Τα ζώδια της εβδομάδας

ΚΡΙΟΣ

Γενική τάση εβδομάδας: εστιάζεις στα οικονομικά ζητήματα και σε οτιδήποτε σε ενδιαφέρει να κατακτήσεις. Κοντοστέκεσαι για να προγραμματίσεις και να βρεις τους πλέον εύστοχους τρόπους διεκδίκησης.

Ευνοείσαι: εσύ της 18/4, καθώς μπορείς να περάσεις πολύ καλά. Ωστόσο απόφυγε τυχόν «σπατάλες», τόσο οικονομικού, όσο και συναισθηματικού ύφους… Αν γεννήθηκες μετά τις 13/4, γενικώς μπορείς να θεωρείς ότι η εποχή σου προσφέρει τύχη, γοητεία, ομορφιά και κέρδη.

Πρόσεξε: εσύ της 16/4, καθώς μια λανθασμένη εκτίμηση / κίνηση είτε μια διάψευση προσδοκιών στα συναισθηματικά ή στα οικονομικά ζητήματα ενδεχομένως ευθύνονται για την κακοδιαθεσία σου αυτήν την εποχή ή για εξελίξεις που θα σε ενοχλήσουν στο μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενική τάση εβδομάδας: μπορείς να φροντίσεις τον εαυτό σου και να κυνηγήσεις οτιδήποτε προάγει τη ζωή σου, ειδικά αν γεννήθηκες κατά τον Απρίλιο μήνα.

Ευνοείσαι: από φίλους, γνωστούς και συλλογικούς χώρους ή εταιρίες, αν γεννήθηκες κοντά στην 1/5, καθώς μπορείς αφενός να περάσεις καλά, αφ’ ετέρου να επωφεληθείς άμεσα ή έμμεσα σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο.

Πρόσεξε: εσύ της 20/4, καθώς θα υπάρξουν στιγμές που θα νιώσεις πιέσεις σε συναισθηματικό- ψυχολογικό ή σε οικονομικό επίπεδο κι ενδεχομένως θα προτιμήσεις τη μοναξιά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενική τάση εβδομάδας:  η εποχή φέρνει θετικές εξελίξεις, εφόσον κινείσαι χωρίς τυμπανοκρουσίες με στόχευση, σωστούς ρυθμούς αξιοποιώντας συμμάχους.

Ευνοείσαι: εσύ της 3-4/6, καθώς μπορείς να περάσεις πολύ καλά. Ωστόσο απόφυγε τυχόν «σπατάλες», τόσο οικονομικού, όσο και συναισθηματικού ύφους… Αν γεννήθηκες μετά τις 14/6, γενικώς υπολόγισε πως οι φίλοι και οι γνωριμίες αποτελούν μεγάλο ατού της εποχής για οτιδήποτε επιθυμείς να πετύχεις.

Πρόσεξε: εσύ της 1-2/6, καθώς μια λανθασμένη εκτίμηση / κίνηση είτε μια διάψευση προσδοκιών στα συναισθηματικά ή στα οικονομικά ζητήματα ενδεχομένως ευθύνονται για την κακοδιαθεσία σου αυτήν την εποχή ή για εξελίξεις που θα σε ενοχλήσουν στο μέλλον. Πρόσεξε κι εσύ της 5-6/6,  καθώς θα υπάρξουν στιγμές που θα νιώσεις πιέσεις σε συναισθηματικό- ψυχολογικό ή σε οικονομικό επίπεδο κι ενδεχομένως θα προτιμήσεις τη μοναξιά σου.

Περισσότερες προβλέψεις στο Ourlife

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα