Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 12 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ: Μεγάλο μέρος της μέρας θα σας είναι κουραστικό, αλλά δεν πρέπει να απογοητευτείτε, μια που οι υπόλοιπες ημέρες προσφέρονται για δράση σε όλα τα επίπεδα. Περιορίστε την ανάγκη που νιώθετε να είστε συνέχεια ανεξάρτητοι. Δεν χρειάζεται να είστε υπερβολικοί στην έκφραση των συναισθημάτων σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι προοπτικές στον επαγγελματικό τομέα και σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σας θα είναι ενθαρρυντικές, γι' αυτό μην πτοηθείτε από μικρές δυσκολίες, αντίθετα υιοθετήστε πνεύμα συνεργασίας στον επαγγελματικό σας χώρο. Συμπαρασταθείτε σε έναν φίλο που έχει ανάγκη την προσοχή και τη φροντίδα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Απαιτείται να είστε πιο ευέλικτοι στις οικονομικές αλλά και στις συναισθηματικές συναλλαγές σας και να αφήνετε χώρο και στους άλλους να αναπτυχθούν, ώστε να βγείτε και εσείς κερδισμένοι. Προσπαθήστε να ισορροπήσετε τις καταστάσεις επιστρατεύοντας υπομονή και αρκετή διπλωματία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ακούστε με προσοχή τις συμβουλές και τις υποδείξεις των άλλων, γιατί με αυτόν τον τρόπο θα διευκολυνθείτε περισσότερο απ' ό,τι πιστεύετε και ίσως να μπορέσετε να αποφύγετε λάθη στον οικονομικό τομέα. Κερδίστε ξανά αυτούς που χάσατε βάζοντας μπροστά μόνο την ειλικρίνειά σας.

ΛΕΩΝ: Οι συναναστροφές σας με τους άλλους θα σας βοηθήσουν ποικιλοτρόπως, με αποτέλεσμα να έχετε αξιόλογο κέρδος και πρόοδο. Δεν χρειάζεται λοιπόν να είστε τόσο ανήσυχοι και μην κλείνεστε στον εαυτό σας, γιατί με αυτόν τον τρόπο δεν θα μπορέσετε να ξεπεράσετε αυτά που σας βασανίζουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ξεκολλήστε από τα τετριμμένα και επιδιώξτε ανοδικά βήματα παίρνοντας κοντά σας και τους άλλους, χωρίς όμως να το παίζετε αρχηγοί, κάτι που θα περιέπλεκε τα πράγματα. Δείξτε στο ταίρι σας τη στοιχειώδη φροντίδα και τρυφερότητα για να μπορεί να είναι δίπλα σας και να σας στηρίζει.

ΖΥΓΟΣ: Μην αναλώνεστε σε θέματα που δεν οδηγούν πουθενά, λόγω της σιγουριάς που νιώθετε και της συμπαράστασης των άλλων, που θα είναι αυξημένη, γιατί έτσι είναι πιθανόν να χάσετε τον έλεγχο στον οικονομικό σας τομέα. Οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας δεν θα σας αφήσουν να νιώσετε πλήξη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με πρακτικό μυαλό θα καταφέρετε να έχετε κέρδη και να αποβάλετε την αστάθεια που συνοδεύει τα σχέδιά σας, αλλά και τις υποσχέσεις που δεν έχουν αντίκρισμα. Πολεμήστε για τα όνειρά σας χωρίς να περιμένετε βοήθεια από τρίτους για να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητές σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Διορθώστε κάποια λάθη ή παραλείψεις που έχετε κάνει σε σημαντικούς τομείς της ζωής σας για να ανοίξετε καινούργιους δρόμους και να δικαιωθούν τελικά οι προσπάθειές σας. Μετριάστε κάπως τις προσδοκίες σας που είναι αρκετά υψηλές, αφού δεν γίνεται να υλοποιηθούν τόσο εύκολα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αναπτύξτε τον κύκλο των γνωριμιών σας και βελτιώστε σχέσεις με άτομα που θεωρείτε ενδιαφέροντα και θα σας είναι χρήσιμα στο μέλλον. Αφήνοντας το παρελθόν να αναμειγνύεται με το παρόν θα προκαλέσετε κλυδωνισμούς στη σχέση σας. Συζητήστε και προσπαθήστε να έρθετε πιο κοντά ο ένας στον άλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί και να κρατήσετε λεπτές ισορροπίες ανάμεσα στην επιείκεια και τη σοβαρότητα, ώστε να μη φανείτε στα μάτια των άλλων υπερβολικοί και απαισιόδοξοι. Ισως πρέπει να επέμβετε δυναμικά σε οικογενειακά προβλήματα που απαιτούν λύση εδώ και τώρα.

ΙΧΘΥΕΣ: Αν θέλετε να αποφύγετε κακοτοπιές και να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας με επιτυχία, πρέπει να λειτουργήσετε με λογικές και συμβιβαστικές μεθόδους. Κατανοήστε πως δεν παρέχονται εξαρχής εγγυήσεις για το μέλλον. Αξιοποιήστε τις συνθήκες που επικρατούν, ώστε να αποβούν προς όφελός σας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα