Το ερωτικό ωροσκόπιο της ημέρας, Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Πώς θα επηρεάσει η σημερινή Πανσέληνος στον Τοξότη τα ερωτικά σου; Διάβασε αναλυτικά για όλα τα ζώδια το ερωτικό ωροσκόπιο της ημέρας.

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος που γίνεται σήμερα θα σου δώσει την αίσθηση ότι οι ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται στα ερωτικά είναι μάλλον περιορισμένες και δεν αποκλείεται κι αυτές οι λίγες να είναι προβληματικές γι’ αυτό θα πρέπει να μετράς την κάθε σου κίνηση. Η μόνη περίπτωση να συναντήσεις τον έρωτα πιθανόν να είναι σε ένα ταξίδι που θα κάνεις για επαγγελματικούς λόγους ή εξ αποστάσεως. Αν είσαι σε σχέση, νομικά και γραφειοκρατικά θέματα θα σας παιδέψουν αρκετά γι’ αυτό θα πρέπει να βρείτε γνωστούς ή ειδικούς που θα μπορέσουν να σας βοηθήσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Όσο ρομαντική κι αν είναι σαν θέαμα η Πανσέληνος, η συγκεκριμένη στην πράξη δεν ευνοεί τις ξέγνοιαστες βόλτες στο φεγγαρόφωτο και τα ερωτικά ειδύλλια για σένα, καθώς ακόμα και μια γνωριμία να κάνεις θα έχει περισσότερο τα στοιχεία του «περνάμε καλά», αλλά τίποτα παραπάνω. Αν λοιπόν ψάχνεις για κάτι με σταθερότητα και διάρκεια, καλό θα ήταν για το συγκεκριμένο διάστημα να μην ελπίζεις άδικα. Αν είσαι σε σχέση, ίσως διαπιστώσετε μια εμπλοκή σε οικονομικά θέματα που αν δεν δράσετε εγκαίρως μπορεί να σας κοστίσει σε χρόνο και χρήμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος που γίνεται στον άξονά σου, συνοδεία Κρόνου και Δία, σου παίρνει κάτι και σου δίνει κάτι άλλο στα ερωτικά σου. Από τη λοιπόν θα έχεις μια θαυμάσια ευκαιρία να ξεδιαλύνεις την κατάσταση στην σχέση σου και να βάλεις κάποια πράγματα σε τάξη και από την άλλη, κυρίως αν είσαι ελεύθερος/η και υπήρχε ένα πρόσωπο που μέχρι πρόσφατα το «παλεύατε» να είστε μαζί, μάλλον θα κουραστείτε και θα αποφασίσετε να στραφείτε προς νέους προορισμούς. Το θετικό είναι ότι ο κυβερνήτης σου, Ερμής, σταματά την ανάδρομη πορεία του οπότε ανάμενε καινούργιες προοπτικές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε συναισθηματικό αδιέξοδο ίσως σε φέρει αυτή η Πανσέληνος και να σε πιάσει μια ανησυχία για την πορεία των ερωτικών σου. Το πιο σημαντικό είναι ότι θα αρχίσεις να έχεις αμφιβολίες για το αν αυτό που κυνηγάς τόσο καιρό, το θέλεις εσύ ή για την ανάγκη άλλων να σε δουν δεσμευμένο/η. Ωστόσο, θα καταφέρεις να φτάσεις σε χρήσιμα συμπεράσματα. Αν είσαι σε σχέση, εργασιακά ενδεχομένως να δικαιωθεί μια προσπάθειά σας, όχι όμως στο βαθμό που περιμένατε ενώ υπάρχει περίπτωση, αν ψάχνεις κάποιος από τους δυο σας για δουλειά, να βρει.

ΛΕΩΝ

Πιθανόν να διαπιστώσεις ότι χωρίς να το καταλάβεις έχεις μπλεχτεί σε μια κατάσταση, χωρίς αρχή, μέση και τέλος κι απλά περνά ο χρόνος, με εσένα να ελπίζεις ότι θα υπάρχει βελτίωση αλλά μάλλον πιο πολύ βάσανο θα γίνει. Ίσως οι φίλοι σου σε φέρουν σε επαφή με ένα άτομο που δείχνει κάποια σημάδια ωριμότητας και αξιοπιστίας, ωστόσο μην το δέσεις και κόμπο. Αν είσαι σε σχέση, κάποια θέματα με ένα δικό σας πρόσωπο ή με ένα παιδί θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας και μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις, όμως αν έχετε μια σταθερή, κοινή γραμμή γρήγορα θα εκτονωθούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένα πρόβλημα που μπορεί να παρουσιαστεί σε κάποιο μέλος της οικογένειάς σου ίσως σε αναγκάσει να βάλεις για λίγο στην άκρη τα ερωτικά σου θέματα και να ασχοληθείς εξ ολοκλήρου μαζί του. Ωστόσο, αυτό θα είναι προσωρινό, καθώς ένα καινούργιο άτομο θα εισβάλλει στη ζωή σου και θα διεκδικήσει το ενδιαφέρον σου. Αν είσαι σε σχέση, θέματα σπιτιού, αλλαγή χώρου ίσως και μια διευθέτηση ακινήτου που είχε «παγώσει» φαίνεται να ξαναπαίρνει μπροστά αλλά για να κλείσει οριστικά θα χρειαστεί αρκετό τρέξιμο και επαφές με συγκεκριμένα πρόσωπα.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

ΖΥΓΟΣ

Θα παρουσιαστούν θέματα τόσο στην επικοινωνία σου όσο και τις μετακινήσεις σου, κάτι που καθιστά δύσκολο να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις και εντάσεις ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου αφού τουλάχιστον για ένα μικρό χρονικό διάστημα θα πιστεύεις ότι χάνεται η συνεννόηση. Αν είσαι ελεύθερος/η, δε θα μπορείς να καταλάβεις τη συμπεριφορά ενός προσώπου απέναντί σου καθώς θα παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα και από κει που είναι ζεστό και πρόσχαρο απέναντί σου, δίνοντάς σου ελπίδες, θα γίνεται απόμακρο και τυπικό, ζητώντας σου χρόνο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σημερινή Πανσέληνος που γίνεται στον 2ο οίκο σου επιδρά πάνω σου συναισθηματικά και σε βάζει σε ερωτική τροχιά. Μια καινούργια γνωριμία είναι πολύ πιθανή που θα χτυπήσει κατευθείαν μέσα σου, όμως μέχρι να κατορθώσεις να κατακτήσεις και να είσαι με το συγκεκριμένο άτομο, ενδέχεται να δυσκολευτείς αρκετά λόγω δικών του κυρίως προβλημάτων. Αν είσαι σε σχέση, ενδιαφέρουσες εξελίξεις θα υπάρξουν στα οικονομικά σας κι ίσως σκεφτείτε να κάνετε μια αγορά ή μια επένδυση, ωστόσο κινηθείτε προσεκτικά και κυρίως έχοντας καλύψει πρώτα τα νώτα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Πανσέληνο στο ζώδιό σου είναι λογικό να έχεις διάφορες συναισθηματικές εξάρσεις αλλά και πτώσεις και εκεί που είσαι ξεσηκωμένος/η με ένα πρόσωπο, κάτι να σου κάθεται στραβά και να σου φεύγει το ενδιαφέρον. Ευκαιρίες θα υπάρξουν για να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο στην ερωτική σου ζωή, όμως να κάνεις συνετές επιλογές γιατί ο Κρόνος είναι παρών και ενεργός και θα σου βάλει τρικλοποδιά. Αν είσαι σε σχέση, ίσως υπάρχουν στιγμές έντασης αλλά και άλλες που θα περιλαμβάνουν ατέλειωτες συζητήσεις και διάθεση να ισορροπήσετε τα πράγματα μεταξύ σας.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή η Πανσέληνος σου φέρνει μια εσωτερική αναστάτωση και σε καλεί να ξεμουχλιάσεις, να αλλάξει η ζωή σου γιατί μάλλον έχει γίνει μίζερη ή τουλάχιστον εσύ τη βλέπεις έτσι, χωρίς καμία ερωτική συγκίνηση, κάτι να σου δίνει ενέργεια και μόνο η δουλειά σου καταναλώνει το χρόνο σου. Ωστόσο, τον τρόπο οφείλεις να τον βρεις μόνος/η σου και χωρίς εξωτερικές παρεμβάσεις κι επιδράσεις ανθρώπων που προσπαθούν να αλλοιώσουν την οπτική σου. Αν είσαι σε σχέση, θα σκεφτείτε να ξεκινήσετε με το ταίρι σου ένα είδος διατροφής για να φροντίσετε περισσότερο τη σωματική και ψυχική σας ευεξία.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το φιλελεύθερο και ανεξάρτητο πνεύμα σου εγείρεται με αυτή την Πανσέληνο και δεν αποκλείεται να το ρίξεις στα φλερτ και τα παιχνίδια, χωρίς όμως καμία δέσμευση από την πλευρά σου. Θέλεις να χαρείς, να έχεις επιλογές και να μην περιορίζεσαι, οπότε η σχέση είναι το τελευταίο πράγμα που θα σε απασχολήσει. Όμως καλό θα ήταν να είσαι ξεκάθαρος/η από την αρχή στις προθέσεις σου για να μην τρέφονται προσδοκίες. Αν είσαι δεσμευμένος/η, κάποιες φιλίες ενδέχεται να φτάσουν στο τέλος τους αλλά κάποιες άλλες θα γεννηθούν, με τις οποίες θα περνάτε αρκετό από τον χρόνο σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Τα συναισθήματα που έχεις για ένα πρόσωπο είναι πολλά και θα ήθελες να τα εκφράσεις, όμως με αυτή την Πανσέληνο ίσως σε πιάσουν ενδοιασμοί και αμφιβολίες κατά πόσο είναι σοφό να ξανοιχτείς και να βγάλεις τα εσώψυχά σου όταν μάλιστα δεν είσαι απόλυτα σίγουρος/η, για το τι νιώθει αυτό. Κι επειδή το πάθημα πρέπει να σου γίνει μάθημα, θα φροντίσεις να βεβαιωθείς. Αν είσαι σε σχέση, οικογενειακά θέματα θα σας απασχολήσουν και θα χρειαστεί να ξοδέψετε αρκετό χρόνο και ενέργεια ώστε να μπορέσετε να τα διευθετήσετε και να επανέλθει η ηρεμία.

astrology

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα