Ζώδια: Τα ζώδια για την Πρωτοχρονιά 2015

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Για τους Κριούς, η αντίθεση του Άρη, του κυβερνήτη πλανήτη σας, με τον ανάδρομο Δία σάς κάνει να δείχνετε μια τάση απερισκεψίας. Προσέχετε, λοιπόν, τις κινήσεις που θα κάνετε στην συναισθηματική σας ζωή αλλά και την συμπεριφορά σας απέναντι στα παιδιά σας και τον ερωτικό σας σύντροφο. Όμως, τα θέματα που έχουν σχέση με την επαγγελματική ή την κοινωνική σας ζωή φαίνεται να παίρνουν έναν νέο δρόμο, ιδιαίτερα ευνοϊκό για εσάς. Μάλιστα, αν έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας, σιγά σιγά τα σχέδιά σας σταθεροποιούνται. Οι Κριοί του τρίτου δεκαημέρου (αν έχετε γεννηθεί μετά τις 13-14 Απριλίου συγκεκριμένα) θα έχετε πολλές κοινωνικές επαφές, αλλά θα πρέπει να φροντίσετε να μην δίνετε αφορμές για σχόλια. Προσέχετε τα οικονομικά σας, αν και σήμερα είναι μια καλή ημέρα για τα οικονομικά γενικότερα. Κάποια απρόσμενα γεγονότα περιμένουν εσάς που έχετε γεννηθεί στις αρχές Απριλίου.

Ταύρος
Για τους Ταύρους, με την Σελήνη σήμερα να εξακολουθεί να κινείται στο δικό σας ζώδιο μέχρι το απόγευμα, μπορείτε να ασχοληθείτε με τα πολύ προσωπικά σας θέματα, ενώ μπορείτε να συναντήσετε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Γενικά, θέματα που αφορούν τους φίλους ή τους συγγενείς σας θα σας απασχολήσουν σήμερα. Βρίσκεστε σε μια ιδιαίτερα ευνοϊκή περίοδο, με την συναισθηματική σας ζωή να είναι ιδιαίτερα ευεργετική τώρα. Οι Ταύροι των τελευταίων ημερών θα έχετε επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται στο εξωτερικό, θα κάνετε συναντήσεις και συμφωνίες. Όμως, εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 12 Μαΐου θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, μιας και υπάρχει γενικότερη ένταση στον επαγγελματικό και τον οικογενειακό σας τομέα! Ενώ πραγματικά βρίσκεστε σε μια εξαιρετική περίοδο, μπορεί να έχετε την τάση να κάνετε υπερβολές και απερίσκεπτες κινήσεις. Φροντίστε να τις αποφύγετε. Οι σχέσεις σας με το άλλο φύλο θα μπορούσαν να είναι ιδανικές τώρα. -

Δίδυμοι
Εσείς οι Δίδυμοι αποφύγετε σήμερα να μείνετε μόνοι. Γενικότερα, την περίοδο αυτή είναι πιθανό να σας απασχολήσουν θέματα που έχουν σχέση με ταξίδια, επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, πνευματικές εργασίες, εκδόσεις, σπουδές αλλά και κάποιες νομικές ή διαδικαστικές υποθέσεις. Αυτό το διάστημα θα πάρετε κάποιες σοβαρές αποφάσεις. Σήμερα είναι μια πολύ ωραία μέρα για να την περάσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ μπορείτε να κάνετε νέα ξεκινήματα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Μετά το απόγευμα η Σελήνη θα κάνει την είσοδό της στο ζώδιό σας και εσείς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας θα ασχοληθείτε με τα πολύ προσωπικά σας θέματα.

Καρκίνος
Οι σχέσεις σας με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας βελτιώνονται για σας τους Καρκίνους, ενώ και σήμερα η Σελήνη στον Ταύρο σας φέρνει πιο κοντά στους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η ερωτική σας ζωή είναι ιδιαίτερα ευχάριστη αυτή την περίοδο, φέρνοντας σας κοντά στους ανθρώπους που αγαπάτε. Η υπερβολή βέβαια καραδοκεί! Αποφύγετε, λοιπόν, τις υπερβολές, μην τρέχετε όταν οδηγείτε και προσέχετε γενικά τις βιαστικές κινήσεις που θα μπορούσαν να σας βάλουν σε κίνδυνο ή να σας βλάψουν. Προστατευτείτε επίσης από κρυολογήματα και μικροατυχήματα. Οι Καρκίνοι που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας ενδεχομένως να ζείτε έναν ιδανικό έρωτα. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε.

Λέων
Με τη Σελήνη να εξακολουθεί να κινείται στον Ταύρο, εσείς οι Λέοντες μπορείτε και σήμερα να προωθήσετε την επαγγελματική αλλά και την κοινωνική σας ζωή. Βέβαια, αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 12-14 Αυγούστου θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σήμερα, αφού από τη μια ο Άρης απέναντί σας και από την άλλη ο ανάδρομος Δίας στο ζώδιό σας σας δίνουν μια τάση στην υπερβολή και στις ριψοκίνδυνες επιλογές. Αποφύγετε τα ριψοκίνδυνα σπορ αλλά και τις συγκρούσεις με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Προφυλαχτείτε επίσης από κρυολογήματα. Αν είστε γεννημένοι την πρώτη ημέρα του ζωδίου σας θα δείτε σιγά σιγά τα δημιουργικά ή επιχειρηματικά σας σχέδια αλλά και τα θέματα που έχουν σχέση με τα παιδιά σας να σταθεροποιούνται, ενώ από το απόγευμα και μετά μπορεί να παρευρεθείτε σε κάποια κοινωνική εκδήλωση ή να ασχοληθείτε με θέματα συλλογικής δουλειάς.

Παρθένος
Η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για σας που ανήκετε στο ζώδιο της Παρθένου, αφού η Σελήνη σχηματίζει ένα ευνοϊκό τρίγωνο με τον κυβερνήτη σας, τον Ερμή, αλλά και με την Αφροδίτη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω. Πολλοί από εσάς θα συναντήσουν ή θα έρθουν σε επαφή με ανθρώπους που ζουν στο εξωτερικό, ή θα κάνετε μικρά, κοντινά ταξίδια. Με τρεις πλανήτες στον Αιγόκερω ( Ήλιος, Ερμής, Αφροδίτη) αυτή την περίοδο έρχεστε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ η διάθεσή σας είναι πολύ ερωτική, ειδικά αν έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Προσπαθήστε να είστε πιο κοντά στα πρόσωπα της οικογένειάς σας, ειδικά εσείς που είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Μετά το απόγευμα θα ασχοληθείτε με την επαγγελματική ή κοινωνική σας ζωή, αν έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας.

Ζυγός
Για τους Ζυγούς, σήμερα είναι μια ιδανική μέρα, για να δεχθείτε στο όμορφο σπίτι σας φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα, γεγονός που είναι πολύ σημαντικό για σας. Η Σελήνη, η οποία συνεχίζει να κινείται στο ζώδιο του Ταύρου σχηματίζει μια ευνοϊκή όψη τριγώνου με την Αφροδίτη, κυβερνήτη πλανήτη σας, και ενεργοποιεί και κάποια οικονομικά θέματα που έχουν σχέση με άλλους (εφορία, δάνεια, ασφάλειες, χρήματα συντρόφου), τα οποία θα μπορούσαν να είναι πολύ ευεργετικά για σας. Αποφύγετε, ωστόσο, να είστε υπερβολικοί με τους ανθρώπους που αγαπάτε και προσπαθήστε να δώσετε ό,τι καλύτερο μπορείτε στην οικογένειά σας μια τέτοια σημαντική ημέρα! Από το απόγευμα η Σελήνη περνά στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων και, αν είστε γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας, μπορεί να εστιάσετε το ενδιαφέρον σας σε ταξίδια ή επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, πνευματικές εργασίες ή σπουδές αλλά και νομικές ή διαδικαστικές υποθέσεις.

Σκορπιός
Η Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο και σήμερα μέχρι το απόγευμα φέρνει εσάς τους Σκορπιούς πιο κοντά στον σύντροφό σας και τους συνεργάτες σας, ενώ οτιδήποτε έχει σχέση με την καθημερινή σας ζωή φαίνεται να παίρνει τώρα έναν νέο δρόμο. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε. Οι φίλοι και οι συγγενείς είναι κοντά σας, ειδικά αν ανήκετε στους Σκορπιούς του τρίτου δεκαημέρου. Βέβαια, τόσο γενικότερα, όσο και αν λόγω της ημέρας παίξετε χαρτιά και τυχερά παιχνίδια, είστε έτοιμοι να πάρετε παντός είδους ρίσκα, τα οποία θα πρέπει να φροντίστε να περιορίσετε (έστω και αν έχετε αυτή την διάθεση να ρισκάρετε), ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 13 Νοεμβρίου. Υπάρχει κίνδυνος να κάνετε κάποιες επιπόλαιες ή υπερβολικές κινήσεις, οι οποίες θα έχουν αντίκτυπο τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε οικογενειακό επίπεδο.

Τοξότης
Για τους Τοξότες, έστω και αν και σήμερα σας απασχολεί έντονα ένα θέμα που έχει σχέση με την εργασία ή με την υγεία σας, έστω και αν τα οικονομικά σας φαίνεται να σας απασχολούν άμεσα, σήμερα είναι μια πολύ καλή ημέρα για να δείτε τους φίλους και τους συγγενείς σας. Αποφύγετε όμως να κάνετε συζητήσεις που καίνε! Προσέχετε τις μετακινήσεις σας, μην τρέχετε όταν οδηγείτε και γενικά αποφύγετε κινήσεις που θα σας βάλουν σε κίνδυνο. Από το απόγευμα η Σελήνη περνά στους Διδύμους, απέναντι από το ζώδιό σας, και θα αρχίσετε να ασχολείστε με το σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, προς το παρόν εσείς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας.

Αιγόκερως
Μια ιδιαίτερα ερωτική μέρα είναι η σημερινή για σας τους Αιγόκερους. Προσπαθήστε, λοιπόν, να επωφεληθείτε! Γενικότερα αυτή είναι μια εξαιρετική περίοδος, κατά την οποία μπορείτε να βρείτε το θάρρος να πλησιάσετε περισσότερο τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να χαρείτε και να διασκεδάσετε. Αν και έχετε την τύχη με το μέρος σας, αποφύγετε να τις υπερβολές, ιδιαίτερα σε οικονομικό επίπεδο (περιττά έξοδα, τυχερά παιχνίδια), γιατί είναι πολύ πιθανό να ζημιωθείτε, αν κάνετε υπερβολικές ή επιπόλαιες κινήσεις. Η συναισθηματική ζωή σας, αν έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας είναι ιδιαίτερα καλή! Από το απόγευμα και μετά είναι πιθανό να ασχοληθείτε με θέματα της εργασίας σας (ή και της υγείας σας) εσείς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας.

Υδροχόος
Για σας τους Υδροχόους και σήμερα είναι μια εξαιρετική ημέρα, για να έρθετε πιο κοντά με τα πρόσωπα της οικογένειάς σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα γενικότερα, έστω και αν υπάρχει αρκετή ένταση. Όμως, εσείς που είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας (γύρω στις 10 Φεβρουαρίου) ίσως αυτόν τον καιρό να είστε υπερβολικοί με τον σύντροφό σας και τους συνεργάτες σας. Αποφύγετε τις εξάρσεις και ρίξτε τους τόνους. Η ζωή σας τώρα παίρνει γενικότερα έναν νέο δρόμο, με νέες ελπίδες και νέες επιθυμίες να πραγματοποιούνται! Αν έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας, μετά το απόγευμα θα εστιάσετε το ενδιαφέρον σας στον ερωτικό σας σύντροφο ή στα παιδιά, αλλά και στα δημιουργικά ή επιχειρηματικά σας σχέδια.

Ιχθύς
Για σας τους Ιχθύς είναι πολύ ευχάριστη μέρα η σημερινή, μιας και περιτριγυρίζεστε από φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα, τα οποία είναι πολύ σημαντικά για την καλή σας διάθεση! Οποιαδήποτε θέματα έχουν σχέση με κάποιες κοινωνικές εκδηλώσεις σας εξελίσσονται ιδιαίτερα καλά. Μην δίνετε αφορμές για σχόλια και αποφύγετε κάποιες υπερβολικές ή επιπόλαιες κινήσεις, οι οποίες θα μπορούσαν να σας βλάψουν σε οικονομικό επίπεδο. Από το απόγευμα και μετά θα ασχοληθείτε με κάποια θέματα της οικογενειακής σας ζωής ή και της ακίνητης περιουσίας σας, αν έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα