Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου

Οι ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα 17 Δεκεμβρίου.

ΚΡΙΟΣ: Φανείτε υπομονετικοί, συνεργάσιμοι και προσεκτικοί, καθώς μόνο έτσι θα προχωρήσετε στην πραγματοποίηση των σχεδίων σας και θα κάνετε την τύχη να σας χαμογελά. Είναι δεδομένο ότι τα χρήματα είναι το σημαντικότερο θέμα που σας απασχολεί σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Επαναπροσδιορίστε τον τρόπο που χειρίζεστε την καριέρα σας τον τελευταίο καιρό, ειδικά εάν βλέπετε ότι η τακτική που ακολουθείτε έως τώρα δεν οδηγεί πουθενά. Εάν δεν θέλετε να απογοητευτείτε, προσπαθήστε να είστε ειλικρινείς τουλάχιστον με τον εαυτό σας και κατόπιν με τους δικούς σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι ευκαιρίες και οι τρικλοποδιές θα είναι μοιρασμένες αυτό το διάστημα, γι' αυτό προτού κάνετε οποιαδήποτε αλλαγή πλεύσης εντελώς παρορμητικά, μετρήστε όλες τις παραμέτρους. Ετσι θα διαπιστώσετε τι φταίει πραγματικά και θα κινηθείτε ανάλογα. Αυτό ισχύει κυρίως στα επαγγελματικά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μετριάστε την υπερβολή στα έξοδά σας, γιατί ο άκρατος καταναλωτισμός σας θα σας οδηγήσει στη συσσώρευση εξόδων και ακόμη δεν έχετε ξεμπερδέψει οριστικά με χρέη και οφειλές. Μην παίξετε το παιχνίδι όσων προσπαθούν να ελέγχουν το μυαλό και τις κινήσεις σας.

ΛΕΩΝ: Τεράστιες ευθύνες και υποχρεώσεις κρύβονται στις επαγγελματικές και οικονομικές ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Θα πρέπει με σοβαρότητα να σταθεροποιήσετε τα καινούργια δεδομένα για να μπορέσετε να τολμήσετε αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δώστε πνοή και έμπνευση στα δημιουργικά σχέδιά σας προκειμένου να τονώσετε την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σας, αλλά και για να αποκτήσετε μεγαλύτερη σταθερότητα. Ξεσπάστε τον θυμό σας σε αυτούς που πρέπει και όχι σε αυτούς που απλώς τυχαίνει να βρίσκονται μπροστά σας.

ΖΥΓΟΣ: Επειδή θα υπάρχουν εντάσεις και παρεξηγήσεις στον εργασιακό χώρο, είναι πιθανό να αποφασίσετε να αποχωρήσετε από μια εγκαθιδρυμένη συνεργασία για να κάνετε κάτι δικό σας. Η διασκέδαση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα που σας καταλαβαίνουν είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επιβάλλεται να δείξετε προσοχή στους εκνευρισμούς και στη βιασύνη σε αποφάσεις και ενέργειες που απαιτούν να είστε συνετοί και πειθαρχημένοι, ειδικά σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σας. Πρέπει επίσης να επιδιώξετε την ελάχιστη κατανάλωση στην υπερβολή.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ενισχύστε την αυτοπεποίθηση και τη σιγουριά για τις γνώσεις σας και είναι σίγουρο ότι δεν θα περάσουν απαρατήρητα, αφού η μέρα δεν φέρνει μόνο κούραση και απαγορεύσεις, αλλά και καταξίωση, εάν αυτό είναι που επιθυμείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Απαιτητική, κουραστική και σε ορισμένες περιπτώσεις εξαντλητική η σημερινή μέρα σε ό,τι αφορά τον ρυθμό της και πιθανώς φειδωλή στα αποτελέσματα, ωστόσο εν τέλει δεν πρόκειται να νιώσετε ότι δουλεύετε χωρίς λόγο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θέστε ως στόχο να διατηρήσετε σε καλή φυσική κατάσταση τον οργανισμό σας, έτσι ώστε να αντέξετε την πίεση. Πρέπει να αποφύγετε σημαντικές συμφωνίες και δεσμεύσεις. Για κάθε ενδεχόμενο πρέπει να μάθετε να ζείτε με τη μοναξιά και όχι να πανικοβάλεστε μόνο με τη λέξη.

ΙΧΘΥΕΣ: Μην αφήσετε τις δυσκολίες να σας επηρεάσουν ψυχοσωματικά, αλλά προσπαθήστε να αποδεσμευτείτε από καταστάσεις που σας καταπιέζουν. Μην μπλέκετε τα ερωτικά με τα επαγγελματικά, γιατί, αν περνάτε δυσκολίες στις σχέσεις σας, οφείλονται στην αναποφασιστικότητα και στην αλλαγή του τρόπου επικοινωνίας σας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα