Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Προσέξτε τις αταξίες σας, αφού ο παρορμητισμός σας σας οδηγεί σε καινούργιες ερωτικές εμπειρίες, οι οποίες αν αποκαλυφθούν, κινδυνεύετε να μείνετε μόνοι. Αποφύγετε σκέψεις που σας κάνουν ευάλωτους σε υλικές διεκδικήσεις. Αν κινηθείτε απερίσκεπτα, θα οδηγηθείτε σε λανθασμένα συμπεράσματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Για να αισθανθείτε την ελευθερία της έκφρασης, χρειάζεται να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας, καθώς οι εσωτερικές αντιπαλότητες θα βρουν διέξοδο στην επικοινωνία. Θα βρεθείτε σύντομα σε αδιέξοδο, αν δεν κάνετε τις αλλαγές που είναι απαραίτητες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην επιτρέψετε στα γεγονότα να σας κάνουν να δεχτείτε αλλαγές που είναι απαραίτητες και μην παρασυρθείτε από νέα πρόσωπα και ξεχάσετε την πραγματικότητα. Αν κάποιοι από τους συνεργάτες σας αμφισβητούν τα κίνητρά σας, μη χάνετε το κουράγιο σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσπαθήστε να βρείτε την αυτοεκτίμησή σας και να παλέψετε για να διεκδικήσετε τη θέση που πραγματικά σας ανήκει. Ο φόβος δεν σας βοηθάει να εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες. Προτού προβείτε σε αλλαγές, εξασφαλίστε τις προϋποθέσεις που είναι απαραίτητες.

ΛΕΩΝ: Πρέπει να ασχοληθείτε πιο εντατικά με τα μελλοντικά σχέδιά σας, ώστε να μπουν καινούργιες βάσεις, αλλά και για να συνεχίσει η καλυτέρευση των καταστάσεων. Μια ουσιαστική συζήτηση με έναν καλό φίλο σας θα σας βοηθήσει σημαντικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην πάρετε αποφάσεις που θα σας δεσμεύσουν στο μέλλον, γιατί δεν νιώθετε σιγουριά, αν και υπάρχει αρκετή κίνηση και πολλές καινούργιες προοπτικές. Αναζητήστε καλύτερη ποιότητα ζωής και περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να διασκεδάσετε.

ΖΥΓΟΣ: Για να ξεπεράσετε δυσκολίες στα οικονομικά και να αποφύγετε κακοτοπιές στην εργασία, μην εκνευρίζεστε και φανείτε προνοητικοί για να μείνετε ευχαριστημένοι από την πρόοδό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι συνέπειες μιας επιλογής μερικές φορές δεν είναι εύκολες, γι' αυτό μην κάνετε τίποτα βιαστικό. Αλλάξτε ό,τι δεν σας αρέσει, αφού πρώτα βρείτε αυτό που θέλετε. Τολμήστε μια αλλαγή σε προσωπικό επίπεδο, αφού η ιδέα μιας νέας σχέσης σάς ανεβάζει τη διάθεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είναι δύσκολο να δεχτείτε τη νέα πραγματικότητα, αλλά οι απόψεις σας για τις σχέσεις και τη ζωή πρέπει να ανανεωθούν και κάποιες να αναθεωρηθούν. Μοιραστείτε με τους συνεργάτες σας τα νέα δημιουργικά σχέδια που ετοιμάζετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μόνο ο χρόνος μπορεί να σας δείξει τον σωστό δρόμο για να ακολουθήσετε, οπότε αποφύγετε να εξωθήσετε τις καταστάσεις στα ερωτικά θέματά σας στα άκρα. Μην καταπιέζετε τους γύρω σας και φανείτε προσγειωμένοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι ευκαιρίες για κάτι καλύτερο καθυστερούν και οι λύσεις που θα βρεθούν θα είναι βραχυπρόθεσμες, ενώ προσωπικά προβλήματα θα σας κρατούν σε εγρήγορση. Ζητήστε βοήθεια από τους φίλους σας για να μη γίνετε λεία επιτήδειων.

ΙΧΘΥΕΣ: Εκμεταλλευτείτε τις γνωριμίες που σας είναι χρήσιμες και αξιοποιήστε ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Οι προοπτικές σε οικονομικά ζητήματα απαιτούν αγώνα. Η διπλωματική στάση θα σας βοηθήσει να αναρριχηθείτε επαγγελματικά.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα