιγμή σας με την αισιοδοξία που χρειάζεστε για να προχωρήσετε μπροστά, ενώ τα ενδιαφέροντά σας, οι επαφές που κάνετε ή / και η τύχη σας συνδέονται με τον έρωτα, την ξεγνοιασιά, τα παιδιά, τη διδασκαλία, την τέχνη, τον αθλητισμό ή τα τυχερά παιχνίδια. Επιχειρήσεις με κοντινά πρόσωπα (πχ. με έναν αδελφό) ευνοούνται, ενώ δεν αποκλείεται να αισθανθείτε χαρούμενοι εξ ‘ αιτίας ενός κοντινού προσώπου (αδελφός, φίλος, ξάδελφος, γείτονας).  Από τις 17/6 έως τις 11/7  η Αφροδίτη φροντίζει για μια αίσθηση προστασίας όσον αφορά στη φυσική σας κατάσταση και για ποιοτικότερες συνθήκες στην καθημερινή σας ρουτίνα (στη δουλειά  - στο σπίτι). Επεμβάσεις – παρεμβάσεις για αισθητικούς λόγους ευνοούνται, την ίδια στιγμή όπου τα φλερτ στο χώρο εργασίας και οι μικρές απολαύσεις στην καθημερινότητα είναι στο πρόγραμμα. Γεννημένοι στις 12-13/2: κινηθείτε με στρατηγική, μην αντιδράτε σπασμωδικά ή προκλητικά.

ΙΧΘΥΕΣ

Η εποχή στρέφει το βλέμμα στα του οίκου σας (σπίτι, οικογένεια, χώρος, επαγγελματική έδρα, ακίνητη περιουσία, σταθερές σχέσεις) ή σε ζητήματα που άπτονται του παρελθόντος.  Σκέφτεστε κι επικοινωνείτε με επιφύλαξη, φαίνεστε πιο εσωστρεφείς και σε κάθε περίπτωση προσπαθείτε να διδαχθείτε από την εμπειρία.  Ένα κοντινό πρόσωπο (πχ. αδελφός ή φίλος) μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο σε μια σοβαρή υπόθεση της οικογένειας ή του σπιτιού σας. Ένα έγγραφο / μια συμφωνία ή μια εμπορική πράξη ενδεχομένως είναι στα σκαριά και σχετίζονται με ένα ακίνητο. Από τις 17/6 έως τις 11/7  η Αφροδίτη φροντίζει ώστε να έχετε την τύχη με το μέρος σας στον έρωτα, στο ελεύθερο επάγγελμα, στην τέχνη, αλλά και στα τυχερά παιχνίδια. Τα παιδιά επιφυλάσσουν χαρές.  Γεννημένοι στις 27/2: αποφύγετε τη νευρικότητα και τις σπασμωδικές ενέργειες. Γεννημένοι στις 20/2: αποφύγετε τη διάθεση ελέγχου των άλλων, την τάση επιβολής των απόψεών σας και διαχειριστείτε με μαεστρία την παροδική καχυποψία ή / και τυχόν εμμονές. Γεννημένοι στις 2/3: διλήμματα, προβληματισμοί, καθυστερήσεις, εμπόδια, αίσθηση ανικανοποίητου ή καταστάσεις ασθενικότητας / σύγχυσης  πιθανώς σας κουράζουν ιδιαίτερα κάποιες στιγμές.

enikos

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα