Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 9 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Μη χάσετε τον έλεγχό σας, εάν κάποιος θέλει να σας πανικοβάλει. Για να πλησιάσετε τα άτομα που σας ενδιαφέρουν, προσπαθήστε να μην είστε δογματικοί. Αντιμετωπίστε με διπλωματία και χιούμορ καυστικά σχόλια που μπορεί να γίνονται σε βάρος σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι δυσάρεστες σκέψεις είναι σίγουρο ότι δεν θα σας βοηθήσουν να δείτε την πραγματικότητα. Μη συμμετάσχετε σε συζητήσεις που γίνονται και αφορούν άτομα που δεν είναι παρόντα. Μην εμπλακείτε σε καταστάσεις μπερδεμένες, που μπορούν να σας βλάψουν μακρόχρονα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μη δυσκολέψετε τη ζωή σας αναλαμβάνοντας οικονομικά ρίσκα που δεν ξέρετε τι σας επιφυλάσσουν. Μόνο με την κοινή λογική θα μπορέσετε να αποφύγετε ψυχοφθόρες καταστάσεις. Μην προβείτε σε παρακινδυνευμένες κινήσεις που θα σας προσγειώσουν ανώμαλα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ακολουθήστε καινούργιους δρόμους και μη μένετε κολλημένοι στο παρελθόν. Μην αφήσετε την άσχημη ψυχολογική διάθεσή σας να επηρεάσει τη λογική σας. Προτιμήστε να βρείτε χρόνο για να ξεκουραστείτε, από το να αναλάβετε και άλλες υποχρεώσεις.

ΛΕΩΝ: Λειτουργείστε με βάση τις συγκυρίες και μην κάνετε σπασμωδικές κινήσεις. Τα άτομα της οικογένειάς σας θα γίνουν η αιτία για να έρθετε σε σύγκρουση με τον σύντροφό σας. Οι οικονομικές εκκρεμότητες που έχετε πρέπει επειγόντως να τακτοποιηθούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Γίνετε πιο ξεκάθαροι και πιο συγκεκριμένοι σε αυτά που ζητάτε και θα δείτε πολλά πράγματα να αλλάζουν προς το καλύτερο. Ανασυγκροτηθείτε για να κερδίσετε τον χρόνο που έχετε χάσει στα επαγγελματικά ζητήματά σας κάνοντας άσκοπα πράγματα.

ΖΥΓΟΣ: Η επικοινωνία σας με τους άλλους θα καλυτερεύει και ίσως είναι καλύτερα να αποφασίσετε να κάνετε κάποιο ταξίδι προτού σας καταβάλει το άγχος της καθημερινότητας. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να απαλλαγείτε από στριμώγματα και ανανεωθείτε κάνοντας τομές στη ζωή σας και αποβάλλοντας ό,τι σας είναι άχρηστο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην αποφεύγετε να δείτε κατάματα την πραγματικότητα, γιατί δεν θα κερδίσετε τίποτα. Τροποποιήστε τον επαγγελματικό προσανατολισμό σας και τον επαγγελματισμό σας, καθώς ο φθόνος κάποιων ατόμων μπορεί να κάνει τη ζωή σας πιο δύσκολη.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μη δίνετε λαβές με τη συμπεριφορά σας σε παρασκηνιακούς τύπους που σας παραμονεύουν. Η οικειότητα που έχετε και η καλή θέληση των άλλων πρέπει να σας κάνουν να καταλάβετε ότι τα βιώματα που έχει ο καθένας τον κάνουν να θέτει διαφορετικές αξίες για ένα πράγμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεν χρειάζεται να κάνετε παρέα με άτομα που δεν σας καταλαβαίνουν και σας καθηλώνουν στο παρελθόν με αρνητικές σκέψεις. Κρατηθείτε μακριά από εντάσεις και συζητήσεις που γίνονται με κλειστά χαρτιά στον εργασιακό χώρο, αλλιώς θα βρεθείτε εσείς εκτεθειμένοι αντί των άλλων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο αγώνας σας θα δικαιωθεί μόνο αν καταλάβετε τις ουσιαστικές ανάγκες και των άλλων. Οι ευκαιρίες και οι προοπτικές επαγγελματικής καταξίωσης θα είναι σαφώς περισσότερες, αλλά θα πρέπει να προσέξετε τον τρόπο που θα κάνετε την επανάστασή σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Τα προβλήματα του οικογενειακού χώρου θα σας σπρώξουν στο να χάσετε τον έλεγχο και να παραφερθείτε σε αγαπημένα πρόσωπα. Η βασική αιτία αυτής της φαγωμάρας θα εντοπίζεται στα διαφορετικά πιστεύω του καθενός από εσάς, συνεπώς πρέπει να είστε πιο διαλλακτικοί.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα