Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου

Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου.

ΚΡΙΟΣ: Θα υπάρξουν πολλές προσφορές στον ερωτικό τομέα κι έτσι θα έχετε περιθώρια επιλογών πριν καταλήξετε κάπου. Μην εντυπωσιαστείτε από αμφίβολες προσφορές ή αναλωθείτε σε προστριβές με συνεργάτες και αγαπημένα πρόσωπα. Ισως ήρθε η στιγμή να χωρίσετε τα συμφέροντά σας και απαιτείται να δείξετε διαλλακτικότητα. Φροντίστε να είστε μετρημένοι σε ό,τι πείτε, γιατί μόνο έτσι θα υπερασπίσετε τις θέσεις σας. Μάλλον θα σας ζητηθεί να δώσετε περισσότερα από αυτά που μπορείτε και θα πρέπει να το κάνετε σε ένα κλίμα δυσάρεστο για εσάς. Μην ξεχάσετε να μελετήσετε προσεκτικά συμφωνίες ή συμβόλαια που απαιτούν την υπογραφή σας. Κάποιες φορές είναι προτιμότερο να προτιμάτε τη σιωπή, καθώς η άστοχη κριτική μπορεί να προκαλέσει στην καλύτερη εκδοχή παρεξηγήσεις και στη χειρότερη ψυχρότητα.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι φιλικές ή συγγενικές σας σχέσεις θα σας απασχολήσουν περισσότερο αυτό το διάστημα και θα απαιτήσουν με τα προβλήματά τους αρκετό από τον χρόνο σας. Προτιμήστε να κρατήσετε ουδέτερη στάση σε αυτά που θα ακούσετε, γιατί πικρίες, παράπονα και απωθημένα θα συνθέτουν ένα περίεργο σκηνικό. Είναι αμαρτία να υποβάλλετε σε δοκιμασία κάποιες από τις σχέσεις σας, επειδή μερικές φορές δεν μπορείτε να συγκρατήσετε το στόμα σας. Επειδή κατά πάσα πιθανότητα το στοιχείο της υπερβολής θα υπερισχύει, μην επενδύσετε αυτόν τον μήνα σε γνωριμίες ή σε νέες σχέσεις που θα κάνετε. Στη συνέχεια θα έχετε διαμορφώσει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για το τι μπορείτε να περιμένετε και από ποιον ή τι μπορείτε να προσφέρετε εσείς στις σχέσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η καλή διαχείριση χρημάτων θα βοηθήσει να βάλετε τις οικονομικές σας υποθέσεις σε σωστή πορεία, ενώ στη συνέχεια θα έχετε τη δυνατότητα να επιδιώξετε μια καλύτερη επαγγελματική θέση. Μπορεί να σας κατακλύζουν οι ιδέες, αλλά εφόσον σας λείπει η διάθεση για δράση, δεν μπορείτε να τις εκμεταλλευτείτε. Σαφώς είναι δύσκολο να αντέξετε τον ανταγωνισμό, όμως οι δυσκολίες είναι προσωρινές. Φροντίζοντας να κρατάτε σε ισορροπία τα νεύρα σας δεν θα αφήσετε να γίνει ευάλωτη η υγεία σας. Μην ξεχνάτε πως ακόμα και οι τάσεις μελαγχολίας μπορούν να βάλουν σε κίνδυνο τη σωματική σας ακεραιότητα. Περιορίστε τις ώρες που καταναλώνετε στον εργασιακό χώρο και ασχοληθείτε περισσότερο με την εμφάνισή σας. Δείξτε προσοχή στη διατροφή σας και βάλτε περισσότερη κίνηση στη ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάποιο φιλικό ή οικογενειακό πρόσωπο θα σας βοηθήσει αρκετά στον οικονομικό σας τομέα με τις συμβουλές του. Σίγουρα υπάρχουν προοπτικές βελτίωσης, οπότε μην αφήσετε τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες. Η μέρα θα είναι γεμάτη πειραματισμούς, όμως, όπως είναι λογικό, μερικοί θα αποδώσουν και μερικοί θα φανούνάχρηστοι. Επίσης θα χρειαστεί να διακρίνετε στις συνεργασίες σας ποιοι σας στηρίζουν και ποιοι σας επιβουλεύονται. Μην αφεθείτε σε συναισθηματισμούς, ούτε να φοβηθείτε να κάνετε βαθιές τομές. Οι ευκαιρίες θα εντοπιστούν στις δοσοληψίες σας και θα βοηθηθείτε να αποκτήσετε συμμάχους, αλλά και να ρυθμίσετε πιο άνετα τα καθημερινά σας προβλήματα. Το μυαλό σας θα συνεργάζεται αρμονικά με τη διαίσθησή σας και τα αποτελέσματα θα είναι όχι απλώς ικανοποιητικά αλλά πολύτιμα.

ΛΕΩΝ: Επικεντρωθείτε σε πρακτικά θέματα και θα διαπιστώσετε ότι πολλά θα τακτοποιηθούν, ενώ θα παραμεριστούν εμπόδια και θα επιλυθούν προβλήματα. Οσοι επιζητούσατε λίγη δράση φαίνεται πως αυτή τη φορά θα σας δοθεί απλόχερα. Μπορεί ο μήνας που θα διανύσετε να μην είναι αρκετά εύκολος, αλλά θα είναι ουσιαστικός για τη συναισθηματική και ερωτική σας πορεία. Ποντάρετε στον διάλογο για να επαναφέρετε ισορροπία στη σχέση με τον σύντροφό σας και όχι σε ασάφειες που μπορούν να περιπλέξουν τα πράγματα. Μπορείτε να σκεφτείτε την πορεία της σχέσης σας, αλλά τις δραστικές αλλαγές αφήστε τις για αργότερα, όταν η κρίση σας θα είναι ξεκάθαρη. Μην πάρετε πολύ σοβαρά τα πράγματα για να απολαύσετε τις ευχάριστες στιγμές που θα υπάρξουν με τον σύντροφό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Καλά θα κάνετε να διαφυλάξετε και να προστατεύσετε τη σχέση σας, προσπαθώντας παράλληλα να μην είστε υπερβολικοί στις απαιτήσεις σας. Μια γενική σύγχυση που θα έχετε δεν πρέπει να την εκδηλώνετε στον σύντροφό σας. Επίσης φροντίστε να τον κρατήσετε μακριά από τις οικονομικές σας υποθέσεις και να μην τον αναμίξετε σε αυτές, γιατί θα βγείτε χαμένοι. Οι αδέσμευτοι θα βρεθείτε αρκετές φορές στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και η παρουσία σας θα είναι αισθητή όπου κι αν βρεθείτε. Θα τραβάτε σαν μαγνήτης τα βλέμματα των άλλων, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να βιαστείτε και να ενδώσετε στο πρώτο πρόσωπο που θα σας χαρίσει ένα χαμόγελο. Ευχαριστηθείτε τις γνωριμίες που θα κάνετε, χωρίς όμως να βιαστείτε να κατονομάσετε μία από αυτές δεσμό.

ΖΥΓΟΣ: Προσέξτε να μην μπερδέψετε τον έρωτα με τις φιλίες σας, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο τα μηνύματα που θα δίνετε ή θα παίρνετε να είναι ασαφή. Μην αφήσετε τα πράγματα να περιπλεχτούν περισσότερο, αν δεν το επιθυμείτε πραγματικά, γιατί τα όρια μεταξύ φιλίας και έρωτα δεν είναι πάντα τόσο ευδιάκριτα. Αν δώσετε τον πρώτο ρόλο στο συναίσθημα και όχι στη λογική, δεν θα είναι εύκολο να απεμπλακείτε. Θα καταφέρετε να επωφεληθείτε από τα γεγονότα και θα έχετε την ευκαιρία να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο, καθώς πολλά θα αρχίσουν να αλλάζουν στη ζωή σας. Η μετάβαση στην αλλαγές που θα θελήσετε να κάνετε θα γίνει σχετικά ομαλά. Από μεριάς σας μη φοβηθείτε να ξεκινήσετε καινούργια πράγματα και να βάλετε τις βάσεις σε αυτά που θα σας προσφέρουν ένα διαφορετικό μέλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα έρθουν έσοδα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να παρασυρθείτε σε σπατάλες, αφού θα έχετε παράλληλα να καλύψετε και παλιές εκκρεμότητες. Οι συγκυρίες βοηθούν να υλοποιηθούν αρκετά από τα σχέδιά σας και η υπομονή που θα δείξετε σε ορισμένες καταστάσεις στον εργασιακό χώρο θα είναι σωτήρια. Κατευθύνετε την ανάγκη σας για επαγγελματική εξέλιξη προς τη σωστή κατεύθυνση, συμμορφωθείτε στο κλίμα που επικρατεί και φροντίστε να μην πιέζετε τους συνεργάτες σας, γιατί θα φθαρείτε ψυχολογικά. Ενδέχεται να δοκιμαστούν τα νεύρα σας, ενώ το άγχος για τα οικογενειακά σας θέματα θα είναι αυξημένο. Η εσωτερική αναδιοργάνωση είναι απαραίτητη για να συνεχίσετε. Προσπαθήστε να κάνετε σωστές σκέψεις και να μη χάνεστε σε όνειρα, ενώ παράλληλα αναζητήστε τον τρόπο που θα σας κάνει πιο ευτυχείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αυξάνεται η διαίσθησή σας και γίνεται πιο αποκαλυπτική όσον αφορά τις προθέσεις που έχουν οι άλλοι απέναντί σας. Ανακαλύπτοντας ότι είναι διαφορετικές από τις δικές σας, θα προφυλαχθείτε από απογοητεύσεις. Πρέπει να αναρωτηθείτε αν είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε ρεαλιστικά τις σχέσεις σας και να βάλετε όρια σε αυτά που δίνετε ή σε αυτά που απαιτούν οι άλλοι από εσάς. Με σωστή συμπεριφορά και ορθή έκφραση συναισθημάτων θα αποφύγετε ακραίες συμπεριφορές. Η υποστήριξη από οικογενειακά πρόσωπα και φίλους είναι ό,τι χρειάζεστε για να νιώσετε ασφαλείς, αφού αυτό το διάστημα φαίνεται πως δεν θα έχετε τη διάθεση να προσφέρετε κάτι παραπάνω, αλλά να τα περιμένετε όλα από τους άλλους. Θυμηθείτε να μην το παρακάνετε, γιατί έχουν και οι άλλοι ανάγκη από ζεστασιά και φροντίδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι άνθρωποι που θα σας περιβάλλουν θα σας δείχνουν την αγάπη τους με όμορφο και γλυκό τρόπο. Μην αφήσετε την έλλειψη αυτοπεποίθησης που σας πιάνει κάποιες στιγμές να σας κάνει να φανείτε στα μάτια των άλλων εγωκεντρικοί ή αδύναμοι. Στη σχέση με τον σύντροφό σας αρχίστε να είστε πιο προσγειωμένοι, όχι μόνο για να ξεπεράσετε τα προβλήματα, αλλά και για να τον γνωρίσετε καλύτερα. Θα δείτε τον κοινωνικό σας κύκλο θα μεγαλώσει και η ανάγκη σας για ελευθερία και διασκέδαση δεν θα σας επιτρέψει να κλειστείτε στο σπίτι. Μειώστε το άγχος σας, που του έχετε δώσει κυρίαρχο ρόλο στη ζωή σας, ώστε να μη χρειαστεί να αντιμετωπίσετε ακραία περιστατικά. Διατηρήστε την καλή σας εμφάνιση και τη γοητεία σας, ώστε η ψυχολογία σας να μείνει ανεπηρέαστη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποφύγετε τις καταχρήσεις κάθε είδουςκαι ενδιαφερθείτεγια τη φυσική σας κατάσταση. Αν βάλετε στο καθημερινό σας πρόγραμμα τη γυμναστική, θα νιώσετε πιο «φρέσκοι» και υγιείς. Αρκετοί από εσάς ίσως μπείτε στο δίλημμα να αλλάξετε ουσιαστικά επαγγελματικό αντικείμενο. Μη βιαστείτε να το πράξετε. Κρατήστε το ως ιδέα μέσα στο μυαλό σας και επεξεργαστείτε το αργότερα. Να είστε προετοιμασμένοι για συμφωνίες και να εξετάσετε την ποιότητα σε σχέση με την ποσότητα. Η βελτίωση των οικονομικών σας θα έχει άμεση σχέση με τις διασυνδέσεις σας. Οι επαφές σας με τα κατάλληλα πρόσωπα θα αυξήσουν τις προϋποθέσεις να κάνετε συναλλαγές που θα σας ικανοποιούν οικονομικά. Αυτό που απαιτείται για να ενισχύσετε την τύχη σας είναι ένα αναγκαίο ξεκαθάρισμα.

ΙΧΘΥΕΣ: Αποφύγετε αντιθέσεις και καβγάδες στον επαγγελματικό ή τον προσωπικό σας χώρο και προσπαθήστε να εντοπίσετε τις ευκαιρίες στηνεργασία σας. Προστατεύστε τα οικονομικά σας από κακές συγκυρίες και δύσκολες περιστάσεις. Μια γνωριμία μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμη, γι' αυτό να προσέχετε πού μιλάτε για τα σχέδιά σας. Νέα πορεία ξεκινάτε στη συναισθηματική σας ζωή οι αδέσμευτοι του ζωδίου, αφού ύστερα από τις περιπέτειες των τελευταίων μηνών θα αποφασίσετε να δεσμευτείτε και η σταθερότητα θα αρχίσει να είναι απαραίτητο στοιχείο για να προχωρήσετε. Το άτομο που θα αποφασίσετε να του δώσετε την καρδιά σας θα έχει όλη την καλή διάθεση να σας φροντίζει, αλλά και να ζητάει τη γνώμη σας σε κάθε επιλογή του, κάτι που θα σας αρέσει ιδιαίτερα, μια και θέλετε να έχετε την αρχηγία.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα