Ζώδια: Τα ζώδια για τη νέα εβδομάδα τα είδες; 1/12 - 6/12

ΚΡΙΟΣ

Η συγκεκριμένη εβδομάδα θέλει να σου διδάξει πως όσο δύσκολο είναι να ξεκολλήσεις από ζητήματα που βάζουν φωτιά στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή μέσα από σοβαρές συζητήσεις και αποφάσεις, τόσο εύκολο είναι να μπεις σε ένα αεροπλάνο, ένα πλοίο, ένα τρένο και να εξαφανιστείς για λίγες ημέρες για να καθαρίσει το μυαλό σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Όταν κάποιος/α βάλει ένα deadline που μοιάζει αμετάκλητο, τότε θα νιώσεις να πνίγεσαι επειδή πρέπει να λάβεις αποφάσεις που τόσο καιρό απέφευγες αφού σε βόλευε η νηνεμία της επανάληψης. Αυτή την εβδομάδα θα προκληθείς να αντιδράσεις ή να κάνεις κάτι διαφορετικό και αυτό θα σε αγχώσει πολύ περισσότερο από όσο νομίζεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν πάλι δε βλέπεις φως στον εργασιακό τομέα, τότε δραστηριοποιήσου αναζητώντας κάτι νέο, χωρίς να περιμένεις να βρεθεί κάποιος/α που θα σου προτείνει αυτό που πραγματικά έχεις ανάγκη. Σε κάθε περίπτωση, αυτή την εβδομάδα τόλμησε να κάνεις κάτι διαφορετικό από τα συνήθη (και όχι απλά να αλλάξεις τη θέση της τηλεόρασης στο δωμάτιο σου), γιατί χρειάζεσαι φρέσκο αέρα στη ζωή σου...

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ασχολήσου με τις συνεργασίες σου που θεωρείς πως σε απελευθερώνουν από μία καθημερινότητα που σε πνίγει, αφού έχεις την ευκαιρία να μαθητεύσεις δίπλα σε άτομα που τολμούν να ασχοληθούν μόνο με ότι ταιριάζει απόλυτα με την προσωπικότητα τους.

ΛΕΩΝ

Θα προσπαθήσεις να σπάσεις τη μονοτονία και επανάληψη των ημερών σου, θα κάνεις μία απόπειρα να αλλάξεις το πρόγραμμα σου, θα θελήσεις να κάνεις κοπάνα από το γραφείο και να βρεθείς εκεί που μπορείς να ερωτοτροπήσεις και παίξεις σαν μικρό παιδί .ΠΑΡΘΕΝΟΣΜπορείς να κάνεις μία ουσιαστική κίνηση στην ερωτική σου ζωή, δείχνοντας στο/η σύντροφο πως τον/ην υπολογίζεις και θεωρείς πως μπορείτε να χτίσετε από κοινού το μέλλον σας. Μπορείς να ανοίξεις το σπίτι σου σε ανθρώπους του φιλικού περιβάλλοντος, θέλοντας να δείξεις πως πήρες τις αποφάσεις σου σχετικά με ποια άτομα θα κρατήσεις κοντά σου

ΖΥΓΟΣ

Δε χρειάζεται να αγχωθείς πως αφήνεις τον έλεγχο από τα χέρια σου, αφού έχεις κοντά σου ανθρώπους που σε διαβεβαιώνουν πως ελέγχουν την κατάσταση. Απλά χρειάζεται να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τη διαδρομή σου προς ένα στόχο που δεν μπορείς να επιτύχεις όσο επιμένεις να θέλεις να προσεγγίσεις με το δικό σου και μοναδικό τρόπο...

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αποφεύγοντας να μιλήσεις ανοικτά, καταφέρνεις αρκετά αυτή την εβδομάδα. Το πρώτο κέρδος σου είναι πως δε χρειάζεται να ταρακουνήσεις ισορροπίες στον επαγγελματικό τομέα, κάτι που σε βοηθά να συνεχίσεις να επωφελείσαι από τις οικονομικές σου απολαβές, ακόμα και αν αυτή η προοπτική είναι κάτι που δε σε ικανοποιεί πλέον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όσα δεν ειπώθηκαν την περασμένη εβδομάδα μπορούν να γίνουν ο καμβάς πάνω στον οποίο σχεδιάζεις τις κινήσεις σου, ώστε να δείξεις τη δυσαρέσκεια και την αντίθεση σου. Όσα αφέθηκαν να εννοηθούν την προηγούμενη εβδομάδα θα πρέπει να γίνουν η δύναμη σου ώστε να κοιτάξεις παρακάτω και να σταματήσεις να ασχολείσαι με ανθρώπους που δε δείχνουν έτοιμοι και αποφασισμένοι να ακολουθήσουν την πρόθεση σου να αλλάξεις περιβάλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καλό θα ήταν να μην αφήνεις ίχνη σε κινήσεις που δε θέλεις να γίνουν κατανοητές για την ώρα, αφού υπάρχουν άνθρωποι που αποφάσισαν να αναζητήσουν το παρελθόν σου και να σκάψουν βαθιά σε αυτό. Ίσως πάλι να πρέπει να αναλάβεις δράση και να κόψεις τις γέφυρες με όσους κατάλαβες πως δεν έχετε κοινές φιλοδοξίες το προηγούμενο χρονικό διάστημα, αφού αυτά τα άτομα αρχίζουν να δημιουργούν προβλήματα αν δεν προσέξεις τις κινήσεις τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επειδή ο Άρης παραμένει στον Αιγόκερω και αυτή την εβδομάδα, καλύτερα να συνεχίσεις να δρας και σχεδιάζεις στο παρασκήνιο, παρά τις προκλήσεις που θα δεχτείς ώστε να φέρεις στο προσκήνιο τις προσπάθειες σου. Αν όμως νιώθεις έντονη την ανάγκη να κάνεις κάποια κίνηση που ξαφνιάζει τους γύρω σου, τότε επένδυσε σε μία κίνηση-έκπληξη προς το έτερο ήμισυ με μία εκδρομή που δεν ανέμενε.

ΙΧΘΥΕΣΣτον προσωπικό τομέα, αυτό που έχεις ανάγκη είναι ένα ταξίδι, μία απόδραση για εκεί που δεν υπάρχουν κανόνες που τίθενται από άγχη και λάθος εντυπώσεις, που δε θα συναντήσεις μπροστά σου άτομα του συγγενικού σου κύκλου που θα σε θυμίσουν παλιές εποχές που βίωνες πόλεμο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα