Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 20 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ: Κινηθείτε με γρήγορους ρυθμούς προκειμένου να υπερασπιστείτε τα συμφέροντά σας, αλλά να περιμένετε κάποιες αυξανόμενες εντάσεις στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα. Αποφύγετε να εμπλακείτε σε αντιπαραθέσεις, αν κάποια γεγονότα σας απογοητεύσουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα πρέπει να κινηθείτε άμεσα και να διατηρήσετε τις λεπτές ισορροπίες, καθώς οι εξελίξεις θα απαιτήσουν από εσάς απόλυτη διορατικότητα, ώστε να εκτιμήσετε σωστά τις προθέσεις κάποιων ατόμων που έχουν τη δύναμη να επηρεάσουν το μέλλον σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι σχέσεις σας θα είναι αρκετά ευνοημένες, όμως θα πρέπει να μάθετε να ξεχωρίζετε αυτές που έχουν πιθανότητες επιβίωσης και όσες είναι αξιόπιστες από εκείνες που δεν χρειάζεται να ασχοληθείτε μαζί τους και να αναλώσετε τον χρόνο σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σίγουρα η μέρα μπορεί να σας χαρίσει μια εξαιρετική σχέση ή συνεργασία που θα σας αλλάξει τη ζωή, αλλά αυτό θα το καταλάβετε στην πορεία. Η ενεργητικότητά σας θα κυμαίνεται σε πολύ καλά επίπεδα, ώστε να κινείστε πιο άνετα σε καθημερινό επίπεδο.

ΛΕΩΝ: Προσοχή θα χρειαστούν οι σχέσεις σας με κάποια άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον, τα οποία θα προσπαθήσουν να σας πιέσουν για μια προσωπική σας υπόθεση. Η ξεκούραση είναι απαραίτητη προκειμένου να αναπληρώνετε τις δυνάμεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσπαθήστε να κρατήσετε μια κάπως συντηρητική στάση στη συμπεριφορά σας με άτομα που μόλις γνωρίσατε. Η απλή λογική θα σας δείξει προς τα πού βαδίζουν τα πράγματα στον εργασιακό σας χώρο, ώστε να μπορείτε να ενεργήσετε σωστότερα.

ΖΥΓΟΣ: Αν είστε ενημερωμένοι για το τι συμβαίνει γύρω σας, θα μπορέσετε να χειριστείτε πιο εύκολα τον ανταγωνισμό. Ξεκινήστε κάνοντας χρήσιμες διασυνδέσεις και πλησιάζοντας ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν με τις ιδέες τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεν πρέπει να εμπιστευτείτε καταστάσεις που έρχονται πιο εύκολα από ό,τι περιμένετε. Εχετε μπει σε μια περίοδο που η τύχη δεν θα σας χαρίζεται τόσο εύκολα και όσο πιο γρήγορα το συνειδητοποιήσετε τόσο καλύτερα θα είναι τα πράγματα για εσάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αν κινηθείτε σωστά και υπεύθυνα στον κοινωνικό και επαγγελματικό σας χώρο, μπορείτε να έχετε οφέλη και μάλιστα σημαντικά. Θα διευκολυνθείτε στις καθημερινές σας δραστηριότητες και όλα δείχνουν πως θα έχετε πολύ καλή πορεία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η προσπάθεια που θα κάνετε για γενική αναβάθμιση θα σας δώσει τη δυνατότητα μεγαλύτερης ελευθερίας κινήσεων. Μην κλειστείτε για κανέναν λόγο στο σπίτι, μια που όλα δείχνουν ότι τώρα είναι η στιγμή να δραστηριοποιηθείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εντείνετε τις εξόδους σας, καθώς οι μέρες φαίνονται ιδανικές για να κάνετε επαφές και συναντήσεις, αλλά και για να προετοιμαστείτε για τα καλύτερα που έρχονται. Θα αποκομίσετε αρκετά οφέλη, αν αναπτύξετε τις δημόσιες σχέσεις σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Μπαίνετε σε μια περίοδο προετοιμασίας για κάποιες καταστάσεις που θα βιώσετε στη συνέχεια και ίσως να μη σας φανούν τόσο εύκολες στη διαχείρισή τους. Η συμβουλή ενός συνεργάτη θα σας απαλλάξει από αρκετές ανησυχίες.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα