Τα ζώδια για τη νέα εβδομάδα τα είδες;

ΚΡΙΟΣ

Θα δώσεις τέλος σε ερωτικά διλήμματα που δείχνουν πως θέλεις να προσπαθήσεις κάτι διαφορετικό από όσα τολμούσες να κάνες πράξη τα τελευταία χρόνια; Θα αντιληφθείς πως είναι ώρα να θεμελιώσεις ακόμα καλύτερα τη σχέση σου ακόμα και μέσα από σχέδια μονιμοποίησης ή μετακόμισης σε ένα άλλο μέρος, αφού λειτουργείς πλέον ως ζευγάρι και όχι μονάδα;

ΤΑΥΡΟΣ

Αν αισθάνεσαι πως προσφέρεις υπέρμετρα στον υπάρχοντα εργασιακό χώρο χωρίς να λαμβάνεις αντάλλαγμα, τότε έφτασε η ώρα να ζητήσεις αυτό που σου αξίζει, να τολμήσεις να μιλήσεις για σκέψεις σου να προχωρήσεις μπροστά ώστε να εξετάσεις κατά πόσο θεωρείσαι σημαντικός/η ή όχι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στον επαγγελματικό τομέα, φρόντισε να συνεχίσεις να πιέζεις άτομα γύρω σου ώστε να μιλήσουν ανοικτά σχετικά με την απόφαση τους να πορευτείτε μαζί ή αν πρόκειται απλά για μία ευκαιριακή κατάσταση που δεν έχει λόγο να θεωρείς ως επένδυση για το μέλλον, άρα πιθανότατα να πρέπει να την αφήσεις πίσω σου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ανάγκη σου να χαλαρώσεις και να αποδράσεις από ένα ασφυκτικό πλαίσιο που χρειάστηκε να λειτουργήσεις το τελευταίο διάστημα είναι παρούσα και μάλιστα φαίνεται να αποκτά και διαστάσεις επιτακτικής ανάγκης. Ένα ταξίδι που έχει ήδη πραγματοποιηθεί στο μυαλό σου, είναι και αυτό που επεξεργάζεσαι όλο και περισσότερο ώστε να το κάνεις και πραγματικότητα.

ΛΕΩΝ

Όταν  κοπεί μία χρηματική ανάσα προς την πλευρά σου, όταν ανακαλύψεις πως ο/η σύντροφος έχει πάρει αποστάσεις, όταν συνειδητοποιήσεις πως ο βασιλιάς είναι τελικά γυμνός, τι σκοπεύεις να κάνεις; Μην τρομάζεις, δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. Απλά, χρειάζεσαι μία εκ νέου επαναφορά στην πραγματικότητα για να πατήσεις καλύτερα στο ρεαλισμό του σήμερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν θέλεις να εξετάσεις τη ρεαλιστική διάσταση προοπτικών που υπάρχουν ή ανοίγονται μπροστά σου, τότε ζήτησε τη γνώμη ενός κοντινού σου προσώπου με γήινη προσέγγιση απέναντι στη ζωή. Θα πρέπει να μετρήσεις με χειροπιαστό τρόπο τι μπορείς να κερδίσεις από μία κίνηση που παρουσιάζεται μπροστά σου, και δεν αναφέρομαι μόνο μέσα από το χρηματικό κέρδος.

ΖΥΓΟΣ

Αν τον τελευταίο καιρό τρέχεις για να προλάβεις τα πάντα, αγωνιάς να φέρεις εις πέρας υποχρεώσεις στον εργασιακό σου χώρο και συντονίζεις καταστάσεις, τότε είναι μάλλον ώρα να κοιτάξεις την υγεία σου. Μπορεί να προγραμματίσεις εξετάσεις, ίσως να θελήσεις να αλλάξεις κάτι στη διαστροφή σου, είναι πάλι πιθανό να βάλεις στόχο να βελτιώσεις την εικόνα σου μετά από μία περίοδο υπερβολών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι καθημερινές διαμάχες στον εργασιακό χώρο σε έχουν πλέον κουράσει και θα αναζητήσεις το άτομο εκείνο που μπορεί να σε βοηθήσει να σταματήσει αυτός ο θόρυβος που έχεις κάθε ημέρα στα αυτιά σου. Η μάχη για να ξεπεράσεις επιλογές του παρελθόντος, ακόμα και σε ερωτικό επίπεδο, θα αρχίσει να μοιάζει μάταιη, αφού είναι καιρός να συμβιβαστείς με ότι έχει συμβεί και να κοιτάξεις το παρακάτω.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στον προσωπικό τομέα, είναι αρκετά χρήσιμο να ζεις σε ένα παράλληλο σύμπαν που υπάρχουν ευκαιρίες για έρωτες και γεννιούνται όνειρα για δημιουργία οικογένειας, αλλά στο τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να απαντήσεις αν αυτές οι σκέψεις έχουν λογική υπόσταση στη σημερινή σου κατάσταση.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αντί να επιμένεις να γίνουν τα πράγματα όπως επιθυμείς στον επαγγελματικό τομέα, ίσως να είναι ώρα να ανοίξεις διάλογο με άλλες εργασιακές ευκαιρίες, μήπως και εμφανιστούν προτάσεις που σε ενδιαφέρουν. Αυτή την εβδομάδα καλό θα ήταν να κάνεις μία στροφή στον τρόπο που σκέφτεσαι και επικοινωνείς, γιατί με αυτό τον τρόπο θα ανησυχήσεις όσους/ες προσπαθείς να υποτάξεις εδώ και αρκετό διάστημα με έναν τρόπο που δε φέρνει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα πολλά λόγια πλέον είναι φτώχεια. Η αλήθεια είναι πως διαθέτεις ένα τεράστιο ταλέντο να ηλεκτρίζεις τους γύρω σου, με σκέψεις που ξυπνάνε όσους κοιμούνται, με φωνές που λυτρώνουν όσους έχουν βρεθεί σε τέλμα, με ένα βλέμμα που μπορεί να πει όλα όσα αρνείται να ακούσει αυτός/η που βρίσκεται απέναντι σου τόσο καιρό.

ΙΧΘΥΕΣ

Εστίασε εκεί που αισθάνεσαι πως θα βρεις τη συναισθηματική γαλήνη που αναζητάς και είναι σχεδόν βέβαιο πως θα πάψεις να έχεις αμφιβολίες σχετικά με τις παρακάτω κινήσεις σου. Αυτό που έχεις ανάγκη είναι να κοπάσει ο θόρυβος γύρω σου, οπότε κοίταξε προς εκείνη την κατεύθυνση, ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως απομακρύνεσαι από επιλογές που θεωρούσαν οι άλλοι πως θα κάνεις.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα