Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα

ΚΡΙΟΣ: Η κούρασή σας θα είναι αρκετή, αλλά θα συνοδευτεί από μεγάλη εύνοια στον οικονομικό τομέα και τον εργασιακό χώρο και έτσι θα υπάρχει θετικό αντιστάθμισμα. Φροντίστε να βρείτε χρόνο να περάσετε μια όμορφη βραδιά με τον σύντροφό σας σε ρομαντικό περιβάλλον.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα νιώσετε ότι το φορτίο των ευθυνών που έχετε αναλάβει είναι πολύ μεγάλο, αλλά πρέπει να συνεργαστείτε. Μειώστε ζήλια και κτητικότητα και μην κλείνετε τα αυτιά σας σε παράπονα. Κομμάτια της ζωής σας που θα θεωρείτε σαθρά, θα αρχίσουν να αντικαθίστανται με άλλα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η μέρα έχει πολλές απαιτήσεις, αλλά παράλληλα και ικανοποιήσεις σε όλους τους τομείς. Δείξτε συνέπεια, αφήνοντας τη θεωρία και περνώντας στην πράξη. Με έντονη δημιουργική διάθεση, αρχίστε να βρίσκετε τον δικό σας χώρο, εκεί που νιώθετε ότι δεν υπήρχε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είστε αρκετά ευαίσθητοι και αυτό φαίνεται ότι οι άλλοι δεν το καταλαβαίνουν εύκολα και σας παρεξηγούν. Δεν φταίνε αυτοί, αλλά εσείς που κρύβεστε συνέχεια. Κεντρίστε την προσοχή των άλλων μέσα από τις νέες επιλογές σας και ανανεώστε συμφωνίες με προοπτική το δικό σας όφελος.

ΛΕΩΝ: Προσέξτε τις κινήσεις σας στο ξεκίνημα του μήνα, γιατί από εσάς θα εξαρτηθούν πολλά στα επαγγελματικά αλλά και τα ερωτικά σας. Στις διαφορές δείξτε συμβιβαστική διάθεση. Με επιφύλαξη αλλά και αποφασιστικότητα, ζητήστε άλλες βάσεις για να πατήσετε με ασφάλεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στον αισθηματικό τομέα δείξτε ευαισθησία και κατανόηση. Δείξτε προσοχή στις οικονομικές και επαγγελματικές δοσοληψίες σας για να βγείτε κερδισμένοι. Μην περιμένετε βοήθεια από άτομα που δεν βοηθούν κανέναν χωρίς προσωπικό όφελος.

ΖΥΓΟΣ: Μπορεί η στρατηγική που ακολουθείτε να είναι σε γενικές γραμμές σωστή, αλλά οι περιστάσεις αυτήν τη στιγμή απαιτούν ευελιξία, υπομονή και τακτ από εσάς. Βάλτε τη ζωή σας σε τάξη για να μπορείτε να περνάτε καλά και να νιώσετε καλύτερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στο χέρι σας είναι να αξιοποιήσετε τις δυνατότητές σας, προκειμένου να κρατηθούν χρήσιμες ισορροπίες στην εργασία, στον οικονομικό τομέα αλλά και στις σχέσεις σας. Οι φοβίες και οι ανασφάλειες του παρελθόντος δεν πρέπει να σας κάνουν να συμβιβάζεστε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην απελπιστείτε γιατί θα τα καταφέρετε και στα δύσκολα. Οι δικοί σας άνθρωποι μπορεί να σας εκνευρίζουν με αυτά που σας λένε, αλλά θα σας δώσουν τη βοήθειά τους. Οι αλλαγές που δεν σας έλκουν τόσο γίνονται απαραίτητο κομμάτι της καθημερινότητάς σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μειώστε το πείσμα σας και συνεργαστείτε περισσότερο για να έχετε καλά αποτελέσματα. Αξιοποιήστε την ηθική και την πρακτική βοήθεια φίλων και συγγενών. Η απομάκρυνσή σας από καταστάσεις και ανθρώπους που σας πληγώνουν είναι ό,τι καλύτερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ανασυντάξτε τις δυνάμεις σας και μη μεγαλοποιείτε τις ελλείψεις σας, καθώς την κατάλληλη στιγμή θα έχετε την υποστήριξη που πρέπει για να ξεπεράσετε τα εμπόδια. Θα υπερισχύσουν θέματα που ζητούν άμεση τακτοποίηση, αλλά αξίζει τον κόπο γιατί είστε κοντά στη λύση.

ΙΧΘΥΕΣ: Θα υπάρξει ανάκαμψη σε όλους τους τομείς της ζωής σας, γι' αυτό βάλτε πρόγραμμα αφήνοντας πίσω ό,τι δεν μπορεί να εξελιχθεί. Πρέπει να αφεθείτε σε ό,τι νιώθετε υγιές, οπότε ξεκόψτε από καταστάσεις που δεν εξυπηρετούν τις αποφάσεις σας.


Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα