Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 24 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ: Αν δεν χειριστείτε τα πράγματα με ηρεμία, είναι πιθανόν να προκαλέσετε ρήξη στις σχέσεις σας. Δεν αγγίζετε το ανώτατο όριο της ικανοποίησης, αλλά είστε ευχαριστημένοι. Πρέπει να μάθετε να περιφρονείτε ανθρώπους που προσπαθούν να σας εντυπωσιάσουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Εχετε την τάση να υπερβάλλετε μονίμως και κάνετε τα απλά να φαίνονται δύσκολα. Το μεταβατικό στάδιο που περνάτε θα κρίνει την αποτελεσματικότητά σας. Για να εδραιωθείτε στον εργασιακό σας χώρο απαιτείται να δουλέψετε με πιο εντατικό ρυθμό.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Φροντίστε να απαλλαγείτε όσο γίνεται πιο γρήγορα από σκέψεις και ιδέες που τις έχει φθείρει ο χρόνος, χωρίς να φοβηθείτε να προχωρήσετε μπροστά. Συνειδητοποιήστε πως ως φυσιολογικός άνθρωπος έχετε κι εσείς ανάγκες και επιθυμίες που ζητούν κάλυψη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η ενέργειά σας και η αντοχή σας θα είναι αισθητά μειωμένες, γι' αυτό μην το παρακάνετε, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να καταρρεύσετε. Αντιθέτως, φροντίστε να ξεκουραστείτε όσο περισσότερο μπορείτε για να επανέλθετε και πάλι δυναμικά, μόλις οι συνθήκες το απαιτήσουν.

ΛΕΩΝ: Θα ενταθεί το άγχος σας για τα καθημερινά θέματα και τα πράγματα δεν θα πηγαίνουν ακριβώς όπως εσείς θα θέλατε. Χρειάζεται να κάνετε υπομονή και να δείξετε ψυχραιμία, γιατί δεν θα είναι καθόλου καλό να βάλετε σε κίνδυνο κάποιες από τις σταθερές σχέσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μάθετε να ακούτε τους άλλους, ακόμα κι αν αυτά που λένε δεν σας ενδιαφέρουν, γιατί από τα λεγόμενά τους θα πάρετε χρήσιμες πληροφορίες. Συζητήστε με συνεργάτες, αγαπημένα πρόσωπα ή τον σύντροφό σας και πάρτε αποφάσεις που εδώ και καιρό αναβάλλατε.

ΖΥΓΟΣ: Θα έρθουν στην επιφάνεια προβλήματα που είχατε αντιμετωπίσει στο παρελθόν και θα πρέπει άλλη μία φορά να τα απομακρύνετε από τη ζωή σας. Διαφορετικά θα βρεθείτε ανοχύρωτοι απέναντι σε κάποια πρόσωπα που θα θελήσουν να σας κάνουν κακό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεν πρέπει να υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητές σας και πάνω στον ενθουσιασμό σας να προβείτε σε απερίσκεπτες κινήσεις, γιατί θα δυσκολέψετε, χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος, τόσο την επαγγελματική όσο και την προσωπική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ευνοούνται αρκετά οι συνεργασίες και γενικά οι σχέσεις σας με τους άλλους, αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί για να μην παρασυρθείτε σε υπερβολές και λάθη. Διαφυλάξτε τα προσωπικά σας δεδομένα απομακρύνοντας διά παντός τις αρνητικές επιρροές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα υπάρξουν ευνοϊκές καταστάσεις και θα σας δοθούν ευκαιρίες για σημαντικές συνεργασίες, όμως θα πρέπει να περιορίσετε τον ενθουσιασμό σας, ώστε να μην κάνετε λανθασμένες επιλογές. Κρατήστε την ουσία χωρίς να απομακρύνεστε από τους στόχους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Απαιτείται πειθαρχία, προσοχή και συγκέντρωση για να επικρατήσει ισορροπία στις σχέσεις σας. Δυσκολεύεστε να κάνετε καινούργιες σχέσεις και πάντα προσπαθείτε να σώσετε από τη φθορά αυτές που υπάρχουν και να κάνετε υπομονή όταν σας προβληματίζουν.

ΙΧΘΥΕΣ: Είναι πολύ σημαντικό να καταφέρετε επιτέλους να προσγειωθείτε, μια που έχετε χάσει πολύτιμο χρόνο με αναλύσεις επί αναλύσεων και προβληματισμούς. Μη ψάξετε να βρείτε ποιος και τι φταίει, προσπαθήστε να βρείτε τη ρίζα του κακού και να την κόψετε μια κι έξω.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα