Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 22 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ: Προχωρήστε από δω και πέρα σε μια πιο σταθερή και θετική διαδρομή, από την οποία θα βγείτε πολλαπλά κερδισμένοι. Πρέπει να γίνει σταδιακά η αύξηση της εργασιακής σας δραστηριότητας και για πολλές από τις δουλειές σας να αξιοποιείται περισσότερο τον δικό σας χώρο.

ΤΑΥΡΟΣ: Τα εμπόδια που σας είχαν αναγκάσει να διατηρείτε αμυντική συμπεριφορά απέναντι στους άλλους θα αρχίσουν να εξαφανίζονται και παράλληλα θα έχετε έντονη την τάση να προωθήσετε τους επαγγελματικούς στόχους σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οριστικοποιήστε κάποια μελλοντικά σχέδια και ξεκαθαρίστε τις κατευθύνσεις που πρέπει να ακολουθήσετε. Οι εξελίξεις θα τρέχουν και εσείς θα πρέπει να είστε έτοιμοι να δώσετε λύσεις σε φλέγοντα θέματά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ερχεται στην επιφάνεια η ολοκλήρωση κάποιου οικογενειακού θέματος, στο οποίο είχατε διοχετεύσει όλη σας την ενεργητικότητα και τον δυναμισμό για την επίλυσή του. Αποφύγετε επιπόλαιες ή ακραίες ενέργειες με άτομα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας.

ΛΕΩΝ: Η σημερινή μέρα θα είναι αρκετά βοηθητική στις υποθέσεις σας, αφού θα μπορέσετε να ζητήσετε την οικονομική υποστήριξη που χρειάζεστε. Το ίδιο ισχύει και στις σχέσεις σας. Προσέξτε τη στάση που έχετε απέναντι στην καθημερινότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η επιτυχία θα είναι αρκετά κοντά σας, αρκεί να εκτιμήσετε με σοβαρότητα τα πραγματικά δεδομένα και να μην παρασυρθείτε από υποσχέσεις που δεν θα έχουν αντίκρισμα. Οι ψυχολογικές μεταπτώσεις δεν είναι το καλύτερο για τον οργανισμό σας.

ΖΥΓΟΣ: Οι σχέσεις σας θα αρχίσουν να αποκτούν ιδιαίτερο χαρακτήρα, ενώ το ενδιαφέρον σας σταδιακά θα περιστρέφεται περισσότερο γύρω από κάποιες ερωτικές και συναισθηματικές αναζητήσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εστιάστε στην αισθηματική ζωή που μπορεί να σας προβληματίσει ποικιλοτρόπως, αλλά προσέξτε τον διαχωρισμό μεταξύ κοινωνικού και αισθηματικού τομέα, γιατί ενδέχεται ορισμένα άτομα να προσπαθήσουν να εμπλακούν και να σας δημιουργήσουν προβληματισμούς.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Το φιλικό περιβάλλον θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας, γι' αυτό μην παρασυρθείτε σε ενέργειες που μπορεί αργότερα να σας εκθέσουν ανεπανόρθωτα. Εάν δεν είστε έτοιμοι για μια διαμάχη με τους συνεργάτες σας, καλύτερα να μην αρχίσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα χρειαστεί να κάνετε πιο ρεαλιστικές εκτιμήσεις για τα άτομα που σας περιβάλλουν, αλλά και για τις δυνατότητες που έχετε να ανταποκριθείτε σωστά απέναντί τους. Ισως χρειαστεί να απορρίψετε κάποιες παλιές μεθόδους, εφόσον βλέπετε ότι εμποδίζουν την εξέλιξή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Συζητήστε με κάποιο πρόσωπο του εργασιακού χώρου μια οικονομική εκκρεμότητα, για να υπάρξει επιτυχία και μέλλον στη μεταξύ οικονομική σας συνεργασία. Οι μακροπρόθεσμοι στόχοι σας ενισχύουν τη διάθεσή σας για να τους υλοποιήσετε.

ΙΧΘΥΕΣ: Ορισμένες αποκαλύψεις θα σας κάνουν να καταλάβετε καλύτερα τις αιτίες για τις οποίες δημιουργήθηκαν καθυστερήσεις στα σχέδιά σας. Θα μάθετε να ενεργείτε με μεγαλύτερη συνέπεια και κάποιες φορές με τη σκληρότητα που απαιτείται.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα