Το ζώδιό σας σήμερα Σάββατο, 20 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Θα έχετε αρκετή αυτοπεποίθηση για να κινηθείτε με άνεση στον επαγγελματικό χώρο, όμως αξιοποιήστε με επωφελή τρόπο τις εμπιστευτικές πληροφορίες που θα πάρετε. Θα έχετε την τάση να επικρατείτε σε αντίξοες συνθήκες και να βάζετε στοιχήματα με τον εαυτό σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Παρότι ο δρόμος σας δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα, καταφέρατε να κάνετε μεγάλη πρόοδο και να κλείσετε πολλές από τις εκκρεμότητες που είχατε. Τώρα θα δείτε ότι πλησιάζετε στην πραγματοποίηση των σχεδίων σας με τις ουσιαστικές αποφάσεις που έχετε λάβει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Με χαμηλούς τόνους και υψηλό τον πήχη των προσδοκιών σας θα νιώσετε πιο βέβαιοι για τα βήματά σας. Προσπαθήστε να ανακτήσετε το χαμένο έδαφος και να κάνετε πιο συντροφικές τις σχέσεις σας, γιατί ενώ είστε αρκετά υπομονετικοί, κάποιες φορές γίνεστε αδιάλλακτοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η διάθεση που έχετε για εκσυγχρονισμό θα συμβάλει αποτελεσματικά στο να αναζητήσετε νέους τρόπους αύξησης για να αυξήσετε τα έσοδά σας. Πριν προχωρήσετε εναρμονίστε τις δυνάμεις με τα «θέλω» σας, ώστε να ανοίξουν και οι άλλοτε κλειστές πόρτες.

ΛΕΩΝ: Εκτιμήστε ακόμα και τις μικρές προσφορές από την πλευρά των άλλων. Η διάθεσή σας για περιπέτειες θα εναλλάσσεται με την προσγείωση στην πραγματικότητα και τα σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή σας θα επηρεάζουν τη συμπεριφορά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αντισταθείτε στις παραχωρήσεις και στους συμβιβασμούς εκφράζοντας ανοιχτά και δυναμικά αυτά που θέλετε. Αποδεσμευτείτε από περιττές απαιτήσεις και βάλτε ως στόχο σας να ασχοληθείτε με τομείς της ζωής σας που τους έχετε παραμελήσει.

ΖΥΓΟΣ: Σταματήστε να σκέπτεστε πάντα τις ατέλειες των άλλων, γιατί κι εσείς δεν είστε τέλειοι. Οι πιέσεις θα συνεχίζονται από διάφορες πλευρές, γι' αυτό είναι σκόπιμο να κρατήσετε αποστάσεις από εκεί που πιστεύετε πως υπάρχει κίνδυνος να προκληθούν εντάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσπαθήστε να ελέγξετε τη συμπεριφορά σας και να μη γίνεστε επιθετικοί, όταν δεν μπορείτε να βρείτε το δίκιο σας. Η παρορμητική διάθεση δεν ωφελεί πάντα. Μπορείτε υπερπηδώντας κάποια προβλήματα να νιώσετε πιο άνετα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα υπάρχει μεγαλύτερη άνεση, ώστε να βρεθείτε πιο κοντά με τα πρόσωπα που επιθυμείτε, αλλά και να ζήσετε με τον τρόπο που σας αντιπροσωπεύει. Δεν υπάρχει λόγος να προκληθούν κραδασμοί στις σχέσεις σας, ειδικά αν αυτές είναι επαγγελματικές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επειδή είναι εύκολο να επικρατήσουν στο περιβάλλον σας παρανοήσεις ή να οδηγηθείτε σε παρεξηγήσεις, προσέξτε τον τρόπο με τον οποίο θα χειριστείτε τον λόγο, τις υποσχέσεις που θα δώσετε, ακόμα και τα σχόλια που θα κάνετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οικογενειακές καταστάσεις θα αποσπάσουν την προσοχή σας και κάποια περιστατικά θα σας κάνουν να νιώθετε ασφυκτικά. Φροντίστε να είστε ανοιχτοί σε προσκλήσεις που θα σας γίνουν και να κλείσετε συμφωνίες με σωστούς συνεργάτες.

ΙΧΘΥΕΣ: Από τα καινούργια πρόσωπα που θα μπουν στη ζωή σας αυτό τον μήνα προσέξτε να κάνετε σωστές επιλογές και να μην παρασυρθείτε από αυτά που δεν αξίζουν και δεν έχουν τίποτα να σας προσφέρουν. Να είστε κοινωνικοί, δραστήριοι και ομιλητικοί.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα