Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 21 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ: Η προσωπική σας σχέση θα σας προβληματίσει για το αν θα πρέπει να επενδύσετε περισσότερο σε αυτήν και αν καλύπτει τα συμφέροντά σας. Θα υπάρξουν κάποιες ευχάριστες επαφές στον εργασιακό χώρο από άτομα που θα σας δείξουν το ενδιαφέρον τους.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι αδέσμευτοι θα μπορέσετε να αναπτύξετε με ικανοποιητικό τρόπο κάποιες από τις επαφές σας, ώστε να φτάσετε σε ένα καλύτερο και πιο ενδιαφέρον επίπεδο την ερωτική σας ζωή. Η ψυχολογική σας διάθεση και η συμπεριφορά σας απέναντι στους άλλους θα αρκετά καλή.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η κοινωνική ζωή δείχνει να σας βοηθάει ιδιαίτερα να κάνετε νέες προσεγγίσεις, αλλά και να επικοινωνήσετε πιο όμορφα και ουσιαστικά με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν. Μη δώσετε τροφή για αντιπαραθέσεις, γιατί θα χάσετε την ενέργειά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην περιμένετε να έρθουν μόνες τους οι λύσεις για να αλλάξει μια κατάσταση. Βγείτε με άτομα που έχουν θετική ενέργεια για να ξεσκάσετε και να περάσετε καλά. Μην αφήσετε τη ζήλια να δηλητηριάσει τη σχέση σας με τον σύντροφό σας.

ΛΕΩΝ: Η θετική αντιμετώπιση ορισμένων καταστάσεων θα σας βοηθήσει να τις ολοκληρώσετε με επιτυχία. Προσπαθήστε να έχετε περισσότερη υπομονή σε ό,τι αφορά κάποια οικονομικά ανοίγματα, καθώς σύντομα οι ισορροπίες σας θα αρχίσουν να αποκαθίστανται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο ερωτισμός σας θα αυξηθεί κατακόρυφα, κάτι που κρίνεται πολύ καλό για τους αδέσμευτους, αλλά είναι αρκετά επικίνδυνο για όσους από εσάς είστε δεσμευμένοι, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να φανείτε επιρρεπείς στην απιστία.

ΖΥΓΟΣ: Βάζοντας το μυαλό σας σε πλήρη λειτουργία θα ανακαλύψετε θετικές προεκτάσεις που δημιουργήθηκαν είτε από συγκυρίες είτε από γεγονότα. Από δω και πέρα οδηγείστε σε καλύτερες μέρες, ενώ θα αρχίσουν να διαλύονται οι αμφιβολίες σας για τη μελλοντική σας πορεία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αν κάνετε λίγη υπομονή θα ξεπεράσετε τις κρίσεις άγχους που σας έχουν καταβάλει το τελευταίο διάστημα. Βρείτε συμβιβαστικές λύσεις πριν αρχίσουν να συσσωρεύονται τα προβλήματα. Οι συγκυρίες θα ευνοήσουν αρκετά τον οικονομικό σας τομέα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τονίζοντας άμεσα ή έμμεσα τα ελαττώματα των άλλων τούς προσβάλλετε. Για να μη σας επιρρίψουν άδικα ευθύνες καλό είναι να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας. Μην προσπαθήσετε να αμελήσετε τα προβλήματά σας επικαλούμενοι ανούσιες δικαιολογίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αν πιστεύετε ότι η γνώμη σας θα επηρεάσει κάποιους, καλύτερα μην την πείτε. Δείξτε την πρόθεσή σας να επανορθώσετε, αν σε κάτι έχετε σφάλει. Η διαίσθησή σας θα είναι αυξημένη και στον τομέα της επικοινωνίας δεν θα αντιμετωπίσετε προβλήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αφιερώστε το μεγαλύτερο κομμάτι της ημέρας στον εαυτό σας και στη διασκέδασή σας. Οι στιγμές που θα περάσετε στον οικογενειακό χώρο θα είναι πολύτιμες. Για να μη σας αγχώσουν οι εκκρεμότητες προγραμματίστε τις δουλειές σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Μην αρνηθείτε εξαρχής κάποιες προτάσεις που θα σας γίνουν για συνεργασίες. Προσέξτε πολύ πριν εμπιστευτείτε ένα πρόσωπο, γιατί τα φαινόμενα απατούν. Δεν θα κερδίσετε τίποτα με το να παραπονιέστε διαρκώς στους φίλους σας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα