Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 13 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ: Hρθε η ώρα να κάνετε την αυτοκριτική σας, γι' αυτό φροντίστε να είστε αντικειμενικοί πριν προχωρήσετε σε αποφάσεις. Θα μπορέσετε να πετύχετε πολλά, αν βάλετε μπροστά την έντονη προσωπικότητά σας. Αποφύγετε τις παρασκηνιακές ενέργειες, γιατί σας φθείρουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην παρασύρεστε και φαντάζεστε πράγματα που δεν ισχύουν για άτομα που βρίσκονται γύρω σας, απλώς επειδή έχετε κάποιες ενδείξεις. Να θυμάστε πως χρειάζεστε και αποδείξεις. Μην κάνετε πίσω σε αποφάσεις σας, μόνο και μόνο επειδή πιέζεστε από το περιβάλλον σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αν δείξετε λίγη παραπάνω καλή θέληση και κάνετε ακόμα μία προσπάθεια, τα πράγματα στις διαπροσωπικές σχέσεις σας μπορούν να γίνουν πολύ καλύτερα. Για να μη σχολιαστείτε από κακόβουλα άτομα χρειάζεται να διασφαλίσετε την προσωπική σας ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αυξήστε την κοινωνικότητά σας με όποιον τρόπο μπορείτε και θα δείτε πως θα έρθουν καινούργια πρόσωπα στη ζωή σας, ακόμα και από εκεί που δεν το περιμένατε. Μη δείχνετε εμπιστοσύνη σε άτομα που γνωρίσατε τώρα, κι ας σας είπαν μεγάλα και όμορφα λόγια.

ΛΕΩΝ: Φροντίστε να βγαίνετε συχνότερα έξω και να διασκεδάζετε αφήνοντας πίσω τις έννοιες σας, ώστε να μπορείτε να γεμίζετε τις μπαταρίες σας πριν αδειάσουν εντελώς. Πρέπει να ζείτε την καθημερινότητά σας και να μην είστε τόσο πολύ απαισιόδοξοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εχετε άμεση ανάγκη από σταθερότητα στη ζωή σας, γι' αυτό αποφύγετε να βρεθείτε μπλεγμένοι σε επιπόλαιες σχέσεις που δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα ουσιαστικό. Κάντε κάτι καινούργιο και μην ανακυκλώνετε σκέψεις που σας γυρνούν στο παρελθόν.

ΖΥΓΟΣ: Προετοιμαστείτε κατάλληλα, γιατί σας περιμένουν εκπλήξεις. Η αναζήτηση της αλήθειας ίσως σας οδηγήσει σε μονοπάτια στα οποία δεν περιμένατε ότι θα βρεθείτε. Μην επιτρέπετε να επιχειρούν να σας αλλάξουν, επειδή σε κάποιους τυχαίνει να μην αρέσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάντε μια προσπάθεια να συμφιλιωθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, καθώς δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να έρθετε σε σύγκρουση ή σε ρήξη μαζί τους. Επειτα από μια πολύ κουραστική ημέρα προτιμότερο είναι να αναζητήσετε την ηρεμία του σπιτιού σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μερικά πράγματα δεν μπαίνουν σε καλούπια, γι' αυτό δεχτείτε την πραγματικότητα ως έχει και μην προσπαθείτε να την αλλάξετε με βάση τα δικά σας δεδομένα. Με μοναδικό οδηγό τον συναισθηματισμό σας είναι πιθανόν να οδηγηθείτε σε χαοτικές καταστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ζυγίστε τα υπέρ και τα κατά στις σχέσεις σας πριν κάνετε ριζικές κινήσεις, γιατί είναι πολύ πιθανόν να φτάσετε στα άκρα χωρίς να το καταλάβετε. Φροντίστε να είστε γενναιόδωροι με ανθρώπους στέκονται δίπλα σας και τους θεωρείτε αναντικατάστατους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βρεθείτε κοντά σε κάποια αγαπημένα σας άτομα που χρειάζονται τη βοήθειά σας. Μην ξεχνάτε πως σας στάθηκαν κι αυτά, όταν εσείς περνούσατε δύσκολα. Μην αφήνετε τις υποχρεώσεις που έχετε να γίνονται ασήκωτο βάρος στην πλάτη σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Μην αφήσετε τις διακυμάνσεις της ψυχολογίας σας να σας επηρεάσουν, αλλά αποφασίστε ποια θέματα που προηγούνται και επικεντρωθείτε σε αυτά. Εφόσον πιστεύετε ότι ένας κύκλος ολοκληρώθηκε, κλείστε τον οριστικά προτού πάτε για άλλα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα