Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα

ΚΡΙΟΣ: Αποφύγετε παιχνίδια κυριαρχίας, ακόμη και αν έχει αυξηθεί η επιρροή που ασκείτε στο περιβάλλον σας. Σας συμφέρει να δείξετε σεμνότητα και ότι θέλετε να βοηθήσετε. Μην αφήσετε ανόητους προβληματισμούς να χαλάσουν την ημέρα σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Συγκεντρώστε τις δυνάμεις σας σε ό,τι αποδίδει και μην αναλώνεστε σε άχρηστα πράγματα. Δεν είναι κακό να ζητήσετε συμβουλές εκεί που χρειάζεται. Εάν ανατραπούν κάποιες υποθέσεις σας, φροντίστε να έχετε εναλλακτικές.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η ερωτική ζωή σας αρχίζει να παρουσιάζει ενδιαφέρον, αλλά -όπως και να έχει- αυτήν την περίοδο προτεραιότητα έχουν οι ανάγκες και όχι οι επιθυμίες σας. Κάντε ένα βήμα πίσω και συμβιβαστείτε, για να μην ανέβουν οι τόνοι σε μια επαγγελματική συζήτηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εχει σημασία να απαλλαγείτε από παράγοντες που σας προκαλούν στρες, οπότε ξεκινήστε επαναστατώντας απέναντι στην καταναλωτική μανία σας που αδειάζει την τσέπη σας. Οπως φαίνεται, θα καταφέρετε να πετύχετε αυτό που οι άλλοι χρόνια προσπαθούν και δεν μπορούν.

ΛΕΩΝ: Για να αποδείξετε ότι διαθέτετε τέχνη και τεχνική, τώρα που θα σας δοθούν οι κατάλληλες ευκαιρίες, κάντε τις προσφορές σας να φαίνονται πιο ελκυστικές. Οι ερωτικές ατασθαλίες σας ίσως πικράνουν κάποια άτομα που σας έχουν φερθεί υπέροχα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δείξτε ανωτερότητα και μην κολλάτε σε ευτελή πράγματα. Οι σωστές διασυνδέσεις θα έχουν για εσάς ενδιαφέρουσες επαγγελματικές προοπτικές. Μην επιτρέψετε στους γύρω σας να αλλάζουν το δικό σας πρόγραμμα.

ΖΥΓΟΣ: Δραστηριοποιηθείτε για να βρείτε άτομα να σας στηρίξουν στις αποφάσεις σας. Τώρα είναι η ώρα να αξιοποιήσετε κάποια ταλέντα σας που κρατούσατε κρυμμένα. Μη χάσετε τον έλεγχο του εαυτού σας και των καταστάσεων με αδικαιολόγητες ζήλιες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σε απόλυτη αρμονία θα βρίσκονται αυτόν τον μήνα η λογική και το συναίσθημα. Μια και θα έχετε πειθαρχία, τολμήστε αλλαγές σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο, για να κάνετε μια νέα αρχή.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βάλτε προτεραιότητες και πρόγραμμα στη ζωή σας. Θα έχετε πολλές δημιουργικές εμπνεύσεις, γι' αυτό μη σκορπάτε τις δυνάμεις σας εκεί που δεν πρέπει. Αποφύγετε τις συναναστροφές με άτομα που σας ωθούν να κάνετε περισσότερες σπατάλες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τώρα ξέρετε καλά με ποιον τρόπο να διορθώσετε αυτά που σας ενοχλούν και έτσι δεν σας χρειάζονται άλλοι πειραματισμοί. Για ό,τι δεν διορθώνεται, κάντε το πιο ανεκτικό. Για μια παλιά υπόθεσή σας που θεωρούσατε χαμένη θα παρουσιαστούν νέοι ορίζοντες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η μέρα σας εμπνέει, σας δυναμώνει και σας κάνει πιο αποφασιστικούς. Αποφύγετε τις κατά μέτωπο επιθέσεις, γιατί με διπλωματία θα τα καταφέρετε καλύτερα. Ασχοληθείτε πιο εντατικά με θέματα που σας αρέσουν και σας φτιάχνουν το κέφι.

ΙΧΘΥΕΣ: Μην κολλάτε στο παρελθόν, αλλά βρείτε θάρρος να ενεργήσετε με πρωτοτυπία. Κάτι πολύ ενδιαφέρον θα αρχίσει να αναπτύσσεται στη συναισθηματική ζωή σας. Μην αφήσετε τη ρομαντική διάθεσή σας να σας παρασύρει σε παρορμητικές ενέργειες.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα