Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 1 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ: Οργανωθείτε καλύτερα και βάλτε προτεραιότητες, προκειμένου να αξιοποιήσετε σωστά τον χρόνο σας. Επανεξετάστε συνεργασίες για να αποκτήσετε ηρεμία και αυτοπεποίθηση. Αξίζει να προσπαθήσετε να αφήσετε πίσω τις κακές συνήθειες του παρελθόντος.

ΤΑΥΡΟΣ: Πολλά μπερδέματα θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν και θα μείνετε αρκετά ικανοποιημένοι. Οι εκπλήξεις θα έρθουν μέσα από τις σχέσεις σας, γι' αυτό να είστε έτοιμοι για όλα. Μην περιμένετε να φτάσετε στα όρια της εξάντλησης για να ενδιαφερθείτε για την υγεία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Βάλτε πιο σοβαρούς στόχους και αυξήστε τις προσπάθειες να τους πετύχετε. Ο σωστός τρόπος σκέψης θα σας βοηθήσει να ξεμπλέξετε τα μπερδεμένα θέματά σας. Εάν φτάσετε στα όριά σας, δεν θα είστε τόσο καλοί με τα άτομα που σας ενοχλούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να μπορέσετε να προχωρήσετε στην πραγματοποίηση των σχεδίων σας, διατηρήστε όσο μπορείτε πνεύμα διαλλακτικότητας και ψυχραιμίας. Σχεδιάστε τα επόμενα βήματά που θέλετε να κάνετε χωρίς να βιάζεστε.

ΛΕΩΝ: Ακόμα και αν οι αβεβαιότητες που έχετε δεν υποχωρούν εντελώς, με κάποιες μικρές υποχωρήσεις και παραχωρήσεις θα μπορέσετε να κρατήσετε τα κεκτημένα σας και να τα διατηρήσετε. Ερχονται κοντά σας φίλοι από τους οποίους το τελευταίο διάστημα είχατε απομακρυνθεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αφήστε πίσω στενοχώριες, λάθη και αποτυχίες για να αποκτήσετε μεγαλύτερη διάθεση δημιουργίας αλλά και για να κάνετε καινούργια ξεκινήματα ακόμα και στον έρωτα. Αφιερώστε τη μέρα αποκλειστικά σε εσάς, κάνοντας κάποια ψώνια που θέλετε.

ΖΥΓΟΣ: Για να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε γκρίνιες ή ζήλιες στο επαγγελματικό και το προσωπικό περιβάλλον σας, είναι καλό να είστε σε επιφυλακή. Ανακαλύψτε τι ακριβώς γίνεται στις σχέσεις σας, για να διορθώσετε μερικά πράγματα. Κάντε τον απολογισμό σας, ώστε να προχωρήσετε σε πιο στέρεες βάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προετοιμαστείτε και να είστε αισιόδοξοι, γιατί έφτασε η ώρα των σημαντικών αποφάσεων. Η ψυχραιμία και ο ρεαλισμός θα αποδειχτούν πολύτιμα όπλα. Πετάξτε ό,τι άχρηστο κρατάτε στον χώρο σας για συναισθηματικούς λόγους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι σωστοί υπολογισμοί θα σας βοηθήσουν να ικανοποιηθείτε σε υλικό και συναισθηματικό επίπεδο. Είναι ανάγκη να δουλέψετε πιο υπεύθυνα και οργανωμένα για να βελτιωθούν τα οικονομικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προτιμήστε μικρά βήματα προόδου στον εργασιακό χώρο σας από τα μεγάλα, που είναι αβέβαια, για να έχετε ένα μήνα παραγωγικό και όχι ασταθή. Ακόμα και αν είστε πολύ ευαίσθητοι για να την αντέξετε, η αλήθεια χρειάζεται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αντιμετωπίστε με επιτυχία εμπόδια και προβλήματα. Μην αναβάλετε άλλο να πάρετε τη ζωή στα χέρια σας και να λύσετε οριστικά προβλήματα που χρόνιζαν. Επιλέξτε εσείς τη συντροφιά με την οποία θα βγείτε έξω για να περάσετε καλά.

ΙΧΘΥΕΣ: Προσέξτε τις συμβουλές που θα σας δώσουν συνεργάτες και άτομα της απολύτου εμπιστοσύνης σας, γιατί ίσως είναι λανθασμένες και υποστείτε ζημιά. Κρατήστε αυτά που σας απασχολούν έντονα για τον εαυτό σας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα