Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 13 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ: Ακόμα κι αν κάποιοι σάς χρωστούν χρήματα, αποφύγετε να έρθετε σε ρήξη μαζί τους. Οσο κι αν κάποιοι σάς εκνευρίζουν, αποφύγετε να τους απαντήσετε. Συνδυάστε τη σκέψη με την πράξη και τα αποτελέσματα θα είναι άκρως ικανοποιητικά.

ΤΑΥΡΟΣ: Αποφύγετε συγκρούσεις με άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Τα μηνύματα που θα πάρετε από τον εργασιακό χώρο θα εξελιχθούν σε ενδιαφέρουσες προτάσεις. Αυξήστε τις πηγές των εισοδημάτων σας με έξυπνες κινήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα σας πιάσει απογοήτευση για κάτι που σχετίζεται με μια παλιά σας υπόθεση. Πάρτε στα χέρια σας μια κατάσταση που σας ταλαιπωρεί εδώ και καιρό. Η σημερινή μέρα δεν είναι κατάλληλη για ψώνια, ειδικά αν είναι να κάνετε υπερβολές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μοιράστε σωστά τις δυνάμεις σας και να θυμάστε να έχετε αυτοσυγκράτηση. Μην κάνετε στους άλλους ό,τι δεν σας αρέσει να σας κάνουν, γιατί θα σας γυρίσει μπούμερανγκ. Μη φοβηθείτε να προβείτε σε αλλαγές που θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα.

ΛΕΩΝ: Είναι η στιγμή να δώσετε τέλος σε αδιέξοδες σχέσεις που σας προκαλούν δυσάρεστα συναισθήματα. Μπορεί να μη σας δοθούν άπειρες ευκαιρίες, αλλά συντηρώντας αυτά που έχετε θα σημειώστε μεγάλη επιτυχία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το ένστικτό θα σας προστατέψει απ' το να πάρετε λανθασμένες αποφάσεις. Θα ήταν σκόπιμο να κάνετε μια κάποια οικονομία και να αποφύγετε τις περιττές αγορές. Αν κινηθείτε γρήγορα, δεν πρόκειται να χάσετε στον οικονομικό τομέα.

ΖΥΓΟΣ: Θα σας είναι δύσκολο να αντιδράτε κάθε φορά αναλόγως της περίπτωσης, ακόμα κι αν ξέρετε τη συνέχεια. Τηρήστε το μέτρο για να μην οδηγηθείτε σε παράτολμες ενέργειες. Εχετε τη δύναμη και μπορείτε να κόψετε όλες τις κακές συνήθειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σε θέματα στα οποία εμπλέκονται άλλοι και πολλά θα εξαρτηθούν από αυτούς για το μέλλον σας, απαιτείται να επιδείξετε συγκέντρωση, υπομονή και διαλλακτικότητα. Θα έχετε αρκετό πάθος, αλλά οι έγνοιες δεν θα σας αφήσουν να το εκφράσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην αφήσετε να σας παρασύρουν αντιθέσεις ή συγκρούσεις συμφερόντων που υποβόσκουν καιρό, γιατί μια απλή σύμπτωση μπορεί να αποβεί καταστροφική για το καθεστώς που ισχύει. Προσπαθήστε να κερδίσετε την εύνοια σημαντικών προσώπων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μη διστάσετε να πάρετε συμβουλές από ειδικούς για τα θέματα που σας απασχολούν. Κινηθείτε ψύχραιμα, χωρίς να δραματοποιείτε τις καταστάσεις, αν κάτι που θα συμβεί δεν συμβαδίζει με τα σχέδιά σας ή με τα συμφέροντά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποφύγετε περιττά έξοδα, γιατί από εσάς εξαρτάται αν θα διασφαλιστούν τα οικονομικά σας σας. Μην αφήσετε την αγοραστική σας μανία να σας βγάλει εκτός προϋπολογισμού. Να είστε προσεκτικοί στο παρασκήνιο, γιατί πολλά μπορούν να γίνουν πίσω από την πλάτη σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Θα σημειωθεί έντονη δραστηριότητα στον εργασιακό σας χώρο, που όμως θα σας αποφέρει αρκετά οφέλη. Οι προσεκτικές κινήσεις σε αγοροπωλησίες ή σε συμφωνίες που θα κάνετε θα παίξουν σημαντικό ρόλο για την μετέπειτα πορεία σας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα